İçerik ekleme konusunda @ibrahimbey 'de yardımcı olmayı kabul etti kendisine katkılarından dolayı şimdiden teşekkürler.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.

Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
@hpgdisco Kardesim Oncelikle Forum İcin Xtream Olarak Canlı Tv, Film,Dizi Bolumleri,AyrıÇoğu playerde çalışmıyor maalesef en sağlıklı ve benim test ederek geliştirdiğim televizo uygulamasi var. Orda tüm içerikler çalışıyor.
Desteğin için teşekkürler abi.@hpgdisco Kardesim Oncelikle Forum İcin Xtream Olarak Canlı Tv, Film,Dizi Bolumleri,Ayrı
Canlı Tv Bölumü ve Diger Bölümler,Kanal Logolarından,Epg"lerine,Kapak Fotograf"larına Kadar,
Kategori"li Sekilde En İnce Detayına Kadar Düşünülüp Tasarlanmış Bir Konu ve Üzerinde Çok Emek
Harcanarak Hazırlanmış Bir Liste ve Ucretsiz.
Eline Emeğine Sağlık @hpgdisco Kardeşim.Projede Eklemeler İçin Yardımcı Olan Kardeşlerimizede
Ayrıca Teşekkür Ederim.
Bu Listeyi Sorunsuz Sekilde Acan Playerleri Aşağıya Yazıyorum.Bizzat Denemelerini Yaptım.
1- Televizio
2- Tivimate
3- M3uİptv
Bu Uygulamaları Ücretsiz Olarak İndirip Kullanabilirsiniz.
Linkleri Sadece Xtream Olarak Secip Doğru Şekilde Eklemeniz Gerekiyor.Saygılarımla
Dns=Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Username=hpgdisco
Password=123456
Rica Ederim @hpgdisco Kardeşim. Elimizden Geldiği Kadar,Her Zaman Destek Olmaya Çalışırız.Desteğin için teşekkürler abi.
İlerleyen zamanlarda yapmaya çalışırım.canlı kanalları 1080p yapamaz mıyız arkadaşlar.720p çok düşük kalıyor, mümkünse, teşekkürler iyi çalışmalar
Ustam eline sağlık bunu yapıp para ile satmaya çalışan çok kişi var sen bize ücretsiz yaptın Allah razı olsun inşallah paralı da olmaz peki bize bunu herkese ait bir userpass olsa güzel olmazmı yani ayarlanabilirmi bu sana tavsiye kendine bir Telegram grubu ac oradan da yapİlerleyen zamanlarda yapmaya çalışırım.
Hayir yurtdisina acikNe yaptiniz yurtdisina kapattinizmi acilmiyor
Dizi bölümünü kodlamaya çalışıyorum arada diğer kısımlarda etkilenebiliyorŞuan Bende Canlı Yayınlar Televizio"da Calısmıyor.M3uİptv"de Calısıyor.
Şimdi Televizio"dada Calısıyor.Listeyi Guncelleyince Duzeldi.Sorunsuz Sekilde Calısıyor.
Bazi kanallar acilmiyor CNN a haber kanaldTamamen ücretsiz ve sınırsız epg destekli iptv sistemidir.
Üyelik bilgileri
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
İçerik Editorleri
@tdemirel
@ibrahimbey
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Test edilen playerler
Televizo
Tivimate Player
Icerik eklemeye şuan zaman bulamıyorum içerik ekleyen 2 arkadaş var onlar zaman bulunca ilgilenirler. Tekrar hatırlatayım içerik eklemek konusunda yardımcı olmak isteyen olursa özelden yazabilir.Bazi kanallar acilmiyor CNN a haber kanald
Icerik eklemeye şuan zaman bulamıyorum içerik ekleyen 2 arkadaş var onlar zaman bulunca ilgilenirler. Tekrar hatırlatayım içerik eklemek konusunda yardımcı olmak isteyen olursa özelden yazabilir.
Dizi bölümü de aktif oldu.
Hit diziler friends, wednesday, the office, Alice, lost vs. eklendi,
Filmler güncellendi eklenmeye devam edecek , iyi günler arkadaşlar
@hpgdisco , @tdemirel , @ibrahimbey Kardeşlerim Elinize Emeğinize SağlıkTamamen ücretsiz ve sınırsız epg destekli iptv sistemidir.
Üyelik bilgileri
Kod:
Kullanıcı Adı : hpgdisco
Şifre : 123456
Sunucu adresi :Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
İçerik Editorleri
@tdemirel
@ibrahimbey
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Test edilen playerler
Televizo
Tivimate Player
M3u yok, xtream kullanıcı adı, şifre olarak giriyorsun
@parstv Hocam Bendede Aynı Sorun Vardı Film ve Dizi Bölümünde Acılmıyordu.reis yanis anlama bisey sorcam bende iptvextrema da filimler oynatilamiyor bende filimleri test eden varmi acaba sorun bendemi yoksa anlamadim gitti