T
TEMELYUS
Evet hocam trSiz yurt içinde misiniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Evet hocam trSiz yurt içinde misiniz?
Yalnız feroxxcs3 un fullhdfilmizlesene kurulu idi bende. Onda çalışmadı. Sildim nikstream inkini kurdum çalıştı. O zaman AllRepos işlevsiz kaldı. Niçin Nikstream görüp çalışmadı?Evet hocam tr
Hayır bunu şu şekilde kullanacaksınız sadece depolar arasında HepsiDepo yani AllRepos tek kalacak Bir de o şekilde döner misiniz farklı depo kullanmadanYalnız feroxxcs3 un fullhdfilmizlesene kurulu idi bende. Onda çalışmadı. Sildim nikstream inkini kurdum çalıştı. O zaman AllRepos işlevsiz kaldı. Niçin Nikstream görüp çalışmadı?
Bilmiyorum hocam issue açın depo sahibine belki bakar ben anlamıyorum bu işlerdenmegarepo tarzı yapamazmıyız
Öyle zaten iki cihazda deniyorum. Tek AllRepos kurulu cihazdaHayır bunu şu şekilde kullanacaksınız sadece depolar arasında HepsiDepo yani AllRepos tek kalacak Bir de o şekilde döner misiniz farklı depo kullanmadan
Githuub adresi nedir sorayımBilmiyorum hocam issue açın depo sahibine belki bakar ben anlamıyorum bu işlerden
Kırmızı sürüm nereden indiriliyor orjinal sitesinde 4.5.2 sürüm indirdim mavi var kırmızı bulamadım birde kırmızı ile mavi arasında ne fark var. Bir sorum daha olacak mavi ve kırmızı ikisi de kurulabiliyor muDediğim gibi yapıp uygulamayı komple sıfırladın mı eğer yaptıysan bunları kırmızı sürümü kullanmanı tavsiye ederim normalde herkes maviyi tavsiye ederdi daha stabil derler ama kırmızısı en iyisi
@NediyoOluuumGithuub adresi nedir sorayım
Mavi sürüm içerisine girin güncellemeler bölümünde deneysel sürümleri güncelle işaretini açın karşınıza bir ekran gelecek güncellemeye basın yüklenirKırmızı sürüm nereden indiriliyor orjinal sitesinde 4.5.2 sürüm indirdim mavi var kırmızı bulamadım birde kırmızı ile mavi arasında ne fark var. Bir sorum daha olacak mavi ve kırmızı ikisi de kurulabiliyor mu
Tamam gerek kalmadı orjinal sitesinden indirdim kırmızı olan ön sürüm , mavi olan kararlı sürüm bu durumda mavi olan asıl sürüm yani hataları giderilmiş sürümMavi sürüm içerisine girin güncellemeler bölümünde deneysel sürümleri güncelle işaretini açın karşınıza bir ekran gelecek güncellemeye basın yüklenir
Ellerine emeğine sağlık. Akşam ekleyeceğimKısa kodu " AllRepos "Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Cloudstream hali hazırda kullanılan tüm eklentilerin tek depoda birleştirilmiş hali arkadaşım sağ olsun gönderdi bana...
bir eklenti indirdiğinizde aynı eklenti varsa beraber indiriyor ve çakışma yapmıyor
Yani kısacası 8-10 tane depo ile uğraşmak yerine bunu kurun hepsini kullanabiliyorsunuz
AllreposKısa kodu " AllRepos "Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Cloudstream hali hazırda kullanılan tüm eklentilerin tek depoda birleştirilmiş hali arkadaşım sağ olsun gönderdi bana...
bir eklenti indirdiğinizde aynı eklenti varsa beraber indiriyor ve çakışma yapmıyor
Yani kısacası 8-10 tane depo ile uğraşmak yerine bunu kurun hepsini kullanabiliyorsunuz
Allrepos kısa kodu çalışmıyor baş harfi küçük de denedim zaten baş harfleri küçük olacak ama yinede geçersiz veri diyorKısa kodu " AllRepos "Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Bununda kısa kodu yanlış geçersiz veri diyorBu ayrıca E*xen T*bii ve G*in bulunduğu depo free üye bilgileri ile giriş yapıp kullanabilirsiniz
Kısa kodu " Xrepo "Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
E posta şifreye tam olarak ne yazacağız anlamadım. Free üye bilgileri ile giriş yapma kısmını anlamadım nasıl yapılıyor. Teşekkür ederim şimdidenBu ayrıca E*xen T*bii ve G*in bulunduğu depo free üye bilgileri ile giriş yapıp kullanabilirsiniz
Kısa kodu " Xrepo "Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Güncellendi artık çalışıyorYok onla alakası yok. Fullhdfilmizlesene hiç bir repoda çalışmıyor. Zaten kırmızı kurulu bende
Evet şimdi baktım. Burda guncelleyen AllRepos admini mi yoksa içindeki repolardan birinin admini mi önemli olan o aslında. AllRepos admini ise demekki herşeyi otomatik yapamıyor AllRepos reposu. Diğer türlü ise çok iyiGüncellendi artık çalışıyor
Zaten tekrar kapatıp girdiğinizde tek eklenti haline dönüşüyor diğer repolarında 5 tanesinide girsen ilk baktığında 5 tane oluyor sonra çıkıp girince tek eklentiye dönüşüyor sonuçta Cloudstream hepsi aynı siteden çektiği için bunu algılıyor tek eklentiye dönüştürüyor muhtemelenBu kadar eklenti ile nasıl başa çıkacak sürekli güncel tutmak zor iş
Free üye bilgilerini nereden bulabiliriz varmı yayınlayan site veya telegram grubu birde Exxen-S sport-Tabi üyelik istiyor ama Gain istemiyor direk açılıyorBu ayrıca E*xen T*bii ve G*in bulunduğu depo free üye bilgileri ile giriş yapıp kullanabilirsiniz