Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
burda olmaz @Kargo1975 reis yabancı sitelerde olabilir mesela > sat-forum.net/viewforum.php?f=41VK Diye Varda Sanirim Uye Olmak Gerekiyor Kendine Ait Paylasim Yapabiliyorsun Ne Kadar Guvenilir Bilemiyorum İsterseniz Bir Bakabilirsiniz Veya Mutlaka Bilen Birileri Vardir
Bence Aceleci Olmamakda Fayda Var Bu Url İsleri Baya Dert Eski Duzen Txt Dosyasi Uzerinden Devam Edilmesi En Mantiklisi Oda Sadece Legal Yayinlar Olmasi Lazim Legal Yayinlarda Sorun Olacagini Sanmiyorum Panel,Platform,Takım,Kanal İsimleri Soylememektede Fayda Var Bu Arada Bazi Arkadaslarimiza Soyluyorum Lutfen Link Panel,Yan Dns Diye Mesaj Yazmayin Link Paylasimi Her Turlu Yasak Hele Zor Donemlerden Geciyoruz İnsallah Bu Zorluklardan Gececez Saygilarimla
Burda Olsun Demedim İyi Okumamissin Kardesim.Github "larin Kapatildigini Buna Benzer Rus Siteleri Varmi Diye Sormus myway Kardesimiz Benimde Eskilerden Aklimda Kalan Rus Sitesi VK Diye Soyledim Bunda Bir Sakinca Yok Amacim Sadece Yardimci Olmakti.Saygilarimla.burda olmaz @Kargo1975 reis yabancı sitelerde olabilir mesela > sat-forum.net/viewforum.php?f=41
doğru var rusyada ama iyi rus albesini bilmek gerekir hepsinde ingilizce yok biliyorumBurda Olsun Demedim İyi Okumamissin Kardesim.Github "larin Kapatildigini Buna Benzer Rus Siteleri Varmi Diye Sormus myway Kardesimiz Benimde Eskilerden Aklimda Kalan Rus Sitesi VK Diye Soyledim Bunda Bir Sakinca Yok Amacim Sadece Yardimci Olmakti.Saygilarimla.
vk kompedanı sensin @tekkan reisVk bu şekilde arkadaşlar ben 20 senedir kullanıyorum. Github benzeri bir şey değildir.
Ekli dosyayı görüntüle 12463
Vk bu şekilde arkadaşlar ben 20 senedir kullanıyorum. Facebook benzeri bir yerdir.
Ekli dosyayı görüntüle 12464
detayları reisOraya Uye Olup Sayfa Acip Film Dizi M3u Hersey Paylasabiliyorsun iptv Ne Ararsan Var Facebook Gibi Ayni Ruslarin Facebook gibi Ama Coktandir Girmedim Orda Her Turlu Paylasim Oluyordu Suan Nasil Bilmiyorum
Sayfayi Cevirebiliyorsun Bu Sayfa Turkce ye Cevrilsinmi Diye Yazi Cikiyordu Evet Dersen Turkce Oluyordudoğru var rusyada ama iyi rus albesini bilmek gerekir hepsinde ingilizce yok biliyorum
türkçe şuan çeviriye gerek kalmadı reisSayfayi Cevirebiliyorsun Bu Sayfa Turkce ye Cevrilsinmi Diye Yazi Cikiyordu Evet Dersen Turkce Oluyordu
Suan Bu Forumdayim Cok Eskiden Girerdim Bu Siteye Hatta Orda Paylasim Yapan Cok Turkler Bile Vardi Turkce Filmler m3u lar Paylasirlardi Benim Dedigim Bundan 13 15 Sene Olmustur Belkidetayları reisZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Belki İsine Yarayan Olur @birdirbir & @tekkan Kardeslerim Saoluntürkçe şuan çeviriye gerek kalmadı reisZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Reis konumuza gelirsekBelki İsine Yarayan Olur @birdirbir & @tekkan Kardeslerim Saolun
Foruma 1 Zarari Olacagini Sanmiyorum Orasi Derya Deniz Kaybolmasinlar YeterkiReis konumuza gelirsekZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.siteleri ilgilenen arkadaşlara duyuralım...
Forumdaşlar kompedan oldular herkesi uyuturuz merak buyurmayınız @Kargo1975 reisForuma 1 Zarari Olacagini Sanmiyorum Orasi Derya Deniz Kaybolmasinlar Yeterki
Haklisin Mahmut Kardesim Ama Su An İcin Maalasef Durum BuSanırım Sinetech Türkiyeden yayın yapıyor (server) Yurtdışından yayın yapsaydı şikayet işlemezdi BU ŞİKAYETLER BÜYÜK NAMUSSUZLUK
Forumdaşlar kompedan oldular herkesi uyuturuz merak buyurmayınız @Kargo1975 reis![]()
Umarım düzelir çok yazık.Haklisin Mahmut Kardesim Ama Su An İcin Maalasef Durum Bu
arkadaslar mor siteleri izlemek isteyen arkadaslar,cözüm basit google ,link kayniyor,sitemiz düzelene kadar google emmiye bir sorun,binlerce sayfa ve link var,operasyon var sadece bizim sitemize uyari gitmemis,büyük operasyon yapilmis Türkiyede,kimse suclu aramasin bosu bosuna,mete ,atmaca,emeginize saglik arkadaslar,umarim tekrar karsilasiriz,tabiki bu sitede,elleriniz dert görmesin...Umarım düzelir çok yazık.![]()