Teşekkürlerkekikan reposundakini kur hdfilmcehennemi ni onda altyazılar çıkıyor güncellendi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Teşekkürlerkekikan reposundakini kur hdfilmcehennemi ni onda altyazılar çıkıyor güncellendi
Teşekkürler kekikankekikan reposundakini kur hdfilmcehennemi ni onda altyazılar çıkıyor güncellendi
Açtı bende hocam sağolun4kfilmizlesene yeni domaine geçti sorun çözülmüş olması lazım artık.
çalışıyor harikasınız4kfilmizlesene yeni domaine geçti sorun çözülmüş olması lazım artık.
Hangi repo ile açtınız acaba? Bende filmmodu ve fullhdfilmizlesene gitti4kfilmizlesene yeni domaine geçti sorun çözülmüş olması lazım artık.
Eklentileri test et yapmışsın. Bu çalışıp çalışmadığını göstermezArkadaşlar bu siteler çoğu repoda denedim böyle kapalı görünüyor. Benim için olmazsa olmaz filmmodu ve fullhdfilmizlesene Sitesi
İlk mesaja bakKekikdevam dizi siteleri açmıyor nerdeyse yarısı çalışmıyor sorun nedir ? Çalışan eklenti paylaşırmısınız ?
Sorun ilk sayfaya bakmaman üstadKekikdevam dizi siteleri açmıyor nerdeyse yarısı çalışmıyor sorun nedir ? Çalışan eklenti paylaşırmısınız ?
Ben o işi daha önce yapmıştım üstad şuan çalışmayan dizipal dizi gom mom pal gördüklerim kontrol edebilirsinşz sizdeSorun ilk sayfaya bakmaman üstad
Çok teşekkürler hocam. Eline sağlık.@turbetfur Hdch ve flmm altyazıları düzeltildi
Çalışmayan siteler şu an kapalı. Domain leri değişince düzeltilecek. DiziMom değişti düzelttim
Domain değişmiş düzelttim. DiziMom da düzeldi. Dizipal ve diziyou da değişecek Muhtemelen onları da değişince düzelecek.FullHdFilmİzlesene gitti