CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

Bende hala çalışmıyor Link bulunamadı diyor habire
hangi repodan kullanmak istiyorsan diğer repodan webteizle eklentisini kaldır kullanmak istediğin repodan eklentiyi indir öyle dene birde

Açılıyor sorun yok webteizle eklentisini kaldır tekrar yükle kardeşim. sorun senle ilgili :D
Yaptım Abi olmadı kekikdevam dan denedim olmadı sildim tekrar indirdim olmadı

Diğer arkadaşın listesini de ekledim hala olmuyor çalışmıyor neyse kullandığım bir site değil zaten

Herkes her uygulamayı ya da platformu kullanmıyor. @patr0n bilir ben buradan başka hiç bir yere girmiyorum mesela.

Yenilikler ya da başka şeyler için burada bulduğum bir şey için başka yerlere de girmek zorunda kalmayı şahsen istemem. Aynı şey orada bulduğum şey için buraya gelmek zorunda kalıyorsam da geçerli.

Elbette ki tercih meselesi bu geliştiriciler için. Olur da sürekli kullandığım ve buradan bulup destek aldığım bir uygulama ya da benzeri bir şey için başka bir yere girmem istenirse kullanmayı bırakırım ;))
Benim telegrama geçme gibi düşüncem yok abi repo sahipleri geçerlerse bilemem. Ben kendimce yapılan değişiklikleri burada not düşüyorum

Yaptım Abi olmadı kekikdevam dan denedim olmadı sildim tekrar indirdim olmadı

Diğer arkadaşın listesini de ekledim hala olmuyor çalışmıyor neyse kullandığım bir site değil zaten
Belki de senin vpn kullanma vaktin gelmiştir. :D

Benim telegrama geçme gibi düşüncem yok abi repo sahipleri geçerlerse bilemem. Ben kendimce yapılan değişiklikleri burada not düşüyorum

Biliyorum kardeşim ben telegram isteyen mesaja karşılık yazmıştım onu.
Zaten bir kere yazmak yetmiyor artık iki mesajda bir aynı istekler tekrarlanabiliyor ve bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş derler ya olmasın diye önünü kesmeye çalışıyorum 😂

Biliyorum kardeşim ben telegram isteyen mesaja karşılık yazmıştım onu.
Zaten bir kere yazmak yetmiyor artık iki mesajda bir aynı istekler tekrarlanabiliyor ve bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş derler ya olmasın diye önünü kesmeye çalışıyorum 😂
Benim için ayakta kalsın çalışsın yeter abi 2 tarafa da elimden geldiğince destek sağlamaya çalışıyorum, telegrammış ora bura pek önemli değil iş görsün yeter. :D

Benim için ayakta kalsın çalışsın yeter abi 2 tarafa da elimden geldiğince destek sağlamaya çalışıyorum, telegrammış ora bura pek önemli değil iş görsün yeter. :D
Senin çabanı görmeyip takdir etmemek çok yanlış olur zaten kardeşim. Yine de ben anlamam telegram falan. Bir tek Instagram biliyorum 😅
Ben eklentiyi kaldırıyorum VPN kullanmayı sevmiyorum 😵‍💫 elinize sağlık güzel olmuş site 💪

Bak sen... Bize VPN kullanmak zorunda bırakıp kanallar ekleyerek buyrun diyor ama kendisine gelince VPN sevmiyormuş.

Forum'a VPN ile giriş zorunluluğu getirilsin kampanyasına ilk imzayı ben atarım.

Senin çabanı görmeyip takdir etmemek çok yanlış olur zaten kardeşim. Yine de ben anlamam telegram falan. Bir tek Instagram biliyorum 😅

Bak sen... Bize VPN kullanmak zorunda bırakıp kanallar ekleyerek buyrun diyor ama kendisine gelince VPN sevmiyormuş.

Forum'a VPN ile giriş zorunluluğu getirilsin kampanyasına ilk imzayı ben atarım.
Ne diyeyim Abi 👀 şimdi VPN siz alternatif bulduğum zaman ekliyorum kendi listeme biliyorsun 🫣 VPN de zaten tercih meselesi kullanmak isteyen kullanabilir istemeyen sevmeyen kullanmak zorunda değil alternatif çok sonuçta 🫠

Birşey sormak istiyorum. Programa kekikdevam yazınca bu kısaltmayı nereden biliyor? Hangi adrese gidiyor?

Konuyu görüntüleyenler

Geri