Duyuru Forumun Kapalı Kalması Hakkında

tekrar söylüyorum forum yöneticisi benimle iletişime geçsin yoksa forumun çöküşünü izler :)
Foruma gelen hitin %90 iptv kısmına geliyor.
Eğer söylediklerinizde samimiyseniz mail adresimize mail atarak bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Sürekli aynı şeyleri yazarak bir yere ulaşamazsınız. Susmamız, hiçbir şey bilmediğimiz anlamına gelmiyor. Forum amacınıza hizmet etmiyorsa girmezsiniz olur biter. Burada aile ortamı yaratmak için yola çıktık, bunun için hareket etmeye devam edeceğiz..

Kusura bakma ama benim kalibremde bile değilsin benim orda ne anlatmak istediğimi bile anlamamışsın bak sana detaylıca anlatayım.
Bir internet sitesi kurmak için web hosting ve domaine ihtiyacın vardır.
Yasal bir şekilde açılan siteler ile ilgili hiçbir sorun olmaz yoluna devam ederler.
Fakat iptv gibi yasal olmayan siteler açılırsa, 1ay - 2 ay - 3 ay veya 1 sene içerisinde web hosting satışı sağlayan kişiye bir bildirim gider.
" Şu ip adresinde ki sizde barındırılan şu şu site kapatılmak zorunda gibisinden " yada dmca bildirimi gider bu bildirim geldikten 24 saat içerisin de o internet sitesi kapatılmaz ise web hosting sahibinin barındırdığı tüm siteler ve sunucusu iptal edilir.

Bu yüzden yasal olmayan siteler için offshore hosting kullanılır.Offshore hosting nedir diye google amcaya sor sana detaylıca anlatır.
Offshore hostinde ki bir sitenin kapatılabilmesi için fbi tarafından kırmızı bültenle aranman olman lazım :D
Ceze evleri ben bulunmazim diyenlerle dolu , bunlar çok film izlemenin zararları 😁 isteyen , dileyen bu arkadaş gibi kendini korumaya alabilir arkadaşlar sorun değil . Kalibrasyon ayarlarına ihtiyacı olanlar günün sonunda pişman olmasın yeter .

İyi forumlar

çakallar ve fareler var oldukça kurtlar ilelebet hep var olacak.. bu forum bizler sağlam durdukça da uzun ca süre var olacak belli ki yolu güzel doğru yol. bu yol da kolay basit olmayacak çok engeller olacak havlu atıp kaçan da olacak heyecan a kapılıp da hezeyan a kapılan da olacak yöneticiler den ricam bu olayı kısa tutup yeni uygulama paylaşımları na yer vermeleri te yeni açılan konular a ve yorumlara yönetici onayı aktif edilerek kontrollü şekilde paylaşımlar la yola devam etmeleri...

mesela cine10 ümit tv. cloodstream üzerinden ağırlıklı repo liste yenileyerek bi süre devam etmesi tavsiye ediyorum yada forum adına yeni zengin içerikli uygulama kurarak devam edebiliriz sürekli liste güncelleme yaprak ileriki zamanlarda daha farklı yıllar da bulunur elbet alternatif yollar çok

Arkadaşlar selamlar,

Yapılan bir şikayet sonucunda yayıncı kuruluş tarafından DMCA uyarısı gelmiş ve bu uyarıya istinaden çeşitli kategoriler ve o kategorilerdeki tüm konular ikinci bir duyuruya kadar kaldırılmıştır. Diğer kategoriler açıktır.

Herkese iyi forumlar dilerim.
Hepimize gecmis olsun ,Sinetech Hocam takmayin ,bazi Cahil insanlar yüzünden ,ben daha yeniyim ama bütün Ustatlardan ve sizden cok sey ögrendim
Insallah tekrar devam edebilirsiniz.
Herkese iyi forumlar dilegiyle saygilarimla

Bazı arkadaşlar benim listenin akıbetini sormuş. Liste sürekli tarafımca güncellenecektir. Forum yöneticilerini zor duruma sokmamak için forumda link paylaşmayın lütfen.
Reis sen yine de güncelleme yapmaya devam et ellerine sağlık

