Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Link atarmısın?ben terzinin iyisiyim demek ki kendi yaptigim apk dan roket tv den izliyom bir cok altarnetif var ama web1 den goruntu kalitesi dusuk ama en azindan dan daha hic teklemedi derbi olmasina ragmen
orda tam ekran yapınca bazen üstteki siyah bant kalıyor, nasıl tam ekran yaparız acaba?Huhu.to iyi ama acestream match tv rus kanali goruntu cok iyi
Bende az once iki kez birer saniye donduace stream uzun zamandır burdan izliyorum önemli maçları.donma kasma vs yok.
googleden mi linkleri aratıyorsunuz bazı siteler var acestream ile ilgili gördümace stream uzun zamandır burdan izliyorum önemli maçları.donma kasma vs yok.
Forumda yazdim arastirir misinizorda tam ekran yapınca bazen üstteki siyah bant kalıyor, nasıl tam ekran yaparız acaba?
Bunu da yazdim forumagoogleden mi linkleri aratıyorsunuz bazı siteler var acestream ile ilgili gördüm
baktım ama üstteki bant kaldı, liste gitti sadeceForumda yazdim arastirir misiniz
Bende macos var en ustteki sistem satiri kaliyor bir satir. O kadar kusur olurbaktım ama üstteki bant kaldı, liste gitti sadece
Aynen google da ace stream search olarak aratınca 2 site çıkıyor şimdi baktım benim kullandığım content id yi veriyorlargoogleden mi linkleri aratıyorsunuz bazı siteler var acestream ile ilgili gördüm
Reis acik konusayim uygulamanizi hic begenmedim. En alt seviye inat box olmali. Rec tv'yi ve digerlerini saymiyorum bile. Yabanci tek ornek streamfire verebilirim. Repo ile calisanlari soylemiyorum.Kendi uygulamamdanZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.