Öneri En Son Hangi Filmi ve Diziyi İzlediniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eerol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
EVCILIK.jpg

Evcilik

27 Aralık 2024 Sinemada | 1s 40dk | Dram, Gerilim
Yönetmen Ümit Ünal
| Senarist Ümit Ünal
Oyuncular: Öykü Karayel, Fatih Artman, Deniz Işın

Özet
16 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygun

Evcilik, sakin, küçük bir otele giden bir çiftin hikayesini konu ediyor. Fırat ve Filiz, bunaldıkları hayatlarından uzaklaşmak içn Ege kıyılarında sakin bir otel olan Evcilik’e gitmeye karar verirler. Otele vardıklarında çift, oteli işleten Özkan ile kendisinden küçük olan eşi Aysın ile tanışırlar. Birbirlerini sonsuz bir aşk ile seven Özkan ile Aysun, birbirlerine Kınalı ve Duman diye hitap ederler. Özkan ile Aysun’un aşkına özenen ve aksanını komik bulan Filiz ile Fırat, onları taklit ettikleri bir oyuna başlarlar. Ancak onların bu oyununa şahit olan Aysun ile Özkan kendilerini aşağılanmış hisseder ve Evcilik bir savaş alanı haline gelir.

5.5/10

İyi oyuncular var ama film boş.​

Eminim çoğunuz defalarca izlemişsinizdir ve ben tekrardan bir nostalji yapayım dedim.
Kendimce efsanelerin arasında ( bir lost / breaking bad olmasada)
BANSHEE

Ekli dosyalar

• Screenshot 2025-12-08 140442.png
    Screenshot 2025-12-08 140442.png
    343.9 KB · Görüntüleme: 2
  • Screenshot 2025-12-08 140639.png
    Screenshot 2025-12-08 140639.png
    351.4 KB · Görüntüleme: 1
Banshee 1.sezon izledim, diğer dizlerden vakit kalırsa 2.sezonu izlicem

Dün Jason Mamoa'nın oynadığı Chief of War dizisine başladım. Gayet güzel ilerliyor, tavsiye ederim.

OH-WHAT-FUN.jpg

Oh. What. Fun.

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 48dk | Komedi
Yönetmen Michael Showalter
| Senarist Michael Showalter, Chandler Baker
Oyuncular: Michelle Pfeiffer, Felicity Jones, Dominic Sessa

Özet

Claire Clauster, her tatil sezonunda kaotik, sevimli ailesini bir arada tutan tutkaldır. Mükemmel kremalı kurabiyelerden titizlikle paketlenmiş hediyelere kadar, hiç kimse Claire gibi salonları süsleyemez. Ancak bu yıl, yetişkin çocukları ve dikkatsiz kocası kendi mevsimsel dramalarına kapılıp giderken, önemli bir hata yaparlar; annelerini unuturlar. Onun kaybolduğunu fark ettiklerinde, Claire çoktan kendi şenlikli macerasına atılmıştır. Ailesi onu bulmak ve Noel'lerini kurtarmak için çabalarken, Claire nihayet kendinizi ilk sıraya koyabildiğinizde tatillerin ne anlama geldiğini yeniden keşfeder.

6/10

Amazon Prime'den bir nole filmi , fena değil , vakit geçirmelik.​

die-my-love.jpg

Die My Love

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 58dk | Dram, Gerilim, Korku
Yönetmen Lynne Ramsay
| Senarist Lynne Ramsay, Enda Walsh
Oyuncular: Jennifer Lawrence, Robert Pattinson, Lakeith Stanfield

Özet

Die, My Love, Amerika'nın kırsal kesiminde yaşayan, evlilik ve annelik talepleri karşısında bunalan bir kadının psikolojik çöküşünü konu ediyor.

5/10

Mubiden Psikolojik dram tarzında sıkıcı bir film , oyuncu kadrosu iyi ama benlik değil.​

The Best in me dizisine başladım mini dizi

Hani bazı film diziler vardır çok popüler ;ama siz bir türlü izlememissinizdir.
Dün izlemeye başladım 😄
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
"Breaking bad" bitti.uzerine de "el camino"...
Öykünün öncesini anlatan "better call saul " planımda.bakalım aynı tempoyu yakalayip beklentiyi karşılayacak mı?

merv.jpg

Merv

Vizyon tarihi belirsiz | 1s 45dk | Komedi, Romantik
Yönetmen Jessica Swale
| Senarist Linsey Stewart, Dane Clark (II)
Oyuncular: Zooey Deschanel, Charlie Cox, Chris Redd

Özet

Sevgili köpekleri Merv, ayrıldıktan sonra enerjisini kaybedince, Anna ve Russ, dünyanın en tuhaf ortak ebeveynlik düzenlemesine zorlanırlar. Merv'i bunalımından kurtarmak umuduyla Russ, onu çok ihtiyaç duyduğu bir kaçamak için Florida'ya götürür; ancak Anna beklenmedik bir şekilde ortaya çıkar. Merv yavaş yavaş eski haline dönerken, köpeklerinin kırık kalbini onarmanın kendilerinde de birkaç kıvılcım yaratabileceği ortaya çıkar.

6/10

Amazon Prime'dan noel temali aile filmi güzeldi.​

BICAKLAR-CEKILDI-OLU-ADAMIN-UJYANISI.jpg

Bıçaklar Çekildi: Ölü Adamın Uyanışı

Vizyon tarihi belirsiz | 2s 24dk | Dedektif, Komedi
Yönetmen Rian Johnson
| Senarist Rian Johnson
Oyuncular: Daniel Craig, Josh O'Connor, Cailee Spaeny
Orijinal adı Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery

Özet

Bıçaklar Çekildi: Ölü Adamın Uyanışı, bu zamana kadarki en tehlikeli vakasıyla karşı karşıya olan dedektif Benoit Blanc’ın maceralarını konu ediyor.

6/10

Serinin 3.filmi , gizem , kara mizah ve geirlimi harmanlayan bir film bu türe meraklı olanlar izleyebilir.​

YAVASCA-SOYLE.jpg

Yavaşça Söyle

Tell Me Softly

2025 • 1 saat 59 dakika • İspanya
Diğer Adı: Dímelo bajito
Yönetmen: Denis Rovira Van Boekholt
Senarist: Jaime Vaca
Yapımcı: Borja

Yavaşça Söyle Konusu

Kamila her şeyi kontrol altında tutar: dersleri, sosyal hayatı, imajı... Yedi yıl aradan sonra komşuları Di Bianco kardeşlerin beklenmedik dönüşü hariç her şeyi. Thiago ilk öpüştüğü kişiydi ve Taylor en iyi arkadaşıydı, ama şimdi onların dönüşü Kami'nin dünyasını alt üst edecektir. Üçü, onları birbirine bağlayan geçmişi aşabilecek mi? Yoksa her şey bir kez daha paramparça mı olacak?

6/10

Amazon Prime'dan İspanyol Gençlik filmi , çerezlik.​

Nobody 2'yi izledim. İlki kadar iyi değildi ama yine de akıcı, sıkılmadan izlenebilecek bir film. Tabii ki her aksiyon filminde olduğu gibi bazen çok uzuyor ve mantıksızlaşıyor ama her şeye rağmen ortalamanın üstünde, ben beğendim.

hunting-season.jpg

Hunting Season

Vizyon tarihi belirsiz | Aksiyon, Gerilim
Yönetmen RJ Collins
| Senarist Adam Hampton
Oyuncular: Mel Gibson, Shelley Hennig, Sofia Hublitz

Özet

Gizemli bir genç kadın, yerel bir nehrin kıyısına vurur ve on iki yaşında bir kız ve babasının hayatını sonsuza dek değiştirir.

6/10

Mel Gibson'dan aksiyon filmi , fena değil vakit geçirmelik.​

OGUL.jpg

Oğul

21 Kasım 2025 Sinemada | 1s 34dk | Korku
Yönetmen Lotfy Nathan
| Senarist Lotfy Nathan
Oyuncular: Nicolas Cage, FKA Twigs, Noah Jupe
Orijinal adı The Carpenter's Son

Özet

Oğul, Roma Mısır'ında saklanan bir ailenin karanlık hikayesini konu ediyor. Gizemli bir başka çocuk tarafından şüpheye düşürülen oğul, koruyucusu marangoza isyan ederek doğuştan gelen güçlerini ve kavrayışının ötesinde bir kaderi ortaya çıkarır. Kendi gücünü kullanırken, çocuk ve ailesi hem doğal hem de ilahi dehşetlerin hedefi haline gelir.

4/10

Nicholas Cage'den yine vasat bir film , zaten pek rolü de yok.​

Film - TRON Ares
Dizi - The Pitt

Perry Jackson of the Olympians 2.sezon başladım 2 bölümüde bitirdim.

keeper.jpg

Keeper

21 Kasım 2025 Sinemada | 1s 39dk | Korku
Yönetmen Osgood Perkins
| Senarist Nick Lepard
Oyuncular: Tatiana Maslany, Rossif Sutherland, Erin Boyes

Özet

Keeper, romantik bir yıldönümü hafta sonu için tenha bir kulübeye kaçan bir çiftin hikayesini anlatıyor. Romantik bir yıldönümü kaçamağı için ıssız bir ormanda yola çıkan bir çift, yolları üzerindeki gizemli bir kulübede konaklamaya karar verir. Ancak bu kulübe, geçmişin karanlık sırlarını hala içinde barındırmaktadır. Başta huzurlu görünen bu kaçamak, gecenin ilerleyen saatlerinde karanlık bir varlığın uyanışıyla birlikte bir kâbusa dönüşür. Şimdi çift, hem ilişkilerindeki kırılgan gerçeklerle hem de kulübenin lanetli geçmişinden yükselen dehşetle yüzleşmek zorundadır.

5.5 /10

Düşük bütçeli , gizemi fena değil , oyunculuklar iyi , çerezlik bir film.​

predator-vahsi-topraklar.jpg

Predator: Vahşi Topraklar

7 Kasım 2025 Sinemada | 1s 47dk | Aksiyon, Bilim Kurgu, Korku
Yönetmen Dan Trachtenberg
| Senarist Dan Trachtenberg, Patrick Aison
Oyuncular: Elle Fanning, Dimitrius Schuster-Koloamatangi, Michael Homick
Orijinal adı Predator: Badlands

Özet
(13A): 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir

Predator: Vahşi Topraklar, klanı tarafından dışlanan genç bir Predator'ın hikayesini konu ediyor. Dek adında genç bir Avcı, kendi klanından sürgün edilir. Diğerleri onu güçlü ve korkusuz bir savaşçı olarak görmez. Bu da onu grup için değersiz kılar, çünkü kimse Dek'in avcılıkta parlak bir geleceği olduğuna inanmaz. O andan itibaren, uzak bir gezegende tek başına mücadele etmek zorundadır. Ancak uzun süre yalnız kalmaz. Dek, beklenmedik bir müttefik edindiği Thia ile karşılaşır. O andan itibaren ikisi birlikte avlanır ve sonunda aşılmaz görünen bir tehdit ile yüzleşmek zorunda kalırlar.

7/10

Aksiyon , gerilim bilim kurgu tarzında ,hikayesi güzel , değişik tarz yapmışlar.​

It: Welcome to Derry 1.Sezonu bitirdim güzeldi.

Fallout 2.sezon 1.bölüm geldi bugün ona başlıcam.

Perry Jackson and the Olympians , Mayor Of Kingstown , Spartacus House of Ashur haftalık dizilere devam.

Sekizinci Aile yeni bölümler haftaya gelecek. Stranger Things 2.ksım da 8 gün sonra geliyor.

The Beast In Me dizisini de bitiedim fena değildi.

olume-kosan-adam.jpg

Ölüme Koşan Adam

21 Kasım 2025 Sinemada | 2s 14dk | Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen Edgar Wright
| Senarist Edgar Wright, Michael Bacall
Oyuncular: Glen Powell, Josh Brolin, William H. Macy
Orijinal adı The Running Man

Özet

2025 yılındaki Amerika Birleşik Devletleri'nde geçen filmde, diktatörlüğün hüküm sürdüğü dönemde televizyon gücün silahıdır. Tek bir kanalda, milyonlarda insanın izlediği bir program yayınlanır. Hayatta kaybedecek hiçbir şeyi olmayan Ben Richarda, ölümcül sonuçları olabilecek bu programa katılmaya karar verir. Ben’in 30 gün boyunca peşine düşen avcılardan kaçması gerekir ve bu sürede insanlar onu gördüklerinde ihbar edebilecektir.

7/10

Değişik bir aksiyon filmi , kurgularda hata olsa da beğendim.​

Geri