📺 FuTv Pro Artık Google Playde

Rica Ederim,Uğur Hocam.Muhtemelen Sorun,Kodu Yazdıktan Sonra,Kumanda"nınAlt Tuşu Devreye Girmiyor,Bunun İcin,Ya Kumandada Sorun, Yada ANDROİD SYSTEM WEBVİEW Uygulaması Güncel Olmadığı İçin,Uyumsuzluk Oluşuyor.Saygılarımla.
@Kargo1975 hocam keşke herkes senin gibi duyarlı olsa İlgin Alakan İçin Teşekkür ederim.....

@Kargo1975 hocam keşke herkes senin gibi duyarlı olsa İlgin Alakan İçin Teşekkür ederim.....
Önemli Değil,Uğur Hocam,Elimizden Geldiğince Herkese Yardımcı Olmaya Çalışıyoruz.
Arkadaş ANDROİD SYSTEM WEBVİEW Güncellerse Sorunu Çözulecektir.
Bu Arada Uygulamanız Bendede 2 Cihazda Kurulu,Sorun Yok.Sadece Viasat History Calısmadı.Elinize Sağlık.Yardımcı Olabildiysem,Ne Mutlu Bana.Saygılarımla.:coffee:

Önemli Değil,Uğur Hocam,Elimizden Geldiğince Herkese Yardımcı Olmaya Çalışıyoruz.
Bu Arada Uygulamanız Bendede 2 Cihazda Kurulu,Sorun Yok.Sadece Viasat History Calısmadı.Elinize Sağlık.Yardımcı Olabildiysem,Ne Mutlu Bana.Saygılarımla.:coffee:
Malesef hocam sonuc aynı web viewide güncelledim onaylamaya inemiyorum bir türlü benim tv kaynaklı sanırım bilmiyorum anlamadım iptal ve onayla butonun uzerinde normal gölge gibi birsey olurdu gri renkli oda yok bende arkaplan bembeyaz

Malesef hocam sonuc aynı web viewide güncelledim onaylamaya inemiyorum bir türlü benim tv kaynaklı sanırım bilmiyorum anlamadım iptal ve onayla butonun uzerinde normal gölge gibi birsey olurdu gri renkli oda yok bende arkaplan bembeyaz
Tvde kurulu bir program v.s acaba listeyi eklemene engelmi diycem. Öyle olsa niye engellesin liste eklenir kanalları engeller anca diycem. Bende belli belirsiz buton kırmızı renkli olduğundan. Dikkatli bakınca anlıyorsun. Ekle deyincede ekleniyo

Tvde kurulu bir program v.s acaba listeyi eklemene engelmi diycem. Öyle olsa niye engellesin liste eklenir kanalları engeller anca diycem. Bende belli belirsiz buton kırmızı renkli olduğundan. Dikkatli bakınca anlıyorsun. Ekle deyincede ekleniyo
Bende saydam bembeyaz tuslarin arkasında görünürdü normalde 1000001659.png

🚀 CANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?

📺 FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.

🔥 ONE CIKAN OZELLIKLER

• ⚡ Hizli ve akici kullanim
  • 📡 Populer kanallara pratik erisim
  • 🖥️ Sade ve kullanisli arayuz
  • 🎯 Tek uygulamada toplu izleme keyfi
  • 📲 Rahat ve kolay deneyim
  • 📲 Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore. 🙌

📥 HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

💥 SEN DE DENE, FARKI KESFET!

🚀 CANLI YAYIN KEYFINI BAMBASKA BIR SEVIYEYE TASIMAYA HAZIR MISIN?

📺 FU TV PRO ile spor, haber, belgesel ve daha fazlasi artik tek yerde!
Hizli, pratik ve akici yapisiyla istedigin icerige kolayca ulas, keyifle izlemeye basla.

🔥 ONE CIKAN OZELLIKLER

• ⚡ Hizli ve akici kullanim
  • 📡 Populer kanallara pratik erisim
  • 🖥️ Sade ve kullanisli arayuz
  • 🎯 Tek uygulamada toplu izleme keyfi
  • 📲 Rahat ve kolay deneyim
  • 📲 Yeni Kanal Listesi Eklemek için Yapman Gereken Ayarlardan Listeler Bölümüne sporb yazıp ekledikten sonra Güvenli Dns yi açmak....
Karmasik uygulamalarla ugrasmadan, dogrudan izlemek istedigin icerige ulasmak istiyorsan FU TV PRO tam sana gore. 🙌

