CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Hdfilmcehennemi altyazı problemi çözüldü mü? Ben hala görüntüleyemiyorum altyazıları. Tüm repolarda aynı gibi durum.

Üstteki linke tıklayın otomatik install zip dosyası inecek. Apk dosyasını kurun yeşil renkli cloudstream uygulaması kurulmuş olacak. Benim repoyu eklerseniz DDizi de YouTube daki bölümler, hdfilmcehennemi filmbip.com ve filmmakinesi eklentilerinde fragmanlar oynatilir.
Spamlamak gibi olmasın fakat bu apk'yı cidden çok istiyorum. Elinde olan varsa özelden veya normal atabilir mi?

Şuan en güncel uygulama sürümü ve en iyi çalışan repolar hangileri? Özet geçebilir miyiz ?
Sabahtan beri çalışmıyor silmek zorunda kaldım yeniden yüklemek istiyorum

Şuan en güncel uygulama sürümü ve en iyi çalışan repolar hangileri? Özet geçebilir miyiz ?
Sabahtan beri çalışmıyor silmek zorunda kaldım yeniden yüklemek istiyorum
Kekikakademi kapatıldı. kekikdevam toplama diğerleri güncel. 4.5.2 güncel sürüm. İlk mesajda detaylar var

Spamlamak gibi olmasın fakat bu apk'yı cidden çok istiyorum. Elinde olan varsa özelden veya normal atabilir mi?
Gönderdiğim link zip dosyası olarak iniyor. Çıkarıp yükleyebilirsiniz. Bir kaç gündür pc başına geçemiyorum o yüzden apk olarak paylaşamıyorum.

@turbetfur Aynı şekilde pc ye oturamadım Mobilden girip çözmeye çalıştım ama olmadı. En kısa sürede çözeceğim

Gönderdiğim link zip dosyası olarak iniyor. Çıkarıp yükleyebilirsiniz. Bir kaç gündür pc başına geçemiyorum o yüzden apk olarak paylaşamıyorum.

@turbetfur Aynı şekilde pc ye oturamadım Mobilden girip çözmeye çalıştım ama olmadı. En kısa sürede çözeceğim
Olsun hocam sıkıntı yok. Zahmet ediyoruz size çok teşekkür ederim

Makoto reposu içinde Yerel Diziler eklentisi var. Mevcut TV kanallarındaki dizilerin tüm bölümleri var. Bölüm kaçıran veya sonradan izlemek isteyenler için çok güzel bir eklenti. Eklenti düzgün çalışıyor. Sıkıntı yok. İzleniyor, Planlandı gibi izleme durumu ayarla kısmından gruplama yapılınca dizilere ulaşmak daha kolay oluyor. Örneğin Eşref Rüya dizisini İzleniyor listesine alınca ana ekranda dosya logosuna basınca karşımıza çıkıyor. Ancak diziyi seçince Yeniden Bağlan hatası veriyor. Direk eklenti içiresine gidince sıkıntı yok. Bunun nedeni ş,ç,ğ gibi Türkçe karakter barındıran dizi isimlerinde oluyor. Örneğin Bahar dizisinde problem yok. Çünkü Türkçe karakter yok. Bunu düzeltebilirmiyiz? Sadece bu eklenti için değil diğerlerinde de benzer sıkıntılar oluyor. Çok güzel ve faydalı bir uygulama Türkçe karakterler yüzünden çalışmıyor. Emeği geçenlere şimdiden teşekkür ederim.
Hızlı ve başarılı çözüm için teşekkür ederim. Gayet düzgün çalışıyor. Ancak aynı problem Yerel Programlar eklentisinde de var.

Buraya da yine yazayım ne olur ne olmaz diye.

En son güncellediğim VPN'siz Daddylive eklentisi kaynak kısıtlaması nedeniyle çabucak patlayan linkler gibi olmuş. Ben ancak görebildim birkaç gündür foruma girmediğim için. Geldiğim zaman okuduğum mesajlardan sonra yeni bir yöntem ile DaddyLive Spor Kanalları eklentisini VPN'siz olarak vermeye devam ettirdim.
Ayrıca kaldırdığım Events olayını da farklı bir eklenti ve VPN olmadan açılacak şekilde DaddyLive Events olarak ekledim.
Bunların dışında VPN olsun benim olsun diyenler için de DaddyLive VPN adında bir eklenti daha ekledim kanalların VPN ile açılabildiği.

Sevgiler selamlar.

Konuyu görüntüleyenler

Geri