CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Bi kaç mesaj okudum açıkçası kendimce can sıkan mesajlar olduğunu söyleyebilirim çünkü burada çok fazla alternatif sunmamıza rağmen hâlâ memnun olmayan bi kitle var inatla tek repo konusu dönüyor ya da çorba oluyo vs diyosunuz. Aylardır yapmanız gerekeni söylüyorum ama dinlemiyosunuz bu saatten sonra bu şekilde kullanmak isteyen kullansın istemeyen kullanmasın demekten başka bir şey kalmıyo hani gönüller bir olsun diyoruz ama gerçekten iştah falan kalmıyor 2 3 butona tıklanacak diye gereksiz bi abartı söz konusu.
Yav yapılacak şu kur repoları seç içinden eklentileri bu kadar basit farklı repolarda aynı eklentileri eklemeyeceksiniz çakışır yani az biraz konforunuzdan ödün verin bu işler karşılıklı siz memnun olmayacaksanız burada ki tüm eklentilerle uğraşan arkadaşlar boşuna çaba sarf etmesinler kimi az çok anlıyo kimi inat edip başına oturuyo saatlerini harcıyor yazık günah eldekiyle yetinip kıymet bilin lütfen yav bir sürü alternatif varken niye inatla tek olsun diyosunuz tek olan kapandı diyelim napacaksınız bu işten anlayan tayfa kendi başının çaresine yine bakar gizli saklı dağıtmadan kullanır e kalanlar nolacak düşündünüz mü ? Tekelleşme hiç bir zaman iyi değildir alternatif olması her zaman daha iyidir unutmayalım.

Bi kaç mesaj okudum açıkçası kendimce can sıkan mesajlar olduğunu söyleyebilirim çünkü burada çok fazla alternatif sunmamıza rağmen hâlâ memnun olmayan bi kitle var inatla tek repo konusu dönüyor ya da çorba oluyo vs diyosunuz. Aylardır yapmanız gerekeni söylüyorum ama dinlemiyosunuz bu saatten sonra bu şekilde kullanmak isteyen kullansın istemeyen kullanmasın demekten başka bir şey kalmıyo hani gönüller bir olsun diyoruz ama gerçekten iştah falan kalmıyor 2 3 butona tıklanacak diye gereksiz bi abartı söz konusu.
Yav yapılacak şu kur repoları seç içinden eklentileri bu kadar basit farklı repolarda aynı eklentileri eklemeyeceksiniz çakışır yani az biraz konforunuzdan ödün verin bu işler karşılıklı siz memnun olmayacaksanız burada ki tüm eklentilerle uğraşan arkadaşlar boşuna çaba sarf etmesinler kimi az çok anlıyo kimi inat edip başına oturuyo saatlerini harcıyor yazık günah eldekiyle yetinip kıymet bilin lütfen yav bir sürü alternatif varken niye inatla tek olsun diyosunuz tek olan kapandı diyelim napacaksınız bu işten anlayan tayfa kendi başının çaresine yine bakar gizli saklı dağıtmadan kullanır e kalanlar nolacak düşündünüz mü ? Tekelleşme hiç bir zaman iyi değildir alternatif olması her zaman daha iyidir unutmayalım.

Zaman çok değişti Patron.Zamane misafirleri bulduğunu yemiyor , illa bal börek peşindeler.Böylesi bana misafir gelse kapıdan alırsam , ne diyeyim üzülürüm diyeyim:ROFLMAO: .Esprisine yazayım Allah'tan doğurganlık oranı düşüyor , ilerde bunlardan az kalacak :ROFLMAO:

Geçici Makoto deposunu da ekledim depo ve eklentiler listesi sayfasına.

Kısa kod olmadığı için oradaki kısakod diye görünen depo ismine aldanmayın. Maksat depo adını göstermek.

Sayın @feroxxcs3 hocam. Sizide kaybetmekten korkuyoruz makoto gibi. Bu yüzden reponuz dan malum ve canlı yayın kaynaklarını naçizane tavsiyem kaldırın . Emri vaki olarak sakın anlaşılmasın, sadece tavsiye. Aynı şekilde @nikyokki, @Latte ve @kraptor e de tavsiyem. @patr0n hocamın da bilgilerini almak isteriz bu konuda. Çünkü KekikAkademi ve makoto bu yüzden kapattılar. Bence sadece film dizi olarak devam etmek mantıklı olacak. Böylelikle repo sahiplerinin de kafaları rahat eder
aynen hocam film dizi bize yeterde artar

film ben pek izlemiyorum açıkcası senin şuan dizi eklentilerin hangileri bide hangi repo üzerinden ilerliyosun var mı ana repo?
Dizi eklentilerim ağırlıklı olarak Latte,Ferox
Bende pek dizi izlemiyorum. Film izliyorum
Bütün repoları ekledim sarapcanagi dahil
Sadece kekikdevam reposu ekli olmasına rağmen eklentileri kurmadım öyle duruyor.

Dizi eklentilerim ağırlıklı olarak Latte,Ferox
Bende pek dizi izlemiyorum. Film izliyorum
Bütün repoları ekledim sarapcanagi dahil
Sadece kekikdevam reposu ekli olmasına rağmen eklentileri kurmadım öyle duruyor.
aslında zaten bunların ana sitelerine girip bir göz atmak da mantıklı bir çözüm 5 film 5 dizi sonrasında yeter bakma ekledikçe daha yorucu oluyor

Boşver hocam tek repo olmaz
Siz doğrusunu yapıyorsunuz. Kullanıcılara sesleniyorum CS kullanmak istiyorsan eklentilerle haşır neşir olmak zorundasın. Çorba olan repo eklenti yok. Hepsini kurma
Çalışmayan eklenti varsa diğer repoda bak kur,dene
Ben memnunum siz dahil
Emek veren herkese tşk

Kısa kod ekleyeyim mi ona?
Ayrıca ne olsun kısa kodu?

Umarım bu makoto2 reposu ile bir arkadaş bundan sonra ilgilenir. Eğer makoto admini burayı okuyor ise geri dön hocam. Sıkıntılı içerikleri kaldır film dizi devam et lütfen

Geri