ugur2941
Paylaşımcı
üstad senin sorun hala devam ediyormuŞimdi gördüm aşağı inince tamam
üstad senin sorun hala devam ediyormuŞimdi gördüm aşağı inince tamam
Gecen denedikten sora bi daha bakmadımüstad senin sorun hala devam ediyormu
Tskkonuda yazıyor üstad ilk sayfada
evet sorun vardı güncelleme yayınladım yarın düzelmiş olur iyi seyirleremeginiz için tesekkürler.belgeseller çalışmıyor bilginize
hatırlattığın iyi oldu üstad ekleme yapıyorum hemenElinize sağlık. Belgeseller kısmında National Geo açmıyor bilginize
Belgesel kanalları Aktif yeni güncelleme yapmayı unutmayınuğur kardeşim eline sağlık uygulama çok güzel olmuş. Lakin belgesellerin hiçbiri çalışmıyor(trt belgesel hariç) ulusal kanallardanda bikaç açmayan var. bide android tv kumandasından kanal - ve+ dan kanal değiştirilebiliyormu yoksa benim cihazımdan kaynaklımı değişmiyor. cihazım "next start pro 4k".
edit: arkadaş belgeselleri yukarda yazmış pardon.
Hocam Beiniz i de ekleyebilir misiniz?Belgesel kanalları Aktif yeni güncelleme yapmayı unutmayın
üstad kumandadan yönlendirici ile kaydet diye bilirsin ve sorun olmuyorsporb yazdıktan sonra imleç "kaydet" butonunun üzerine gelmiyor hocam.
Bendeki sorunla aynısporb yazdıktan sonra imleç "kaydet" butonunun üzerine gelmiyor hocam.
aynen öyle üstad başarıya yavaş yavaş ulaşılır bizde öyle yapıyoruz hepsi olacak üstad iyi seyirlerBaşlangıç için oldukça başarılı. Arayüz anlaşılıe ve kolay. İçerikler zamanla düzenlenecek (diziler filmler) diye umuyorum. Emeklerinize sağlık.