Kargo1975
Müdavim
- Konular
- 8
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bilgi icin teşekkürler , filmler açılıyorsa büyük ihtimal yeni sürümde dizilerde çalışacaktır. Zor acilani filmler bölümü normaldeEline,Emeğine,Sağlık @hpgdisco Kardeşim. Saol.
İptv Playlist Loader Uygulaması"Dizi Bolumu Haric Sorunsuz.Acıyor.Deneyebilirsiniz.Bendeki Surumu 4.55 Cok Eski Surumu Yeni Surumlerinde Daha İyi Calısabilir.
2.60 Mod ve 4.93 Surumlerini Bulabildim.Suan İndiriyorum.Virustotal"de Taratıp,Temiz Cıkarsa Kurarım.Senin Listeyi Acacakmı Sorunsuz Sekilde. Deneyeceğim.Bilgi icin teşekkürler , filmler açılıyorsa büyük ihtimal yeni sürümde dizilerde çalışacaktır. Zor acilani filmler bölümü normalde
Bilgi için teşekkürler.2.60 Mod ve 4.93 Surumlerini Bulabildim.Suan İndiriyorum.Virustotal"de Taratıp,Temiz Cıkarsa Kurarım.Senin Listeyi Acacakmı Sorunsuz Sekilde. Deneyeceğim.
İndirdim Tarattım.Temiz Cıktı,Listeyi Deneyeceğim. Simdi Sonucları,Yazarım.
Ultimate İptv Playlist Loader 4.93 ve 2.60 Mod Surumlerinde Denedim Sadece Canlı Bolumunu Aciyor Film ve Dizi Bolumunde Acmiyor.
9Xtream Player Var Epg Haric Herseyi Sorunsuz Aciyor.
İyi seyirler.Ellerine kollarına yüreğine sağlık kardeşim