CloudStream Repo Eklentileri Konusu (ilk mesajı okuyunuz)

nikstream daki vavoo kanalların m3u linki varmı
Orijinal vavo linklerini kullanıyor sadece proxy üstünden geçirdiği için vpn olmadan çalışıyor. O yüzden boşa gidip bakıp bulmaya çalışmayın dediğim gibi orijinal vavoo linkleri.

Orijinal vavo linklerini kullanıyor sadece proxy üstünden geçirdiği için vpn olmadan çalışıyor. O yüzden boşa gidip bakıp bulmaya çalışmayın dediğim gibi orijinal vavoo linkleri.
Bende vpn siz çalışmadı hocam Vodafone da

@nikyokki reis daddy live'i da eklenti yapar misiniz? Dogior yapmis ama butun kanallara tek kaynak yapmis halbuki her kanalin bir kac kaynagi var. Mevcutta olan Kodi addon ve ocean streamz'de bu sekilde. Yalniz ben bu sitenin sahibiyle zamaninda konustum golgenin sahibi gibi biri.

@nikyokki reis calisiyormu bakmadim ama bence golgetv'yi kaldirin. Cok tehlikeli bir adam sizin github hesabini sikintiya sokabilir. Gecen kekik'in grubunda ileri geri konusmustu diye hatirliyorum.
Gölge tv çalışmıyor. Evet admini tehditkar. Repoyu da o kapattırdı.

İkisine de geçersiz veri diyor

cihazı fabrika ayarlarına döndürdüm, şu an çoğu eklenti çalışıyor, öncesi ne yapsam olmadı

iki repoyu da aynı anda kuralim mi? birbiriyle çakışma durumlari oluyor mu...

Vpn ile mi açılıyor sadece?

vavooSpor evet, vavoo ise hayır.
@patr0n ooo hocam ben yokken neler neler yapmışsınız yeni repo hayırlı olsun size ve niyokki'ye teşekkürler...

(Dün sırf osayi resmi paylaştım diye engel yedim ne ihtar ne bişey olmadan direkt ban ama bundan sonra daha dikkatli hareket edeceğiz...) imza; cinetech.tr SHERİF

nikstream ve kekikdevam repolarinin github adresleri nedir arkadaşlar?

Geri