Devrem
Paylaşımcı
- Konular
- 36
yani işin sonunda yine bedava paylaşanlar mı suçlu oluyor?O adamda bana ne kardeşim sen de para verip alsaydın der sana bu sefer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
yani işin sonunda yine bedava paylaşanlar mı suçlu oluyor?O adamda bana ne kardeşim sen de para verip alsaydın der sana bu sefer
Vallahi faydalı oluyordu hocam forumdaki paylaşımlar çok üzgünümyani işin sonunda yine bedava paylaşanlar mı suçlu oluyor?
Özel değilse sizin burada olma sebebiniz nedir üstad ? ima da bulunmuyorum.!Sonuna kadar haklısınız ama bu seferde para verip satın alan kişinin hakkına giriyosunuz sonuçta satın almış adam legal ya da illegal
Sen parasını öde bende bedavaya kullanıyorum derimO adamda bana ne kardeşim sen de para verip alsaydın der sana bu sefer
Size katılmıyorum. Evimde mor kanalları izliyorum senelerdir, ama bir şeyler değişti ve insanlar bunlara ihtiyaç duyuyor. Sebebini şöyle açıklayabilirim:Sonuna kadar haklısınız ama bu seferde para verip satın alan kişinin hakkına giriyosunuz sonuçta satın almış adam legal ya da illegal
Hocam herkes tg kullanmıyor sonuçta wp daha mantıklı hepimiz kullanıyoruz sonuçtatelgram grubu lazım
Ne anlatıyorsun Allah'ın aşkına insanlar bak sabah 7 de kalkıp işe gidiyor bütün gün tabiri caizse insan üstü canlı gibi çalışıp eve gelince 3-5 bir şey izlemek istiyorlar maaş kiraya mı gitsin eve mi çocuğa mı neye gitsin gelmiş burada onları mı savunuyorsun yapma yapma ciddiyim yapmaSonuna kadar haklısınız ama bu seferde para verip satın alan kişinin hakkına giriyosunuz sonuçta satın almış adam legal ya da illegal
Kesinlikle katılıyorum .Aksi taktirde nereye gidilirse gidilsin kim şikayet eder/etmez eleğinden geçirmenin imkanı yok .eninde sonunda patlatılır.Galiba en mantıklı sistem ayrı bir kategori gibi duruyor vip sistemi gibi düşünüyorum ücretsiz ama belli şartları yerine getiren üyelere o alana erişim izni verilsin onun harici herkese kapalı kalsın aklına başka fikir gelen varsa da buraya yazsın ki hep beraber buna bir çözüm arayalım.
Discord Türkiye de erişime kapalı değil miO zaman Discord
Vpn ile girer işimize bakarızDiscord Türkiye de erişime kapalı değil mi
En iyisi üye olmak adından mesajları görmek için beğenme zorunlu olması ve bence özel konular şifreli yerde olmasıDostlar herkes DC ve tg kullanmıyor bunu da göz önünde bulundurarak karar verilmeli
Özel değilse sizin burada olma sebebiniz nedir üstad ? ima da bulunmuyorum.!
Bakın istekte bulunmuşsunuz Titan güncel url o zaman hak hukuk yok muydu .?
Patronun ortaya attıgı fikir çok güzel .Fakat orda şöyle bir nokta muğlak kalacak .Bazı Uygulamalar Bunlari Aşmanin Yollarini Bulmus Forum da Bunlar Denenebilir Platform İsimleri Yazildinda Gorulmemesi İcin Yildiz isareti***********Bu Sekilde Cikmasi Saglanabilir Boylelelikle Hem Forum Korunmus Olur Hemde Konular Korunmus Olur Patronq Kardesim Soyledigi Vip Sistemi Ucretsiz ve Belli Sartlara Uygun Kisilere Acik Hale Getirilebilir Ozaman Hem Forum daki Kostebek Belli Olabilir Belki Hem Konularin Hem Forum un Korunmasi Lazim Konular da Korunmassa Tekrar Paylasim Yapanlar Olurmu Veya Nasil Olur Bilemiyorum Forum Zaten M3u Uzerine Talep Goren Bir Forumdu Tekrar Bunlari Nasil Uygun Sekilde Kullanabiliriz İnstagram,facebook,discord,grup olusumlarini kullanmayanlarda var benim gibi yani yontem Forum ici Yontem Soyleyin Hep Beraber Care Bulalim.Saygilarimla.Kargo1975