Kimsenin bu forumu ya da siteyi ihbar ettiği falan yok. Google'a m3u listesi yazdığınızda çıkan ilk sitelerden birisi de bu forum. Kimsenin ihbar ettiğini düşünmüyorum. Boşuna komplo teorileri kurmayın kafanızda.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.

Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
harbiden m3u listeleri yazdım azıcık kaydırdım "güncel tutulan m3u listeleri" başlıklı konu çıktı karşımaKimsenin bu forumu ya da siteyi ihbar ettiği falan yok. Google'a m3u listesi yazdığınızda çıkan ilk sitelerden birisi de bu forum. Kimsenin ihbar ettiğini düşünmüyorum. Boşuna komplo teorileri kurmayın kafanızda.
m3u yazıp durmayın mesajlaraharbiden m3u listeleri yazdım azıcık kaydırdım "güncel tutulan m3u listeleri" başlıklı konu çıktı karşıma
Alışması ZorKendimize has bir forum dili geliştirelim. Mesela m3u yerine n4v gibi. Yani her kelimeden sonra gelen kelimeyi ekleyip kullanmak gibi.
Dostum uyarıyı yapan kişi şikayet var diyor ama sen böyle değil diyorsun, tamam.Kimsenin bu forumu ya da siteyi ihbar ettiği falan yok. Google'a m3u listesi yazdığınızda çıkan ilk sitelerden birisi de bu forum. Kimsenin ihbar ettiğini düşünmüyorum. Boşuna komplo teorileri kurmayın kafanızda.
Kalanlarla Yola Devam Etmemiz LazımGüzelim Forumda hiç oldu şaka gibi
Eğer bu yöntemler kullanılırsa tespit ve takip edilmesi daha da kolaylaşacaktırbunu daha önceki bir yorumumda belirtmiştim.Fakat forumun geneli bu konuyu anlamadı.Tekrar anlatayım.
Öncelikle dmca bildirimlerinden kaçmanın tek yolu dmc hosting yada offshore hosting kullanmaktır.
Böyle bir forum için ise hosting yerine sunucu almak zorundasınız.
Google dan arama yaparak dmca hosting ve offshore hosting sitelerine bakabilirsiniz.Kesinlikle türk hosting siteleri tercih etmeyin.Sadece yurtdışı olan siteleri tercih edin.
Bu söylediğimi yaparsanız hiçbir şekilde site kapanmaz.Fakat google adsense reklamları aktif kalsa bile ilerleyen zamanlarda kapanıyor bilginiz olsun.
Bunun üçyolu var;
İptv bölümüne parola ile girilmesi ve google ve diğer arama botlarının indexlememesi için önlemler alınması.
ikinci ise google adsense reklamlarına by by demek ve forumu ücretli abonelik sistemine sokmak.
Üçüncü ise yabancı reklam şirketlerinden popup reklam almak.Kullanıcıyı braz rahatsız eder ama google adsense kadar kazandırır.
Bu Forum Asla Çökmeyecek Kimse De Çöküşünü İzleyemeyecektekrar söylüyorum forum yöneticisi benimle iletişime geçsin yoksa forumun çöküşünü izler
Foruma gelen hitin %90 iptv kısmına geliyor.
Kusura bakma ama benim kalibremde bile değilsin benim orda ne anlatmak istediğimi bile anlamamışsın bak sana detaylıca anlatayım.Eğer bu yöntemler kullanılırsa tespit ve takip edilmesi daha da kolaylaşacaktır
bu Ranked ı zoho.comdan almaya benzemez onu söyleyeyim .
Bein kendisi teespit etmiş olamaz mıDostum uyarıyı yapan kişi şikayet var diyor ama sen böyle değil diyorsun, tamam.