CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Düzelttim. Ayrıca fragman ve YouTube sorununu da çözdüm. Cloudstream kodlarının değişmesi gerekiyordu. Pull request yaptım onaylanınca herkes kullanabilir. Şimdi denemek isteseniz

Bu sayfadaki pull request build I indirip kurun.
Teşekkürler emeğine sağlık yalnız bu nasıl yapılacak küçük bir bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim.bu buildi nereden kuracağız mesela?

Teşekkürler emeğine sağlık yalnız bu nasıl yapılacak küçük bir bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim.bu buildi nereden kuracağız mesela?

Üstteki linke tıklayın otomatik install zip dosyası inecek. Apk dosyasını kurun yeşil renkli cloudstream uygulaması kurulmuş olacak. Benim repoyu eklerseniz DDizi de YouTube daki bölümler, hdfilmcehennemi filmbip.com ve filmmakinesi eklentilerinde fragmanlar oynatilir.

Üstteki linke tıklayın otomatik install zip dosyası inecek. Apk dosyasını kurun yeşil renkli cloudstream uygulaması kurulmuş olacak. Benim repoyu eklerseniz DDizi de YouTube daki bölümler, hdfilmcehennemi filmbip.com ve filmmakinesi eklentilerinde fragmanlar oynatilir.
Eklentiye çağ atlattın :)

eskiden Apkda olan depo içinde eklentilere baktığımızda hepsini indir seçeneğini eklemişsin @feroxxcs3
güncelleme yaparsam bu özellik gider sanırım

eskiden Apkda olan depo içinde eklentilere baktığımızda hepsini indir seçeneğini eklemişsin @feroxxcs3
güncelleme yaparsam bu özellik gider sanırım
Dikkat etmedim açıkçası. Cloudstream geliştiricileri eklemiştir, ben Sadece YouTube için düzeltme ekledim. Mavi uygulamadaki her hangi bir ayarı bozmaz çünkü ayrı bir uygulama olarak yükleniyor

Dikkat etmedim açıkçası. Cloudstream geliştiricileri eklemiştir, ben Sadece YouTube için düzeltme ekledim. Mavi uygulamadaki her hangi bir ayarı bozmaz çünkü ayrı bir uygulama olarak yükleniyor
Bende 3 tane oldu digerlerine yeni baktım yok seninkinde yeşil bulut şeklinde eklemiş

güncelleme şart YouTube bölüm ve fragmanların işlevsel olarak kalıcı bir şekilde sonraki güncellemeyle gelmesi lazım Orjinal CS yi yapanlar geliştiricileri bunu dikkate almıştır umarım tabi bunu iletebildiniz mı onlara

güncelleme şart YouTube bölüm ve fragmanların işlevsel olarak kalıcı bir şekilde sonraki güncellemeyle gelmesi lazım Orjinal CS yi yapanlar geliştiricileri bunu dikkate almıştır umarım tabi bunu iletebildiniz mı onlara
Evet orijinal cs reposunda Ekledim kodu. Geliştiriciler onaylayınca bir sonraki sürümde herkes kullanabilecek.

Bu siteyi muhakkak eklemelisiniz
Yıllardır takip ederim cloudstreama yakışır
Hem güncel diziler hem arşiv olarak muazzamdır
Herkese iyi günler dilerim
İlk mesaja bakmadın sanırım. Repolarda neler olduğunu içeren bağlantı var

repoların içinde mi bekliyosun :) bu hafta gelenleri tek satırda yazarmısın ekliyelim :)
repoların içinde beklemiyorum CS'de birşey izlerken arada bir repolara bakıyorum genellikle makoto,kekikan,devam repolarındaki güncellemelere bakıyorum
çünkü Nik,Ferox repolarının geliştiricileri bu forumda onlar kendi repoları hakkında bilgilendirme yapıyorlar bize gerek kalmıyor

Son düzenleme:
Neyin içine ne geldiğini görmek çokta zor bir şey değil merak eden gidip repo içinden kontrol edebilir ne gelmiş diye sürekli sürekli tablo beklemeyin o adamında kendi hayatı var vaktini sürekli buna harcamasını beklemeyin dediğim gibi zor değil repoya girip bakılıyor yeni gelen eklenti inmemiş oluyo hangisi yeni geldi anlarsınız.

Konuyu görüntüleyenler

Geri