Öneri Derbiyi Hangi Uygulamada İzliyorsunuz? (Anket)

Derbiyi Hangi Uygulamada İzliyorsunuz?

• RecBox

Oy: 3 3.5%
  • RecMobil

Oy: 3 3.5%
  • İnatBox

Oy: 19 22.4%
  • İnatPro

Oy: 2 2.4%
  • Jesus

Oy: 0 0.0%
  • Kekik M3u Listesi

Oy: 9 10.6%
  • Diğer M3u Listeleri

Oy: 12 14.1%
  • OnePlayer

Oy: 0 0.0%
  • Cine10

Oy: 2 2.4%
  • Diğer

Oy: 35 41.2%

• Kullanılan toplam oy
    85
  • Anket kapatılmış .
5Giptv

Gölgeden izledim 90. Dakkada semihin iptal edilen golüne kadar 1 kez donmadı yayın 90 da 1 kez dondu o da nazarlık olsun keyifle izledik. Teşekkürler gölge❤️

En iyisi inat en fazla yükü insanı çekiyor. Diğerleri tırt bir inat var birde diğerleri🙏

Hocam ben eski yükleme yaptıgım icin bende calışıyor ne yazıkkı yeni yükleyenler izleyemiyor hatta sinetech youtube kanalinda videosuda var eski yükleyenler silmesin yeni yüklemeler çalışmıyor diye..
Sinetech reis iyi adam da videolar cok sıkıcı ben de y kusagiyim izleyemiyorum kusura bakmayin

Hocam ben eski yükleme yaptıgım icin bende calışıyor ne yazıkkı yeni yükleyenler izleyemiyor hatta sinetech youtube kanalinda videosuda var eski yükleyenler silmesin yeni yüklemeler çalışmıyor diye..
Ben yukledim çalışıyor ama bundle ekle diyor. M3u mu yoksa başka sey mi istiyor? M3u ise zaten iptv programından ne farkı kalıyor. Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum.

valla ben kendi listemden izliyorum her an gunceliyorum sayilir zaten icinde de yok yok herkese tavsiye edrim yani xD IPTVSevenler M3u adli liste kisacasi

Konuyu görüntüleyenler

Geri