Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

Ücretli yazılım yapıp burdan uye toplayanlara bakmak lazım bu işden kimin çıkarı varsa ... onca hava atıp sonra server vs diye insanları sömürenler benim için ilk şüphelidir.

Nice forumlara üye oldum çoğu kapandı. Nedeni ise hiçbir önlem alınmaması idi. Bir forumda özel kelimeler yasaklanmalı. Burada açık açık maç linkleri veriliyor. Bu büyük bir hata . Büyük takım isimleri yasak olmalı. Özel Kanal isimleri de öyle. Bugün bir ip TV başlığı bile büyük sorun yaratabiliyor. Google artık bunu hiç affetmiyor affettirmiyor ne yazık ki. Haksız rekabet almış başını gitmiş. Neden Turkeyforum veya Supersat kapanmıyor?

umarım hersey eskisi gibi olur ve bu topluluğu ayakta tutarız biz burda olduğumuz sürece bu forumu kimse elleyemez...

Merhaba, şöyle bir çözüm yöntemi belki olabilir ama normal kullanıcı bunları yapamaz diye düşünüyorum. IPFS üzerinden host edilebilecek bir react frontend forum uygulaması geliştirilmeli. Bu IPFS adresi herkes ile paylaşılmalı, her node bunu kendi makinesine indirip bağlanmalı. Bu react uygulaması ise blockchain ile bağlantı kurmalı, blockchain üzerinden bir smart contract'a bağlanılıp veriler çekilebilmeli. Kullanıcı girişi için adminin mail üzerinden kullanıcı kabul etmesi gerekmekte. Her mesaj için metamask falan uğraşmak can sıkıcı olur, yok onu onayla yok şunu onayla kimse sevmez. Private key browser içinde olacak, browser onu kendi hafızasında tutacak ve hiçbir şekilde dışarıya çıkmayacak vs vs. Yapılırsa baya sağlam olur ama kullanabilen sayısı kısıtlı olabilir haha iyi forumlar.

Galiba en mantıklı sistem ayrı bir kategori gibi duruyor vip sistemi gibi düşünüyorum ücretsiz ama belli şartları yerine getiren üyelere o alana erişim izni verilsin onun harici herkese kapalı kalsın aklına başka fikir gelen varsa da buraya yazsın ki hep beraber buna bir çözüm arayalım.
ben buna katılıyorum hocam gerekirse herkes kimliğini doğrulasin eski aktif kullanıcılar olsun

Valla ben çok anlamıyorum bu işlerden ama forumu okumak takip etmek birşeyler öğrenmek bana iyi geliyor. Eskiden çok eskiden forum siteleriydi neredeyse tek sosyal medya o günleri hatırlatıyor burası bana bu yüzden umarım birliğimiz düzenimiz bozulmaz

Dün itibariyle benim listelerde oto güncellemesi kapandı ona da el atmışlar bir çok github hesabını işaretleme yöntemiyle kapattılar bakalım sonu nereye varacak sanki biri düğmeye bastı hepsi aynı anda oluyor s

Dün itibariyle benim listelerde oto güncellemesi kapandı ona da el atmışlar bir çok github hesabını işaretleme yöntemiyle kapattılar bakalım sonu nereye varacak sanki biri düğmeye bastı hepsi aynı anda oluyor s
Bu İşin Tadı Kaçtı Muhsin. Geçmiş Olsun Gelecek Olmasın Hocam İnşallah 😑

Hayda fiyatları makul yapsın herkes alır ama bir sürü platform var hepsini ayrı ayrı almaya kalksak aylık uçuk rakamlara denk geliyor yazık günah. Bu işin sonu nereye varır bilmiyorum ama yıldıramazlar gibime geliyor

Github'da açıktan paylaşılan bir şeyin kapanmasına şaşırmamak lazım. Çok bile dayandı, böyle bir operasyon olmasaydı da kapanacaktı zaten.
Herkes aynı scripti kullanıyor, kullanılan Auth token da açık açık ortada, bu şartlarda iyi dayandı dediğim gibi. Önce rec, şimdi de kablotv ip'ye özel token kullanmaya başladı. Geçmiş olsun. Önemli olan bu tecrübelerden ders çıkarmak.

Github'da açıktan paylaşılan bir şeyin kapanmasına şaşırmamak lazım. Çok bile dayandı, böyle bir operasyon olmasaydı da kapanacaktı zaten.
Herkes aynı scripti kullanıyor, kullanılan Auth token da açık açık ortada, bu şartlarda iyi dayandı dediğim gibi. Önce rec, şimdi de kablotv ip'ye özel token kullanmaya başladı. Geçmiş olsun. Önemli olan bu tecrübelerden ders çıkarmak.
evet zaten github da şu anda 20 yakın repo var hepsi aynı kod bazıları benim py kodu bugün @koprulu hocanın github ta kapatıldı

benim repoyu private yapmama rağmen ip ban koymuşlar

evet zaten github da şu anda 20 yakın repo var hepsi aynı kod bazıları benim py kodu bugün @koprulu hocanın github ta kapatıldı

benim repoyu private yapmama rağmen ip ban koymuşlar
kötü olmuş geçmiş olsun bence bu başlık altında çözüm yolları da pek yazmaya gerek yok gerekn neyse yöneticler veya forum sahibi zaten söyler bence forum bu şekilde de kalabilir sohbetimizi yaparız teknoloji ile ilgili güzel paylaşımlar uygulama tanıtımı filan box cihazları filan arıza sorun gayet sohbet edicek konular yarın benfica fenerbahçe maçı gibi gibi :)

Gecmis Olsun Atakan Kardesim

bütün faal depolar tek tek kapatıyolar bu github alternatif rus siteleri falan varmı bilen

bütün faal depolar tek tek kapatıyolar bu github alternatif rus siteleri falan varmı bilen
VK Diye Varda Sanirim Uye Olmak Gerekiyor Kendine Ait Paylasim Yapabiliyorsun Ne Kadar Guvenilir Bilemiyorum İsterseniz Bir Bakabilirsiniz Veya Mutlaka Bilen Birileri Vardir
Bence Aceleci Olmamakda Fayda Var Bu Url İsleri Baya Dert Eski Duzen Txt Dosyasi Uzerinden Devam Edilmesi En Mantiklisi Oda Sadece Legal Yayinlar Olmasi Lazim Legal Yayinlarda Sorun Olacagini Sanmiyorum Panel,Platform,Takım,Kanal İsimleri Soylememektede Fayda Var Bu Arada Bazi Arkadaslarimiza Soyluyorum Lutfen Link Panel,Yan Dns Diye Mesaj Yazmayin Link Paylasimi Her Turlu Yasak Hele Zor Donemlerden Geciyoruz İnsallah Bu Zorluklardan Gececez Saygilarimla

Son düzenleme:
Bu sıra derin operasyona çekiliyoruz herhalde, çok dikkatli olmak lazım.Kurtlukta düşeni yemek kanundur derler malum

Geri