Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Yeni gelen geçici makoto reposunda tab* ve ex*n hariç diğerleri sıkıntısız çalışıyor teşekkürler. Repoyu yeniden oluşturan arkadaş onları koymamış galiba. Yaptığınız site de çok işe yarıyor gerçekten, emeklerinize sağlık.Bu arada bu geçici makoto deposunuZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.depo ve eklenti listesi sayfasından da kurabilirsiniz.
Eğer cloudstream'in yüklü olduğu cihazdan açtıysanız:
Sayfaya gir, Hemen Depo Yükle'ye tıkla ve listeden istediğin depoyu seçip "Seçilen depoyu yükle"
Bu kadar![]()
Bende cehennem eklentisinde json hatası veriyor uzunca beklettikten sonra. Diğer repolarda denedim aynı eklentiyi nik'te anca vpn ile girince açılıyor. Diğerlerinde yine json hatası veriyor fakat bu sefer hemen veriyor. Nedenini anlayamadım.Cehennem tamam, düzelttim sömürmeye devam
Bazı dizi ve filmlerin posterleri görünmüyor o da artık yarına. Mobilden ancak bu kadar oluyor
Hocam yanlış anlaşılma olmasın exxen tabii ve gain bilerek repo dışında bırakıldı en azından kimse ile ugrasilmasin diye forumda birkac kişi sinewix ve yereldizi yerel programlar gibi eklentiler yüzünden aktif edildi makotonun durumdan haberi yok kendisine yazdım ancak dönüş yapmadı inşallah dönüş yaparsa bilgi paylasirim sizinle ...Yeni gelen geçici makoto reposunda tab* ve ex*n hariç diğerleri sıkıntısız çalışıyor teşekkürler. Repoyu yeniden oluşturan arkadaş onları koymamış galiba. Yaptığınız site de çok işe yarıyor gerçekten, emeklerinize sağlık.
Teşekkürler cevabınız için.Hocam yanlış anlaşılma olmasın exxen tabii ve gain bilerek repo dışında bırakıldı en azından kimse ile ugrasilmasin diye forumda birkac kişi sinewix ve yereldizi yerel programlar gibi eklentiler yüzünden aktif edildi makotonun durumdan haberi yok kendisine yazdım ancak dönüş yapmadı inşallah dönüş yaparsa bilgi paylasirim sizinle ...
Bendeymiş sorun pardon vpn açık girmişim. Kapatıp girince düzeldi, teşekkürler.Cehennem tamam, düzelttim sömürmeye devam
Bazı dizi ve filmlerin posterleri görünmüyor o da artık yarına. Mobilden ancak bu kadar oluyor
Teşekkürler. CS'nin amiral gemisini düzelttinCehennem tamam, düzelttim sömürmeye devam
Hocam bilmediğimden soruyorumHocam yanlış anlaşılma olmasın exxen tabii ve gain bilerek repo dışında bırakıldı en azından kimse ile ugrasilmasin diye forumda birkac kişi sinewix ve yereldizi yerel programlar gibi eklentiler yüzünden aktif edildi makotonun durumdan haberi yok kendisine yazdım ancak dönüş yapmadı inşallah dönüş yaparsa bilgi paylasirim sizinle ...
Konuda daha öncede anlatıldığı gibi makoto nün eklentilerini sadece kendi editleyebilir ...Hocam bilmediğimden soruyorum
makoto2'deki eklentiler uçarsa düzeltme işlemini forumdaki geliştiriciler yapabilir mi? Yoksa sadece reponun gerçek sahibi mi müdahele edebilir? Özellikle SineWix için soruyorum. SineWix içerik olarak HdFilmCehennemi,makine,webteizle,filmmodu ayarında amiral gemisi bir eklenti
Bu eklenti sadece makoto'da var ve stabil çalışıyor
O zaman SineWix açısından durum kritikKonuda daha öncede anlatıldığı gibi makoto nün eklentilerini sadece kendi editleyebilir ...
Ben vpn kullanmadan izliyorum. Hollanda burasıYurtdışında yaşayanlar cloudstream i kullanırken vpn hep açık mı kullaniyorlar? Oralarda daha sıkı denetim olduğu için merak ettim. Yoksa bu eklentilerin çok büyük kısmı Türk sitelerine gittiği icin vpn e gerek yok mu?
Siteleri Cloudstream’de açmaya çalıştım ama ekran boş geliyorTamamdır not aldım. Yurtdışı desteği ekleyeceğim. Siz cloudstream de bu siteleri açmayı deneyin ve bana log unu gönderin.
evet kırmızı logolu cloudstream uygulaması youtube videolarını açıyor. eklediğim kodlar onaylandı.@feroxxcs3 fragmanlar ilgili güncellemen cloudstream de yayınlandı![]()
Şimdi kendiliğinden düzeldi hocam. Filmakinesi ve hdfilmcehennemi de fragmanlar artık çalışıyor sizin repoda. Gerçekten çok güzel. Şu anki haliyle cloudstream @feroxxcs3, @Latte @nikyokki @patr0n ve @kraptor sayenizde eski KekikAkademi den daha güzel oldu. Tekrar teşekkürlerevet kırmızı logolu cloudstream uygulaması youtube videolarını açıyor. eklediğim kodlar onaylandı.
ddizi ve tvdiziler eklentisindeki youtube içerikleri çalışıyor.
@turbetfur filmmakinesi iki repodan ekli değil değil mi? bende çökmedi.
Benim kullandığım kırmızıkırmızı mı mavi mi peki? ben daha stabil olduğunu düşündüğümden mavide yapıyorum eklenti işlemlerini.
tam olarak farkı nedir?