GoldVOD Ücretsiz Epg Destekli Tv Film Dizi Listesi

Çoğu playerde çalışmıyor maalesef en sağlıklı ve benim test ederek geliştirdiğim televizo uygulamasi var. Orda tüm içerikler çalışıyor.
@hpgdisco Kardesim Oncelikle Forum İcin Xtream Olarak Canlı Tv, Film,Dizi Bolumleri,Ayrı
Canlı Tv Bölumü ve Diger Bölümler,Kanal Logolarından,Epg"lerine,Kapak Fotograf"larına Kadar,
Kategori"li Sekilde En İnce Detayına Kadar Düşünülüp Tasarlanmış Bir Konu ve Üzerinde Çok Emek
Harcanarak Hazırlanmış Bir Liste ve Ucretsiz.
Eline Emeğine Sağlık @hpgdisco Kardeşim.Projede Eklemeler İçin Yardımcı Olan Kardeşlerimizede
Ayrıca Teşekkür Ederim.

Bu Listeyi Sorunsuz Sekilde Acan Playerleri Aşağıya Yazıyorum.Bizzat Denemelerini Yaptım.

1- Televizio
2- Tivimate
3- M3uİptv
Bu Uygulamaları Ücretsiz Olarak İndirip Kullanabilirsiniz.
Linkleri Sadece Xtream Olarak Secip Doğru Şekilde Eklemeniz Gerekiyor.Saygılarımla
Dns=
Username=hpgdisco
Password=123456

Son düzenleme:
@hpgdisco Kardesim Oncelikle Forum İcin Xtream Olarak Canlı Tv, Film,Dizi Bolumleri,Ayrı
Canlı Tv Bölumü ve Diger Bölümler,Kanal Logolarından,Epg"lerine,Kapak Fotograf"larına Kadar,
Kategori"li Sekilde En İnce Detayına Kadar Düşünülüp Tasarlanmış Bir Konu ve Üzerinde Çok Emek
Harcanarak Hazırlanmış Bir Liste ve Ucretsiz.
Eline Emeğine Sağlık @hpgdisco Kardeşim.Projede Eklemeler İçin Yardımcı Olan Kardeşlerimizede
Ayrıca Teşekkür Ederim.

Bu Listeyi Sorunsuz Sekilde Acan Playerleri Aşağıya Yazıyorum.Bizzat Denemelerini Yaptım.

1- Televizio
2- Tivimate
3- M3uİptv
Bu Uygulamaları Ücretsiz Olarak İndirip Kullanabilirsiniz.
Linkleri Sadece Xtream Olarak Secip Doğru Şekilde Eklemeniz Gerekiyor.Saygılarımla
Dns=
Username=hpgdisco
Password=123456
Desteğin için teşekkürler abi.

Ne yaptiniz yurtdisina kapattinizmi acilmiyor

İlerleyen zamanlarda yapmaya çalışırım.
Ustam eline sağlık bunu yapıp para ile satmaya çalışan çok kişi var sen bize ücretsiz yaptın Allah razı olsun inşallah paralı da olmaz peki bize bunu herkese ait bir userpass olsa güzel olmazmı yani ayarlanabilirmi bu sana tavsiye kendine bir Telegram grubu ac oradan da yap

Şuan Bende Canlı Yayınlar Televizio"da Calısmıyor.M3uİptv"de Calısıyor.
Şimdi Televizio"dada Calısıyor.Listeyi Guncelleyince Duzeldi.Sorunsuz Sekilde Calısıyor.

Son düzenleme:
Tamamen ücretsiz ve sınırsız epg destekli iptv sistemidir.

Üyelik bilgileri

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

İçerik Editorleri

@tdemirel
@ibrahimbey

Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.

Test edilen playerler

Televizo
Tivimate Player
Bazi kanallar acilmiyor CNN a haber kanald

Bazi kanallar acilmiyor CNN a haber kanald
Icerik eklemeye şuan zaman bulamıyorum içerik ekleyen 2 arkadaş var onlar zaman bulunca ilgilenirler. Tekrar hatırlatayım içerik eklemek konusunda yardımcı olmak isteyen olursa özelden yazabilir.

Dizi bölümü de aktif oldu.

Üyelik bilgileri

Kod:
Kullanıcı Adı : hpgdisco
Şifre : 123456
Sunucu adresi :

İçerik Editorleri

@tdemirel
@ibrahimbey

Test edilen playerler

Televizo
Tivimate Player

M3u yok, xtream kullanıcı adı, şifre olarak giriyorsun

Icerik eklemeye şuan zaman bulamıyorum içerik ekleyen 2 arkadaş var onlar zaman bulunca ilgilenirler. Tekrar hatırlatayım içerik eklemek konusunda yardımcı olmak isteyen olursa özelden yazabilir.

Dizi bölümü de aktif oldu.
Hit diziler friends, wednesday, the office, Alice, lost vs. eklendi,
Filmler güncellendi eklenmeye devam edecek , iyi günler arkadaşlar

Üyelik bilgileri

Kod:
Kullanıcı Adı : hpgdisco
Şifre : 123456
Sunucu adresi :

İçerik Editorleri

@tdemirel
@ibrahimbey

Test edilen playerler

Televizo
Tivimate Player

M3u yok, xtream kullanıcı adı, şifre olarak giriyorsun
@hpgdisco , @tdemirel , @ibrahimbey Kardeşlerim Elinize Emeğinize Sağlık
Herkese Hayırlı Cumalar,Hayırlı İşler,Bol ve Bereketli Kazançlar Dilerim.Saygılarımla.
Not= Listeyi M3uİptv"de Açıyor.İlk Mesaja Ekleyebilirseniz.Bir Faydası Olabilir.
Şu An İcin 3 Player"de Çalışıyor Xtream Link Olarak Alta Yazıyorum.
1- Televizio
2- Tivimate
3- M3uİptv
Bu Uygulamaları Ucretsiz Olarak Google Play"den İndirip,Kullanabilirsiniz.
Dilerseniz Ucretli Olanlarıda Alıp Kullanabilirsiniz.
Market Dışı Uygulama İndirirsenizde Virustotal"den Taratıp Tümü Yeşil,Temiz Çıkarsa Öyle,
Kurmanızı Tavsiye Ederim.

reis yanis anlama bisey sorcam bende iptvextrema da filimler oynatilamiyor bende filimleri test eden varmi acaba sorun bendemi yoksa anlamadim gitti
@parstv Hocam Bendede Aynı Sorun Vardı Film ve Dizi Bölümünde Acılmıyordu.
Bu Sorunu Cözdüm.Ayarlardan ts"de Kalmış hls (m3u8) Yapınca Calışmaya Başladı.Saygılarımla.

Geri