📺 FuTv Pro Artık Google Playde

Beklemedeyim Üstad İyi seyirler....
Usta sorun aynı ya sanırım benim tv kaynaklı biraz önce silip tekrar yükledim yine onaylama yapamıyorum geliştirici seçenekleri yüzünden oluyor belki dedim onuda kapattım aynı tv'den kaynaklı sanırım emeğine sağlık saolasın uğraştın

Usta sorun aynı ya sanırım benim tv kaynaklı biraz önce silip tekrar yükledim yine onaylama yapamıyorum geliştirici seçenekleri yüzünden oluyor belki dedim onuda kapattım aynı tv'den kaynaklı sanırım emeğine sağlık saolasın uğraştın
üstad şuanda herhangi bir sorun gözükmüyor televizyonda başka bir sorundan dolayı böyle bir sorun yaşıyor olabilirsin televizyonu fabrika ayarlarına döndürüp dene istersen belki düzelir saygılar

üstad şuanda herhangi bir sorun gözükmüyor televizyonda başka bir sorundan dolayı böyle bir sorun yaşıyor olabilirsin televizyonu fabrika ayarlarına döndürüp dene istersen belki düzelir saygılar
Bir sürü sey geri yuklemem gerekecek ugrasmaya değmez sağlık olsun saol uygulama için eline sağlık

Uygulamada Bütün İçerikleri Kullanabilmek İçin Güncellemeleri Google Playden Kontrol Edip Güncelleyin İyi Seyirler...

merhaba futv liste kodu kaç teşekkürler

merhaba futv liste kodu kaç teşekkürler
Uygulamayı Google Play'den indirebilirsiniz.
Alıntıdır: @ugur2941
  • 📲 Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....

🚀 CANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?

📺 FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.

🔥 ONE CIKAN OZELLIKLER

• ⚡ Hizli ve akici kullanim
  • 📡 Populer kanallara pratik erisim
  • 🖥️ Sade ve kullanisli arayuz
  • 🎯 Tek uygulamada toplu izleme keyfi
  • 📲 Rahat ve kolay deneyim
  • 📲 Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore. 🙌

📥 HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

💥 SEN DE DENE, FARKI KESFET!
Teşekkürler.

Deneyeceğim hocam
Denedim olmadı hocam sanırım benim tvde birsey tetikliyor olmuyor aynı yazıyorum ama onaylama yapamıyorum saol eline sağlık ileride format atarsam belki denerim yeniden

Ekli dosyalar

• ChatGPT Image 1 Haz 2026 13_25_09.png
    ChatGPT Image 1 Haz 2026 13_25_09.png
    1.8 MB · Görüntüleme: 27
Hocam ellerinize sağlık çok güzel uygulama olmuş.ama içindeki güvenli DNS yeni kanalları eklemeye izin vermedi farkli VPN programlariyla denediğimde sonuca ulaştım.

Hocam ellerinize sağlık çok güzel uygulama olmuş.ama içindeki güvenli DNS yeni kanalları eklemeye izin vermedi farkli VPN programlariyla denediğimde sonuca ulaştım.
üstad içerikler alınamadı dediğinde uygulamayı kapatıp tekrar açın düzelecektir dns bazen uyumlu çalışmayabiliyor ama böyle yaptığınızda düzelmiş olacaktır iyi seyirler

Denedim olmadı hocam sanırım benim tvde birsey tetikliyor olmuyor aynı yazıyorum ama onaylama yapamıyorum saol eline sağlık ileride format atarsam belki denerim yeniden
umarım düzelir güncellemelerde seni haberdar ederim

umarım düzelir güncellemelerde seni haberdar ederim
Saolasın hocam uğraşıyosun eline sağlık acaba kod girme yerine bir ayar cekme imkanın olur mu orayı degistirebilir misin yada ikinci bir kod girme kutusu açabilir misin suankinden farklı

Saolasın hocam uğraşıyosun eline sağlık acaba kod girme yerine bir ayar cekme imkanın olur mu orayı degistirebilir misin yada ikinci bir kod girme kutusu açabilir misin suankinden farklı
Bidahaki güncelleme de üstad...

Geri