Merhaba arkadaşlar,
Bir süredir üzerinde çalıştığım Xtream Codes API sistemine uygun panel projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Halen geliştirme aşamasında olup, test edilebilir durumdadır.
ÖNEMLİ: Sabit m3u adresi yoktur. Sadece Xtream destekli playerlerde kullanıcı bilgileri ile çalışmaktadır.
        Kod:

Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.      

Canlı Yayın Sayısı: 200
Film İçerik Sayısı: 16689
Dizi İçerik Sayısı: 1334
@tdemirel
@ibrahimbey
@MDuymaz
Yardımlarınızdan dolayı teşekkürler.
Durum şu:
Eklenen film, dizi veya canlı yayınların hiçbiri bana ait değil ve kendi sunucumdan da restream etmiyorum. Bu yüzden sabit tek bir yayın çıkışı olmuyor.
Xtream panel mantığı:
Panele kaynak yayın eklenir, FFmpeg ile tekrar restream edilip TS formatında tek tip yayın çıkışı sağlanır (VOD için MP4 olur).
Bizim durumumuz:
Yayınların hepsi farklı formatlarda - neredeyse hiçbiri aynı değil. M3U8, TS, hatta JPEG formatında videolar bile var!
Çözüm:
Bu yüzden tek bir player seçtim ve tüm düzenlemeleri ona göre kodladım. Televizo birçok formatı desteklediği, en kullanışlı ve en az sorun çıkaran player olduğu için tercih ettim.
Android:
- Televizo
 - M3uIptv
 - 9Xtream
 - Iptv Extreme
 - Ott Navigator
 - Tivimate Player

- SFVipPlayer
 - Iptv Smarters Expert

- Open Player

Az önce TiviMate player de denedim sorunsuz çalışıyor ellerine ve emeğine sağlık
Çok teşekkürler Amazon fire tv stick max2 gen tivimate üzerinden gayet güzel çalışıyor
test edilen playerler listesine
OTT Navigator ekleyebilirsiniz. tv film ve dizi bölümleri çalışıyor.
@hpgdisco
bilgilendireyim istedim
tivimate premium kullanıyorum. gayet güzel çalışıyor. şu an bir sıkıntı yok. çok güzel, teşekkürler
@hpgdisco Kardeşim Google Play"den Tivimate Ucretsiz Surumu İndirip Kurdum Xtream Olarak Ekledim Gayet Guzel Calısiyor.
Ott Navigator,Tivimate,Televizio,ve M3uiptv Sorunsuz Sekilde Acıyor. Eski Surumlerinde Codec Sorunu Oldugu İcin Calısmıyor.Saygılarımla.
Denedikçe güncellemeye devam edeceğim bu mesajı
Linux altında snap desteği olanlar(ubuntu)Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.uygulamasını da kullanabilirler.
Yine bütün linux dağıtımlarındaZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.kullanılabilir. (Eski bir sistemde verimli çalışmasa da yeni aletler rahat çalıştırır)
Linux Mint kullanan arkadaşlar varsa, varsayılan hypnotix isimli uygulaması hiçbir xtream api çalıştırmıyor.
Özetle en verimli çalışanZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.isimli uygulamadır.
Reis, SFVipPlayer'de oynatmak için, request yöntemini GET olarak ayarlayın.. liste iptvnator ile açılmadı (request yöntemi ayarı yok.) ama SFVipPlayer'de açıldı. ben kullanıyorum. bir problem yok..

Son düzenleme: