miralp
Üye
- Konular
- 1
ace stream link atarmısın lütfen doru düs bakamıyom donuyo hepace stream uzun zamandır burdan izliyorum önemli maçları.donma kasma vs yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ace stream link atarmısın lütfen doru düs bakamıyom donuyo hepace stream uzun zamandır burdan izliyorum önemli maçları.donma kasma vs yok.
Eleştiriye açıkyız hocam kendimizi geliştirmek için niye sevmediğinizi öğrenebilir miyimReis acik konusayim uygulamanizi hic begenmedim. En alt seviye inat box olmali. Rec tv'yi ve digerlerini saymiyorum bile. Yabanci tek ornek streamfire verebilirim. Repo ile calisanlari soylemiyorum.
Ornek vereyim sadece mor 1'e girmeye calistim cok zorlandim giremedim sonra uygulamadan cikamadim home tusuyla ciktim. streamfire bu konuda cok iyi ornek alabilirsinizEleştiriye açıkyız hocam kendimizi geliştirmek için niye sevmediğinizi öğrenebilir miyim
Tv için üzerinde çalışıyorum inşallah bu sorunları çözeceğim hocamOrnek vereyim sadece mor 1'e girmeye calistim cok zorlandim giremedim sonra uygulamadan cikamadim home tusuyla ciktim. streamfire bu konuda cok iyi ornek alabilirsiniz
inanin su an benim kullandigim bir tane Turk uygulamasi yok en az 50 uygulama kurdum sildim. Yedekte inat ve reci tutuyorum ama ihtiyac olmadi acmadim. Bu kadar uygulama yapiliyor bir tanesi guzel olsun bizde diyelim en guzeli Turk uygulamasi. Insallah sizinki olur.Tv için üzerinde çalışıyorum inşallah bu sorunları çözeceğim hocam
Nasıl yaptınız?ace stream uzun zamandır burdan izliyorum önemli maçları.donma kasma vs yok.
Hocam nasıl izlediğinizi paylaşabilirmisiniz lütfen, bende kullanmak istiyorumace stream uzun zamandır burdan izliyorum önemli maçları.donma kasma vs yok.
konu açtım Hocam bakabilirsiniz...Vavoo'dan kesintisiz izledim ilk yarıyı, 1080'den
Hocam nasıl izlediğinizi paylaşabilirmisiniz lütfen, bende kullanmak istiyorum
konu açtım Hocam bakabilirsiniz...Nasıl yaptınız?
Ben de aldım lakin çok kötü devamlı takılıyor, kimseye tavsiye etmem max pro uygulamasını.Ben Sinetech hocamın youtube da tanıttığı ücretli max proyu kullanıyorum.Maç için önceden herşeyi hazırlıyorum ama olmuyor.Takılıyor bir şekilde.Aslında kaçağı daha çok seviyorum.İsteyene verebilirim kullanmıyorumda hiç.