Kardesim Herkes Gibi Bende Burda Beyin Firtanasi Yapmisim Sen Burda O Konulara Ulasmanin Derdindesin Sanirim Buraya Gurup Linklerini Birakcaksiniz Paylasimlar Orada Olacak Forum Zarar Gormeyecek Nerden Biliyorsun Araci Olmus Olmayacakmi Forum Bu Linkleri İyiye Kullananda Olur Kotuye Kullananda Olur Ben Forumun Musade Ettigi Sartlar İcinde Kullanilmasindan Yanayim.Forum Zarar Gormesin Diye Ugrasiyorum Bende +Kastigim Falanda Yok Burda İnsan Gibi Fikirlerimi Soylemisim Herkesin Gorusune Saygim Oldugunu Soylemisim Amacim Tartismak Degil Forum Zarar Gormesin Forumun İyiligi İcin Bunun Yanlis Oldugunu Soylememin Neyi Yanlis Sen İstedigin Watsap Gurup linklerini veya Discord herneyse Artik Foruma Atacan Veya Gurup Olusturanlar Kendi Guruplari Uzerinden Donsun Forumda Paylasilmasin Zarar Gormesin Forum Demissin.Ayrica Herkes Benim Fikreme Katilmak Zorunda Degil Herkes Burda Saygi Cercevesinde Fikirlerini Soyleyebilir Saygilarimla
Lütfen her kelimeyi büyük harfle başlatmayın, lütfen.

Kimsenin bu forumu ya da siteyi ihbar ettiği falan yok. Google'a m3u listesi yazdığınızda çıkan ilk sitelerden birisi de bu forum. Kimsenin ihbar ettiğini düşünmüyorum. Boşuna komplo teorileri kurmayın kafanızda.
Yalanmı söylesin modlar?????

abi şikayet ci kim diye aramak anlamsız maçlar başladı ücretli yazıin maçlar başladı milyar dolar dönüyor pazar da böyle siteler ücretsiz maç izletiYo linkler veriliyor tabiki kullanıcı azaldı onlarda sömürü ler azaldı eline Laptop alir beş dakika google den arama yaparak burayı bulmak zor değil bi dilekçe ile anında işlem yapılır legal iş yapılmıyor burda defalarca da söylendi bu yapılan anormal birşey değil bizde tekrar tekrar yine aynı şekilde yolumuz a devam edeceğiz..

Uygulanabilir mi bilmiyorum ama bir takım firikler var aklımda. Öncelikle konu açma hususu kesinlikle yetkili kişilerce olmalı. Herkes konu açamamalı. Yorum yapanlar için ilk yorum yapıldığında önce bir uyarı metni çıkmalı. Yapılan yorumlarda forum kurallarına aykırı veya hukuki açıdan sorun olabilecek her türlü ibareden dolayı yorum yapan kişinin sorumlu olacağı, söz konusu yorumun aykırı görülmesi ve silinmesi aşamasına geçen sürede oluşabilecek her türlü hukuki yaptırım için yorum sahibinin de sorumlu olacağı yönün bir kabul metni çıkmalı. Yorum yapan kişi bu metni kabul ettikten sonra yorum yapmalı. Devamında bu metni kabul eden üyeler için üyelik isimlerinde hukuki sorumluluk kabul rozeti gibi bir şey yapılabilir. Böylece ortak kullanım ve fayda sağlayan bu güzel oluşumun zarar görmesi halinde sadece yöneticilerin değil zarara neden olan herkesin etkilenmesi durumu ortaya çıkar ki bu durumda hukuki sorun teşkil edecek durumlar ortadan kalkar diye düşünüyorum.

Ayrıca bu hukuki sorumluluk metnini kabul etmeyenlerin hiçbir içeriğe ulaşamaması gibi bir ayar yapılabilir.

burada çok şey öğrendim gerçekten balık tutmayı bırakın balina tutmayı öğrendim kısa sürede. Forum sahipleri ne olursa olsun haklılar böyle davalarda tecrübem ilk olarak herşeyi kayıt altına alırlar sonra uyarı sonrası çok fena yani uzatmanın anlamı yok bunlarla uğraşılmaz. Balık tutmayı öğreneler kendi aralarında bir grup kurup balık tutmaya devam ederiz en kötüsü

Ben birçok şeyi bu forum sayesinde siz değerli arkadaşlarımdan öğrendim, her şey iyi gidiyorken bu iyi olmadı çok değerli arkadaşlar edindim hepinizden Allah razı olsun, harcanan onca emek var herşey bu kadar çabuk bitmemeli içinizde çok zeki insanlar var bir çaresi bulunur diye düşünüyorum bekleyelim görelim hayırlısı inşallah 😔

Son düzenleme:

Geri