Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Dh bile telefon onayıyla üye alıyor yıllardır. Böylece kimse, çiğneyeceğinden daha büyük sakızı almıyor "don't take more than you can chew" olayı🙄😉

VK Diye Varda Sanirim Uye Olmak Gerekiyor Kendine Ait Paylasim Yapabiliyorsun Ne Kadar Guvenilir Bilemiyorum İsterseniz Bir Bakabilirsiniz Veya Mutlaka Bilen Birileri Vardir
Bence Aceleci Olmamakda Fayda Var Bu Url İsleri Baya Dert Eski Duzen Txt Dosyasi Uzerinden Devam Edilmesi En Mantiklisi Oda Sadece Legal Yayinlar Olmasi Lazim Legal Yayinlarda Sorun Olacagini Sanmiyorum Panel,Platform,Takım,Kanal İsimleri Soylememektede Fayda Var Bu Arada Bazi Arkadaslarimiza Soyluyorum Lutfen Link Panel,Yan Dns Diye Mesaj Yazmayin Link Paylasimi Her Turlu Yasak Hele Zor Donemlerden Geciyoruz İnsallah Bu Zorluklardan Gececez Saygilarimla
burda olmaz @Kargo1975 reis yabancı sitelerde olabilir mesela > sat-forum.net/viewforum.php?f=41

burda olmaz @Kargo1975 reis yabancı sitelerde olabilir mesela > sat-forum.net/viewforum.php?f=41
Burda Olsun Demedim İyi Okumamissin Kardesim.Github "larin Kapatildigini Buna Benzer Rus Siteleri Varmi Diye Sormus myway Kardesimiz Benimde Eskilerden Aklimda Kalan Rus Sitesi VK Diye Soyledim Bunda Bir Sakinca Yok Amacim Sadece Yardimci Olmakti.Saygilarimla.

Burda Olsun Demedim İyi Okumamissin Kardesim.Github "larin Kapatildigini Buna Benzer Rus Siteleri Varmi Diye Sormus myway Kardesimiz Benimde Eskilerden Aklimda Kalan Rus Sitesi VK Diye Soyledim Bunda Bir Sakinca Yok Amacim Sadece Yardimci Olmakti.Saygilarimla.
doğru var rusyada ama iyi rus albesini bilmek gerekir hepsinde ingilizce yok biliyorum

Vk bu şekilde arkadaşlar ben 20 senedir kullanıyorum. Facebook benzeri bir yerdir.

Vk1

Son düzenleme:
Oraya Uye Olup Sayfa Acip Film Dizi M3u Hersey Paylasabiliyorsun iptv Ne Ararsan Var Facebook Gibi Ayni Ruslarin Facebook gibi Ama Coktandir Girmedim Orda Her Turlu Paylasim Oluyordu Suan Nasil Bilmiyorum
detayları reis

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Sanırım Sinetech Türkiyeden yayın yapıyor (server) Yurtdışından yayın yapsaydı şikayet işlemezdi BU ŞİKAYETLER BÜYÜK NAMUSSUZLUK

Umarım düzelir çok yazık.😞
arkadaslar mor siteleri izlemek isteyen arkadaslar,cözüm basit google ,link kayniyor,sitemiz düzelene kadar google emmiye bir sorun,binlerce sayfa ve link var,operasyon var sadece bizim sitemize uyari gitmemis,büyük operasyon yapilmis Türkiyede,kimse suclu aramasin bosu bosuna,mete ,atmaca,emeginize saglik arkadaslar,umarim tekrar karsilasiriz,tabiki bu sitede,elleriniz dert görmesin...

Geri