Cloudstream toplu depo [AllRepos]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

TEMELYUS

Bahsi geçen depo kapandığı için konu kilitlenmiştir...

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Kısa kodu " AllRepos "

Cloudstream hali hazırda kullanılan tüm eklentilerin tek depoda birleştirilmiş hali arkadaşım sağ olsun gönderdi bana...
bir eklenti indirdiğinizde aynı eklenti varsa beraber indiriyor ve çakışma yapmıyor
Yani kısacası 8-10 tane depo ile uğraşmak yerine bunu kurun hepsini kullanabiliyorsunuz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tavsiyem cloudstream verilerini sıfırlayıp baştan kurun eklentiler bölümüne kısa kodu yazın hiçbir şeye basmadan çıkış yapın tekrar girdiğinizde toplu indirme seçeneği gelecek tek tıkla bütün eklentiler kurulacak onu kurdum bunu kurmadım derdi bitecek
Gerçekten güzel teşekkürler. Umarım bozulmaz

Tavsiyem cloudstream verilerini sıfırlayıp baştan kurun eklentiler bölümüne kısa kodu yazın hiçbir şeye basmadan çıkış yapın tekrar girdiğinizde toplu indirme seçeneği gelecek tek tıkla bütün eklentiler kurulacak onu kurdum bunu kurmadım derdi bitecek
Bu kadar eklenti ile nasıl başa çıkacak sürekli güncel tutmak zor iş

İndirdikten sonra genel olarak tek gözüküyor 1-2 tane çift gözüken olabilir benim gözüme DDizi takıldı ki o da sorunsuz çalışıyor onun dışında şu an süper

Şu an fullhdfilmizlesene çalışmıyor. O zaman hiç bir repoda çalışmıyor demek mi oluyor?

Şu an fullhdfilmizlesene çalışmıyor. O zaman hiç bir repoda çalışmıyor demek mi oluyor?
Dediğim gibi yapıp uygulamayı komple sıfırladın mı eğer yaptıysan bunları kırmızı sürümü kullanmanı tavsiye ederim normalde herkes maviyi tavsiye ederdi daha stabil derler ama kırmızısı en iyisi

Dediğim gibi yapıp uygulamayı komple sıfırladın mı eğer yaptıysan bunları kırmızı sürümü kullanmanı tavsiye ederim normalde herkes maviyi tavsiye ederdi daha stabil derler ama kırmızısı en iyisi
Yok onla alakası yok. Fullhdfilmizlesene hiç bir repoda çalışmıyor. Zaten kırmızı kurulu bende

Yok onla alakası yok. Fullhdfilmizlesene hiç bir repoda çalışmıyor. Zaten kırmızı kurulu bende
Ekran görüntüsü attım bakmadın mı ayrıca içerikleri de takır takır çalışıyor Bir tane iki tane çalışmayabilir onlar da eklentiden kaynaklıdır şu an sorunsuz bende bilmiyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20250603_172609.jpg
    IMG_20250603_172609.jpg
    966.9 KB · Görüntüleme: 12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri