ÇalışıyorAllrepos
Allrepos kısa kodu çalışmıyor baş harfi küçük de denedim zaten baş harfleri küçük olacak ama yinede geçersiz veri diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ÇalışıyorAllrepos
Allrepos kısa kodu çalışmıyor baş harfi küçük de denedim zaten baş harfleri küçük olacak ama yinede geçersiz veri diyor
Sadece e posta girRepo ismini yazdın sonra repo isminin içine girdin hani aşağı ok var indir diyorsun eklentiyi oraya tıkladığında hemen solunda e posta ve şifre gir denilen yer var üç çizgi gibi birşey oraya tıklayınca şifre gir diye ekranda beliriyor ama şifre ney e posta ney onu bende bilmiyorum
Süpermiş tşklerKısa kodu " AllRepos "Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Cloudstream hali hazırda kullanılan tüm eklentilerin tek depoda birleştirilmiş hali arkadaşım sağ olsun gönderdi bana...
bir eklenti indirdiğinizde aynı eklenti varsa beraber indiriyor ve çakışma yapmıyor
Yani kısacası 8-10 tane depo ile uğraşmak yerine bunu kurun hepsini kullanabiliyorsunuz
Selamlar. Bir şeyi anlayamadım kusura bakmayın. Mibox'a kurduğum programa depo ismi ekliyor ve ayrıca deponun adını yazıyorduk. Sonra da depodan ayrı ayrı ekliyorduk. Şimdi depo adı ve deponun ismini yazacağımız yer yok mu böylece. Gerçekten anlayamadım. Sorum şu: Depoya vereceğimiz isim ve depo adına ne yazacağız.Tavsiyem cloudstream verilerini sıfırlayıp baştan kurun eklentiler bölümüne kısa kodu yazın hiçbir şeye basmadan çıkış yapın tekrar girdiğinizde toplu indirme seçeneği gelecek tek tıkla bütün eklentiler kurulacak onu kurdum bunu kurmadım derdi bitecek
İşin doğrusu %90'ınımız açık kaynak ile yapıyoruz bunu. Dosya veya kodlarımızı saklamıyoruz API key'lerimiz dışında ki o da normal bir durum.@patr0n Önceden ben böyle bir fikri size dillendirmiştim sanırım ama tabii ki daha farklı halini, birleşerek tek bir repo altında gibiydi fikir.
Yapan kimse düşünce güzel olmuş, geliştiricilerin listeleri ve isimleri yine baki ve birleşik. Bu Kullanıcılar için daha işlevsel ama keşke senin, sevgili @Latte nın ve diğer geliştiricilerin bir ön rızasını (-ki sanmıyorum aranızdan hiçbiriniz buna hayır demez) almalıydı.
Bu konuda size bir özür borçlu gibi görünüyor durum.
Birleştirmeyi yapan her kimse eminim ki duyunca sizin gönlünüzü alacak iki satır yazısını sunacaktır buraya. Bu durumda hem sizin rızanızı hem de kullanıcıların ekstra taktirini alacaktır.
Siz olmasanız cs'nin zaten bir esprisi kalmaz.![]()
Az biraz mantık be kardeşim...Şu an fullhdfilmizlesene çalışmıyor. O zaman hiç bir repoda çalışmıyor demek mi oluyor?
Emeğe saygısızlık asla düşünülemez lakin kiymetli bir kaç geliştirici kardeşimizin repolari,eklentilerinin hepsinin bir arada olması büyük kolaylık,bende yüklü olan 7 değerli geliştiricinin reposu mevcut bazen eklentileri kurma konusunda kafa karışıklığı oluyordu bu repo bir nebze benim gibi kullanıcıların kafasını rahatlatacaktırİşin doğrusu %90'ınımız açık kaynak ile yapıyoruz bunu. Dosya veya kodlarımızı saklamıyoruz API key'lerimiz dışında ki o da normal bir durum.
Elin yabancısı alıp bunu yapsa bir şey diyemeyiz ama içimizden birinin bunu hiç haber vermeden yapmış olması pek hoş durmadı benim nazarımda. Ayrıca kendi adıma özür dilenecek bir durum yok, rica ederim.
Yine de birleştirilecek olsaydı en başından tek bir depoda devam edilirdi. Çeşitlilik olsun ve herkes kendi beğendiği yeni eklentileri veya önceden kalan eklentileri geliştirsin diye böyle bir durum mevcut.
Repoların son hallerini ve güncelleme/yeni eklenti durumlarını görmek için bir web sayfası bile hazırlamıştım.
Hepsini tek seferde kur diye buton ekler bunu çoktan yapardım
Son kullanıcı adına evet hepsini tek bir yerde görmesi iyi bir düşünce ve kullanım kolaylığı ama bu zaten bizim de yapabileceğimiz bir şeydi. Sadece 2 dosya ile kopyala yapıştır ile bunu yapmanın bir esprisi yok.
Kendisi için yapmış olsaydı hiç sorun olmazdı özel bir depo veya farklı bir site içerisinde herkesin erişemeyeceği ama işte böyle olunca şahsen ben hoşlanmadım.
Her neyse, başka mesajlarla devam ettirecek değilim konuyu. Kimseye zorla yapma etme de diyemeyiz. Bir yerden sonra inada biner amacı o olmasa da bilenerek devam ettirilir vs.
Herkese iyi forumlar ve iyi eğlenceler.
Bu işlerden anlamam, dolayısıyla da işin tekniği hakkında yorum yapamam. Yalnız bir emek verilerek yapılan birşeyi bir başkası alıp da kendine mal ederek kullanıyorsa doğru değil diyebilirim. Kanımca bu kişi de iyi niyetle yapmıştır. Bir yanlış anlama olduğuna dair bir açıklama yapsa bence konu kapanır.İşin doğrusu %90'ınımız açık kaynak ile yapıyoruz bunu. Dosya veya kodlarımızı saklamıyoruz API key'lerimiz dışında ki o da normal bir durum.
Elin yabancısı alıp bunu yapsa bir şey diyemeyiz ama içimizden birinin bunu hiç haber vermeden yapmış olması pek hoş durmadı benim nazarımda. Ayrıca kendi adıma özür dilenecek bir durum yok, rica ederim.
Yine de birleştirilecek olsaydı en başından tek bir depoda devam edilirdi. Çeşitlilik olsun ve herkes kendi beğendiği yeni eklentileri veya önceden kalan eklentileri geliştirsin diye böyle bir durum mevcut.
Repoların son hallerini ve güncelleme/yeni eklenti durumlarını görmek için bir web sayfası bile hazırlamıştım.
Hepsini tek seferde kur diye buton ekler bunu çoktan yapardım
Son kullanıcı adına evet hepsini tek bir yerde görmesi iyi bir düşünce ve kullanım kolaylığı ama bu zaten bizim de yapabileceğimiz bir şeydi. Sadece 2 dosya ile kopyala yapıştır ile bunu yapmanın bir esprisi yok.
Kendisi için yapmış olsaydı hiç sorun olmazdı özel bir depo veya farklı bir site içerisinde herkesin erişemeyeceği ama işte böyle olunca şahsen ben hoşlanmadım.
Her neyse, başka mesajlarla devam ettirecek değilim konuyu. Kimseye zorla yapma etme de diyemeyiz. Bir yerden sonra inada biner amacı o olmasa da bilenerek devam ettirilir vs.
Herkese iyi forumlar ve iyi eğlenceler.
Kardeşim bu mantık ile 54 yaşına kadar gelebildim. 30 sene devlet dairesinde mühendis olarak görev yaptım emekli oldum. Allah'ıma şükürler olsun. İdare et beniAz biraz mantık be kardeşim...
Yeni domain'in ne olduğunu nereden biliyor da otomatk güncelliyor? Orjinal geliştirici güncellemese de şakır takır çalışacak mıGörselde görüldüğü üzere otomatikman domainEkli dosyayı görüntüle 8602otomatik güncellendi ve takır takır çalışıyor...
E ben ne dedim kafası güzel çalışan kardeşimYeni domain'in ne olduğunu nereden biliyor da otomatk güncelliyor? Orjinal geliştirici güncellemese de şakır takır çalışacak mı![]()
Latte reposu sinetech adını kulllanıyor ek olarakÖncelikle fikir çok güzel ,güncelleme olayı tüm repoları içinde barındırması vs gerçekten bir çok kullanıcının derdine derman olmuş .Paylaşım için çok teşekkürler .Forumda tüm eklentilerin olduğu bir repo oluşturulması bazı arkadaşlar tarafından ısrarla istendi ve bunun yapılmama sebebi olarak bir repo çöktüğünde diğer repolardan faydalanma mantığı öne sürülerek kabul görmedi ,bence de farklı repoların olması daha mantıklıydı .Fakat bu tamamen farklı bir fikir olmuş sonuçta tüm repo sahiplerinin repoları eklenmiş oluyor ve çalışmayan bir eklenti olduğunda diğer repolardakine geçiş yapıyor .Fikir çok güzel fakat bu repoyu yapmadan önce bir konu açılıp emek veren kişilere fikrini sunup rıza alsaydı çok daha güzel olurdu. @Patron @nikyokki, @Latte, @feroxxcs3 , @kraptor ve diğer repo sahipleri emek veriyor ve bizim önerilerimiz doğrultusunda repolarını geliştirip ,oluşan sorunları çözüyor ,zaman harcıyor bir rıza almak zor değildi diye düşünüyorum (hala çok geç değil )
Bunun dışında benim nacizane önerim forumda ki repo sahipleri aynı mantıkla çalışan bir repo geliştiremezmi ? sonuçta tüm repolar eklenecek . İsmini de forumu da hatırlatma amacıyla Sinetech koyabilirsiniz .
Doğrudur hocam ben direk kısa kodu Latte yazarak ekliyorum ,bu yüzden farketmemişim .Sorun değil MegaSinetech -Sinetechmega tarzı bir isim seçilebilir yada Sinetech ismini kapsayan herhangi bir isim bulunabilirLatte reposu sinetech adını kulllanıyor ek olarak
Megarepo tazı bişey olsa güzel olur. Adıda dediğin gibi olabilirDoğrudur hocam ben direk kısa kodu Latte yazarak ekliyorum ,bu yüzden farketmemişim .Sorun değil MegaSinetech -Sinetechmega tarzı bir isim seçilebilir yada Sinetech ismini kapsayan herhangi bir isim bulunabilir
Megarepo nun ne özelliği var ki?Megarepo tazı bişey olsa güzel olur. Adıda dediğin gibi olabilir