CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Bu arada bu geçici makoto deposunu depo ve eklenti listesi sayfasından da kurabilirsiniz.

Eğer cloudstream'in yüklü olduğu cihazdan açtıysanız:
Sayfaya gir, Hemen Depo Yükle'ye tıkla ve listeden istediğin depoyu seçip "Seçilen depoyu yükle"

Bu kadar 🖐️
Yeni gelen geçici makoto reposunda tab* ve ex*n hariç diğerleri sıkıntısız çalışıyor teşekkürler. Repoyu yeniden oluşturan arkadaş onları koymamış galiba. Yaptığınız site de çok işe yarıyor gerçekten, emeklerinize sağlık.

Cehennem tamam, düzelttim sömürmeye devam 😂
Bazı dizi ve filmlerin posterleri görünmüyor o da artık yarına. Mobilden ancak bu kadar oluyor
Bende cehennem eklentisinde json hatası veriyor uzunca beklettikten sonra. Diğer repolarda denedim aynı eklentiyi nik'te anca vpn ile girince açılıyor. Diğerlerinde yine json hatası veriyor fakat bu sefer hemen veriyor. Nedenini anlayamadım.

Yeni gelen geçici makoto reposunda tab* ve ex*n hariç diğerleri sıkıntısız çalışıyor teşekkürler. Repoyu yeniden oluşturan arkadaş onları koymamış galiba. Yaptığınız site de çok işe yarıyor gerçekten, emeklerinize sağlık.
Hocam yanlış anlaşılma olmasın exxen tabii ve gain bilerek repo dışında bırakıldı en azından kimse ile ugrasilmasin diye forumda birkac kişi sinewix ve yereldizi yerel programlar gibi eklentiler yüzünden aktif edildi makotonun durumdan haberi yok kendisine yazdım ancak dönüş yapmadı inşallah dönüş yaparsa bilgi paylasirim sizinle ...

Hocam yanlış anlaşılma olmasın exxen tabii ve gain bilerek repo dışında bırakıldı en azından kimse ile ugrasilmasin diye forumda birkac kişi sinewix ve yereldizi yerel programlar gibi eklentiler yüzünden aktif edildi makotonun durumdan haberi yok kendisine yazdım ancak dönüş yapmadı inşallah dönüş yaparsa bilgi paylasirim sizinle ...
Teşekkürler cevabınız için.
Bazı dizi ve filmlerin posterleri görünmüyor o da artık yarına. Mobilden ancak bu kadar oluyor
Bendeymiş sorun pardon vpn açık girmişim. Kapatıp girince düzeldi, teşekkürler.

Teşekkürler. CS'nin amiral gemisini düzelttin
Filmlerin posterleri de düzeldi. Film aratacaktım poster olmayınca kafalar karıştı 😄

Hocam bilmediğimden soruyorum
makoto2'deki eklentiler uçarsa düzeltme işlemini forumdaki geliştiriciler yapabilir mi? Yoksa sadece reponun gerçek sahibi mi müdahele edebilir? Özellikle SineWix için soruyorum. SineWix içerik olarak HdFilmCehennemi,makine,webteizle,filmmodu,JetFilm ayarında amiral gemisi bir eklenti
Bu eklenti sadece makoto'da var ve stabil çalışıyor
SineWix'in en önemli özelliği bir online film sitesi değil bir android apk. Bu yönden diğerlerinden ayrılıyor. Güncel film listesi günden güne diğerlerinden çok hızlı artıyor

Son düzenleme:
Hocam bilmediğimden soruyorum
makoto2'deki eklentiler uçarsa düzeltme işlemini forumdaki geliştiriciler yapabilir mi? Yoksa sadece reponun gerçek sahibi mi müdahele edebilir? Özellikle SineWix için soruyorum. SineWix içerik olarak HdFilmCehennemi,makine,webteizle,filmmodu ayarında amiral gemisi bir eklenti
Bu eklenti sadece makoto'da var ve stabil çalışıyor
Konuda daha öncede anlatıldığı gibi makoto nün eklentilerini sadece kendi editleyebilir ...

Yurtdışında yaşayanlar cloudstream i kullanırken vpn hep açık mı kullaniyorlar? Oralarda daha sıkı denetim olduğu için merak ettim. Yoksa bu eklentilerin çok büyük kısmı Türk sitelerine gittiği icin vpn e gerek yok mu?
Ben vpn kullanmadan izliyorum. Hollanda burası

Yalnız bu gelen son güncellemede ilginçtir @feroxxcs3 ün filmakinesi kaynağına tıklayınca cloudstream çöküyor ve atıyor. Böyle olan var mı? Diğer repoların filmakinesi de olmuyor bu olay

@feroxxcs3 fragmanlar ilgili güncellemen cloudstream de yayınlandı :)
evet kırmızı logolu cloudstream uygulaması youtube videolarını açıyor. eklediğim kodlar onaylandı.

ddizi ve tvdiziler eklentisindeki youtube içerikleri çalışıyor.

@turbetfur filmmakinesi iki repodan ekli değil değil mi? bende çökmedi.

evet kırmızı logolu cloudstream uygulaması youtube videolarını açıyor. eklediğim kodlar onaylandı.

ddizi ve tvdiziler eklentisindeki youtube içerikleri çalışıyor.

@turbetfur filmmakinesi iki repodan ekli değil değil mi? bende çökmedi.
Şimdi kendiliğinden düzeldi hocam. Filmakinesi ve hdfilmcehennemi de fragmanlar artık çalışıyor sizin repoda. Gerçekten çok güzel. Şu anki haliyle cloudstream @feroxxcs3, @Latte @nikyokki @patr0n ve @kraptor sayenizde eski KekikAkademi den daha güzel oldu. Tekrar teşekkürler

Son düzenleme:
kırmızı mı mavi mi peki? ben daha stabil olduğunu düşündüğümden mavide yapıyorum eklenti işlemlerini.

tam olarak farkı nedir?

Geri