Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Bundle kodun nedir?Watched reddom 3 senedir tv ve telefonum başka uygulama görmedi
bende çalışmadı bu dediğinizWatched reddom 3 senedir tv ve telefonum başka uygulama görmedi
bein mi yabancı kanal mı link maç zamanı mı guncellenıyor?ace stream uzun zamandır burdan izliyorum önemli maçları.donma kasma vs yok.
genelde paylaşılan content id sabit değiştiğini görmedim.bein mi yabancı kanal mı link maç zamanı mı guncellenıyor?
Hocam ben eski yükleme yaptıgım icin bende calışıyor ne yazıkkı yeni yükleyenler izleyemiyor hatta sinetech youtube kanalinda videosuda var eski yükleyenler silmesin yeni yüklemeler çalışmıyor diye..bende çalışmadı bu dediğiniz
Sinetech reis iyi adam da videolar cok sıkıcı ben de y kusagiyim izleyemiyorum kusura bakmayinHocam ben eski yükleme yaptıgım icin bende calışıyor ne yazıkkı yeni yükleyenler izleyemiyor hatta sinetech youtube kanalinda videosuda var eski yükleyenler silmesin yeni yüklemeler çalışmıyor diye..
Ben yukledim çalışıyor ama bundle ekle diyor. M3u mu yoksa başka sey mi istiyor? M3u ise zaten iptv programından ne farkı kalıyor. Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum.Hocam ben eski yükleme yaptıgım icin bende calışıyor ne yazıkkı yeni yükleyenler izleyemiyor hatta sinetech youtube kanalinda videosuda var eski yükleyenler silmesin yeni yüklemeler çalışmıyor diye..