Öneri Derbiyi Hangi Uygulamada İzliyorsunuz? (Anket)

Derbiyi Hangi Uygulamada İzliyorsunuz?

• RecBox

Oy: 3 3.5%
  • RecMobil

Oy: 3 3.5%
  • İnatBox

Oy: 19 22.4%
  • İnatPro

Oy: 2 2.4%
  • Jesus

Oy: 0 0.0%
  • Kekik M3u Listesi

Oy: 9 10.6%
  • Diğer M3u Listeleri

Oy: 12 14.1%
  • OnePlayer

Oy: 0 0.0%
  • Cine10

Oy: 2 2.4%
  • Diğer

Oy: 35 41.2%

• Kullanılan toplam oy
    85
  • Anket kapatılmış .
Konu başka yerlere gitmiş hep. Arkadaşlar bulduğunuz aktif konuya aklınıza gelen ilk şeyi yazıp amacı dışına çıkartmayın lütfen. Herkes istediği konu hakkında doğru forum alanına konu açıp yazabilir. Bu şekilde olunca konulara erişip cevap almakta kimse fayda sağlayamaz.

Reis acik konusayim uygulamanizi hic begenmedim. En alt seviye inat box olmali. Rec tv'yi ve digerlerini saymiyorum bile. Yabanci tek ornek streamfire verebilirim. Repo ile calisanlari soylemiyorum.
Eleştiriye açıkyız hocam kendimizi geliştirmek için niye sevmediğinizi öğrenebilir miyim

Tv için üzerinde çalışıyorum inşallah bu sorunları çözeceğim hocam
inanin su an benim kullandigim bir tane Turk uygulamasi yok en az 50 uygulama kurdum sildim. Yedekte inat ve reci tutuyorum ama ihtiyac olmadi acmadim. Bu kadar uygulama yapiliyor bir tanesi guzel olsun bizde diyelim en guzeli Turk uygulamasi. Insallah sizinki olur.

İnattv adamdır, kötü gün dostudur. :ROFLMAO:

Son 10 dakikaya kadar Gpik, sonra deneme için ShamelTv'den bı m3u listesi açıp oradan izledim.

Lokke uygulamasında kool.to ile izledim ve hiç sorun olmadı.

rec inat kekik içerisinden en iyi görüntü kalitesi ve geriden gelme en az olan kekik oldu (

akdas haberdar ettiği Tod paketi sayesinde )​

takılmanın en az olduğu ise inat oldu ama maçı

patr0n sağladığı m3u listesiyle seyrettim​

İnat TV diyebilirim. Diğer uygulamalar aşırı takılıyor. Ama inat donduğun da
1 titan TV
2 rec TV
3 gölge TV
4 M3u yukleyerek iptv oynatıcı

Ben Sinetech hocamın youtube da tanıttığı ücretli max proyu kullanıyorum.Maç için önceden herşeyi hazırlıyorum ama olmuyor.Takılıyor bir şekilde.Aslında kaçağı daha çok seviyorum.İsteyene verebilirim kullanmıyorumda hiç.

Ben Sinetech hocamın youtube da tanıttığı ücretli max proyu kullanıyorum.Maç için önceden herşeyi hazırlıyorum ama olmuyor.Takılıyor bir şekilde.Aslında kaçağı daha çok seviyorum.İsteyene verebilirim kullanmıyorumda hiç.
Ben de aldım lakin çok kötü devamlı takılıyor, kimseye tavsiye etmem max pro uygulamasını.

Watched reddom 3 senedir tv ve telefonum başka uygulama görmedi

Konuyu görüntüleyenler

Geri