Crify den Türkiye kaldırıldıCrucify eklentisi kimdeki repoarın hiçbirinde görmedim ben onu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Crify den Türkiye kaldırıldıCrucify eklentisi kimdeki repoarın hiçbirinde görmedim ben onu
Aynen öyle benim ıss TT4kfilmizle türktelekomda hata veriyor VPN istiyor bı şey yapılamaz mı
Bende de aynı durumdaAynen öyle benim ıss TT
4k izlesene sadece vpn ile açılıyor. Buraya yazdım ama ses çıkmadı
Cricfy de kendi programında malum Türkiye kanalları artık yok maalesef. (3 gün önce kaldırılmıştı en azından)Yanlış yazmışım cricfy olcak şekilde düzelttim
makoto deposunda vardı fakat şu an gözükmüyor büyük ihtimalle kaldırılmış
Spamlamak gibi olmasın fakat bu apk'yı cidden çok istiyorum. Elinde olan varsa özelden veya normal atabilir mi?Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Üstteki linke tıklayın otomatik install zip dosyası inecek. Apk dosyasını kurun yeşil renkli cloudstream uygulaması kurulmuş olacak. Benim repoyu eklerseniz DDizi de YouTube daki bölümler, hdfilmcehennemi filmbip.com ve filmmakinesi eklentilerinde fragmanlar oynatilir.
Kekikakademi kapatıldı. kekikdevam toplama diğerleri güncel. 4.5.2 güncel sürüm. İlk mesajda detaylar varŞuan en güncel uygulama sürümü ve en iyi çalışan repolar hangileri? Özet geçebilir miyiz ?
Sabahtan beri çalışmıyor silmek zorunda kaldım yeniden yüklemek istiyorum
İlk mesaja baktınız mıŞuan en güncel uygulama sürümü ve en iyi çalışan repolar hangileri? Özet geçebilir miyiz ?
Sabahtan beri çalışmıyor silmek zorunda kaldım yeniden yüklemek istiyorum
Gönderdiğim link zip dosyası olarak iniyor. Çıkarıp yükleyebilirsiniz. Bir kaç gündür pc başına geçemiyorum o yüzden apk olarak paylaşamıyorum.Spamlamak gibi olmasın fakat bu apk'yı cidden çok istiyorum. Elinde olan varsa özelden veya normal atabilir mi?
Olsun hocam sıkıntı yok. Zahmet ediyoruz size çok teşekkür ederimGönderdiğim link zip dosyası olarak iniyor. Çıkarıp yükleyebilirsiniz. Bir kaç gündür pc başına geçemiyorum o yüzden apk olarak paylaşamıyorum.
@turbetfur Aynı şekilde pc ye oturamadım Mobilden girip çözmeye çalıştım ama olmadı. En kısa sürede çözeceğim
Hızlı ve başarılı çözüm için teşekkür ederim. Gayet düzgün çalışıyor. Ancak aynı problem Yerel Programlar eklentisinde de var.Makoto reposu içinde Yerel Diziler eklentisi var. Mevcut TV kanallarındaki dizilerin tüm bölümleri var. Bölüm kaçıran veya sonradan izlemek isteyenler için çok güzel bir eklenti. Eklenti düzgün çalışıyor. Sıkıntı yok. İzleniyor, Planlandı gibi izleme durumu ayarla kısmından gruplama yapılınca dizilere ulaşmak daha kolay oluyor. Örneğin Eşref Rüya dizisini İzleniyor listesine alınca ana ekranda dosya logosuna basınca karşımıza çıkıyor. Ancak diziyi seçince Yeniden Bağlan hatası veriyor. Direk eklenti içiresine gidince sıkıntı yok. Bunun nedeni ş,ç,ğ gibi Türkçe karakter barındıran dizi isimlerinde oluyor. Örneğin Bahar dizisinde problem yok. Çünkü Türkçe karakter yok. Bunu düzeltebilirmiyiz? Sadece bu eklenti için değil diğerlerinde de benzer sıkıntılar oluyor. Çok güzel ve faydalı bir uygulama Türkçe karakterler yüzünden çalışmıyor. Emeği geçenlere şimdiden teşekkür ederim.
Baktım ama emin olamadım ordan yeniden yükleyeceğimİlk mesaja baktınız mı
forex neHdfilmcehennemi.nl Altyazılar seçsekte çıkmıyor forexxcs3 düzeltebilirmisiniz
Kelime hatası yapmışım broforex neadamı borsacı yaptın hemen. Cehenneme bakcak