CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

diğer arkadaşlarda belki açıyordur ama bende kekik devam ve kekikan repolarından bağlandım açmadı ..

Yurtdışında yaşayanlar cloudstream i kullanırken vpn hep açık mı kullaniyorlar? Oralarda daha sıkı denetim olduğu için merak ettim. Yoksa bu eklentilerin çok büyük kısmı Türk sitelerine gittiği icin vpn e gerek yok mu?

DiziKorea çalışmıyormuş bi Allah in kulu söylemedi 😂
Düzelttim.

Filmmodu nu da düzelttim.
hocam selam madem forumda varsın aktif olarak şu kekikdevam da olanları da eklesen ana depo olarak senin deponu kursam şu 36 yı 70 lere çıkarsan böylece senin deponu kullanır herhangi çalışmamama durumunda senin depon ile ilgili yazıp kullanılabilir :)

Diyorlarki makoto birisi tehdit etmiş de kapanmış. Aynı şekilde gölge tv diye bir programın admini de KekikAkademi yı tehdit etti diye kapanmıştı. Tek tehdit küt repo gitti. Benim anlamadığım yani adam zaten korsan yayın yapıyor KekikAkademi yı kapatıyor, neye istinaden tehdit ediyor? Ne ile tehdit ediyor? Nasıl bir tehdit ile repo adminleri hemen repoyu kapatıp gidiyor? Bu kadar basit mi bu tehdit işler?

Diyorlarki makoto birisi tehdit etmiş de kapanmış. Aynı şekilde gölge tv diye bir programın admini de KekikAkademi yı tehdit etti diye kapanmıştı. Tek tehdit küt repo gitti. Benim anlamadığım yani adam zaten korsan yayın yapıyor KekikAkademi yı kapatıyor, neye istinaden tehdit ediyor? Ne ile tehdit ediyor? Nasıl bir tehdit ile repo adminleri hemen repoyu kapatıp gidiyor? Bu kadar basit mi bu tehdit işler?
insanları en iyi ailesi ile tehdit edersin google amcadan kazandıkları parayı engelliyorlar muhtemelen ondandir tehdit sebebleri

Makoto kapatıldı şimdi neden tek eklenti üstünde toplanmadığımız anlaşılmıştır. Bunun bir garantisi yok o yüzden çesitlilik iyidir umarım daha fazla tek eklenti üstünde toplanılması istenmez. :)

Şikayetle telif attıracağını söylemiştir ya da direkt telif atılmıştır o yüzden kapatmaya mecbur kalmıştır yine de emeğine sağlık makoto diyelim.

Makoto kapatıldı şimdi neden tek eklenti üstünde toplanmadığımız anlaşılmıştır. Bunun bir garantisi yok o yüzden çesitlilik iyidir umarım daha fazla tek eklenti üstünde toplanılması istenmez. :)
ne demişler nerde çokluk orda bolluk demeseler de bu uygulama ve depo için yazılmış bir söz :D

Şikayetle telif attıracağını söylemiştir ya da direkt telif atılmıştır o yüzden kapatmaya mecbur kalmıştır yine de emeğine sağlık makoto di
hocam makoto ya yazdım umarım donus yapar ama ugrastıklarına bakınca gölgeden çok acun daha ön plana cıkıyor diye dusunuyorum

Yakın bir zamanda başka bir istek için neden yapmamak gerektiğini yazmaya çalıştım sanırım konu max.com.tr idi.

Zaten yeterince sıkıntılı işler.

hocam makoto ya yazdım umarım donus yapar ama ugrastıklarına bakınca gölgeden çok acun daha ön plana cıkıyor diye dusunuyorum
Dönüş yapsa telife karşı durup devam etmesi kendi zararına olur buna hiç gerek yok ücretsiz bir şeyler kullandıracağım diye kendi hayatını riske atmasına gerek yok o yüzden kararına saygı duymak en güzeli hocam.

Geri