📺 FuTv Pro Artık Google Playde

evet bazen oda işe yarıyor ama uygulama android cihazlar için yapılandırılmış bir uygulama tv de kumanda uyumlu kumandadan aşağı çekerek iptal veya onay kutusunun üstüne gelir
Hiç tepki yok bende onaylama yapmıyor kumandadaki çoğu fonksiyon tuşunu denedim

Sanki onayla ve iptal tuşu bugda kalmış gibi verileri silip yeniden denedim aynı

elinize sağlık hiçbir sorun yok çalışıyor.

uygun zamanimda indirip kurayim özellikle ulusal kanallar eksiksiz stabil calisirsa box cihazimda kalici olur. tespit ettigim eksikleride test ettikten sonra yazayimki ezbere sikayet ve ya karalama gibi olmasin. paylasimin icin cok tsk denerim...

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260523-155817.png
    Screenshot_20260523-155817.png
    83.4 KB · Görüntüleme: 5
2 farklı cihazda denedim sorun görünmüyor. Eline sağlık @ugur2941

f1.pngf2.png

Başlıklar mı yazmamız gerekiyor hocam sporb yazın demiş
SporB yazacaksınız. Ben listeyi aktif etmiştim, alt pencerede Listeler: SporB açık ibaresini görebilirsiniz. Ekran resimlerini, onay kutusunun seçilebilir olduğunu göstermek için ekledim.

SporB yazacaksınız. Ben listeyi aktif etmiştim, alt pencerede Listeler: SporB açık ibaresini görebilirsiniz.
Bende onaylama yapmıyor sporb neyse saldım zaten yeni güncelleme gelirse denerim bir daha

Bende onaylama yapmıyor sporb neyse saldım zaten yeni güncelleme gelirse denerim bir daha
Google Play Üzerinden,ANDROİD SYSTEM WEBVİEW Uygulamasının Güncelliğini Kontrol Edip,Güncelleme Varsa Güncelleyip,Uygulamayı,Tekrar Deneyip,Durumdan Haber Edermisiniz.

Google Play Üzerinden,ANDROİD SYSTEM WEBVİEW Uygulamasının Güncelliğini Kontrol Edip,Güncelleme Varsa Güncelleyip,Uygulamayı,Tekrar Deneyip,Durumdan Haber Edermisiniz.
Şuan evden ayrıldım akşam dener sonucu yazarım

eyvallah üstad

Bazı haber kanalları, now, scz ve halktv çalışmıyor ilgilenirmisiniz.

Rica Ederim,Uğur Hocam.Muhtemelen Sorun,Kodu Yazdıktan Sonra,Kumanda"nınAlt Tuşu Devreye Girmiyor,Bunun İcin,Ya Kumandada Sorun, Yada ANDROİD SYSTEM WEBVİEW Uygulaması Güncel Olmadığı İçin,Uyumsuzluk Oluşuyor.Saygılarımla.

Son düzenleme:
Bazı haber kanalları, now, scz ve halktv çalışmıyor ilgilenirmisiniz.
bilgilendirme için teşekkür ederim Now Tv Düzeltildi Halk Tv Çalışıyor Sözcü Çalışıyor kanal eyer açılmassa başka kanala geçip tekrar onu açın açılacaktır deneyip dönüş yaparmısın üstad

Rica Ederim,Uğur Hocam.Muhtemelen Sorun,Kodu Yazdıktan Kumanda"nınAlt Tuşu Devreye Girmiyor,Bunun İcin,Ya Kumandada Sorun, Yada ANDROİD SYSTEM WEBVİEW Uygulaması Güncel Olmadığı İçin,Uyumsuzluk Oluşuyor.Saygılarımla.
Hocam kumandada sorun yok valla buradan bir çok tv programi denedim hiç birinde sorun yaşamadım ilk kez böyle oldu bugda kalmış gibi

Geri