📥 HEMEN INDIR:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

💥 SEN DE DENE, FARKI KESFET!
redline mate tv boxta cihazına uyumlu değil diyor ne yapmam lazın tşkler

Hayırlı olsun İnşallah

Tema sende beyaz bende beyaz değil. Kurcalamadımda. Beyazda belkide daha belirgindir denemedim. Enteresan senin durum geliştiriciler daha iyi bilir.
Koyu temadada aynı temayla ilgisi yok

Koyu temadada aynı temayla ilgisi yok
Yok yok onu demek istemedim yanlış ifade ettim sanırım. Tema ile zaten alakası olamaz. Benim tema rengi farklı belli olmuyo geçişler onu ifade ettim. Sizin TV miydi, TV boxmuydu. Model ve Android versiyon ne acaba

1. Uygulama Sürümü Farklılığı
  • Çözüm: Google Play Store'a girip fuTV uygulamasının güncellemesi var mı kontrol edin.

2. Önbellek (Cache) ve Veri Sıkışması
  • Durum: Uygulama eski verileri hafızasında tuttuğu için yeni kodun tetiklediği linki indiremiyor olabilir.
  • Çözüm: Televizyonun Ayarlar > Uygulamalar > fuTV bölümüne gidin. Önce "Önbelleği Temizle", ardından "Verileri Temizle" deyin. Uygulamayı tamamen sıfırlayıp kodu yeniden yazın.

3. İnternet Güvenlik ve Reklam Engelleyici Filtreleri
  • Durum:TV'nin ağ ayarlarında (varsa) özel bir DNS veya güvenli internet profili etkin olabilir. Bu filtreler, kısa kodun arka planda bağlanmaya çalıştığı sunucuyu engelliyor olabilir.
  • Çözüm: telefonunuzun hücresel mobil erişim noktasına (hotspot) bağlayın ve kodu tekrar girerek test edin.

Son düzenleme:
çalışıyor üstad dediğim gibi açılmassa kanal değiştirip tekrar açın açılıyor ilgi ve alakan için tekrar teşekkür ederim

Yok yok onu demek istemedim yanlış ifade ettim sanırım. Tema ile zaten alakası olamaz. Benim tema rengi farklı belli olmuyo geçişler onu ifade ettim. Sizin TV miydi, TV boxmuydu. Model ve Android versiyon ne acaba

1. Uygulama Sürümü Farklılığı
  • Çözüm: Google Play Store'a girip fuTV uygulamasının güncellemesi var mı kontrol edin.

2. Önbellek (Cache) ve Veri Sıkışması
  • Durum: Uygulama eski verileri hafızasında tuttuğu için yeni kodun tetiklediği linki indiremiyor olabilir.
  • Çözüm: Televizyonun Ayarlar > Uygulamalar > fuTV bölümüne gidin. Önce "Önbelleği Temizle", ardından "Verileri Temizle" deyin. Uygulamayı tamamen sıfırlayıp kodu yeniden yazın.

3. İnternet Güvenlik ve Reklam Engelleyici Filtreleri
  • Durum:TV'nin ağ ayarlarında (varsa) özel bir DNS veya güvenli internet profili etkin olabilir. Bu filtreler, kısa kodun arka planda bağlanmaya çalıştığı sunucuyu engelliyor olabilir.
  • Çözüm: telefonunuzun hücresel mobil erişim noktasına (hotspot) bağlayın ve kodu tekrar girerek test edin.
Android tv dostum hepsini yaptım zaten en son sildim sinirlenip güncelleme gelirse takipteyim denerim yine

Air kumanda olmadan kod giriş ekranı geçilmiyor maalesef. Air kumanda alın

SporB yazacaksınız. Ben listeyi aktif etmiştim, alt pencerede Listeler: SporB açık ibaresini görebilirsiniz. Ekran resimlerini, onay kutusunun seçilebilir olduğunu göstermek için ekledim.
@tekkan üstad Teşekkür ederim

Bende onaylama yapmıyor sporb neyse saldım zaten yeni güncelleme gelirse denerim bir daha
şuanda güncellemeye bir sürüm yayınladım sorun yok normalde ama cihazında belki düzelir onaylanınca tekrar kontrol edersin üstad

şuanda güncellemeye bir sürüm yayınladım sorun yok normalde ama cihazında belki düzelir onaylanınca tekrar kontrol edersin üstad
Tamam yarın müsait bir zamanda tekrar denerim sonucu yazarım saolasın

Geri