Cloudstream toplu depo [AllRepos]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız feroxxcs3 un fullhdfilmizlesene kurulu idi bende. Onda çalışmadı. Sildim nikstream inkini kurdum çalıştı. O zaman AllRepos işlevsiz kaldı. Niçin Nikstream görüp çalışmadı?
Hayır bunu şu şekilde kullanacaksınız sadece depolar arasında HepsiDepo yani AllRepos tek kalacak Bir de o şekilde döner misiniz farklı depo kullanmadan

Dediğim gibi yapıp uygulamayı komple sıfırladın mı eğer yaptıysan bunları kırmızı sürümü kullanmanı tavsiye ederim normalde herkes maviyi tavsiye ederdi daha stabil derler ama kırmızısı en iyisi
Kırmızı sürüm nereden indiriliyor orjinal sitesinde 4.5.2 sürüm indirdim mavi var kırmızı bulamadım birde kırmızı ile mavi arasında ne fark var. Bir sorum daha olacak mavi ve kırmızı ikisi de kurulabiliyor mu

Kırmızı sürüm nereden indiriliyor orjinal sitesinde 4.5.2 sürüm indirdim mavi var kırmızı bulamadım birde kırmızı ile mavi arasında ne fark var. Bir sorum daha olacak mavi ve kırmızı ikisi de kurulabiliyor mu
Mavi sürüm içerisine girin güncellemeler bölümünde deneysel sürümleri güncelle işaretini açın karşınıza bir ekran gelecek güncellemeye basın yüklenir

Mavi sürüm içerisine girin güncellemeler bölümünde deneysel sürümleri güncelle işaretini açın karşınıza bir ekran gelecek güncellemeye basın yüklenir
Tamam gerek kalmadı orjinal sitesinden indirdim kırmızı olan ön sürüm , mavi olan kararlı sürüm bu durumda mavi olan asıl sürüm yani hataları giderilmiş sürüm

Forum İçinde Tamamı Renkli Metin İle Mesaj Yazmak veya Konu Açmak yasaktır. Lütfen Kuralları okuyunuz.
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kısa kodu " AllRepos "

Cloudstream hali hazırda kullanılan tüm eklentilerin tek depoda birleştirilmiş hali arkadaşım sağ olsun gönderdi bana...
bir eklenti indirdiğinizde aynı eklenti varsa beraber indiriyor ve çakışma yapmıyor
Yani kısacası 8-10 tane depo ile uğraşmak yerine bunu kurun hepsini kullanabiliyorsunuz
Ellerine emeğine sağlık. Akşam ekleyeceğim

Kod:
Kısa kodu " AllRepos "

Cloudstream hali hazırda kullanılan tüm eklentilerin tek depoda birleştirilmiş hali arkadaşım sağ olsun gönderdi bana...
bir eklenti indirdiğinizde aynı eklenti varsa beraber indiriyor ve çakışma yapmıyor
Yani kısacası 8-10 tane depo ile uğraşmak yerine bunu kurun hepsini kullanabiliyorsunuz
Allrepos
Kod:
Kısa kodu " AllRepos "

Allrepos kısa kodu çalışmıyor baş harfi küçük de denedim zaten baş harfleri küçük olacak ama yinede geçersiz veri diyor

Bu ayrıca E*xen T*bii ve G*in bulunduğu depo free üye bilgileri ile giriş yapıp kullanabilirsiniz
Kod:
Kısa kodu " Xrepo "
E posta şifreye tam olarak ne yazacağız anlamadım. Free üye bilgileri ile giriş yapma kısmını anlamadım nasıl yapılıyor. Teşekkür ederim şimdiden

Bu kadar eklenti ile nasıl başa çıkacak sürekli güncel tutmak zor iş
Zaten tekrar kapatıp girdiğinizde tek eklenti haline dönüşüyor diğer repolarında 5 tanesinide girsen ilk baktığında 5 tane oluyor sonra çıkıp girince tek eklentiye dönüşüyor sonuçta Cloudstream hepsi aynı siteden çektiği için bunu algılıyor tek eklentiye dönüştürüyor muhtemelen

Bu ayrıca E*xen T*bii ve G*in bulunduğu depo free üye bilgileri ile giriş yapıp kullanabilirsiniz
Kod:
Kısa kodu " Xrepo "
Free üye bilgilerini nereden bulabiliriz varmı yayınlayan site veya telegram grubu birde Exxen-S sport-Tabi üyelik istiyor ama Gain istemiyor direk açılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri