Öneri Cloudstream Eklentileri hakkında

KekikAkademi Harici bir Repo yüklediysen kaldır, çakışma yapıyorlar. Eğer yüklemediysen; KekikAkademi Reposu'nu silip geri yükle.
Gölge'nin yapımcısı"Temsili" :)
Yaptim ama hala Bilgisayarimda calismiyor maalesef ne yapabilirim?

Yaptim ama hala Bilgisayarimda calismiyor maalesef ne yapabilirim?
Aynı yönergeler Android'de işe yarıyorsa; Sanırım sen PC'de BlueStack kullanıyorsun, o zaman BlueStack'e yoğunlaşman lazım, düz-mantık.

Sorun tam olarak ne kardeşim ?
Bilgisayarda cloudstream ile shadow tv açılmıyor.

Mesajından sonra baktım bende de öyle yapıyor. Yine ISS ve ülke kaynaklı olma ihtimali yüksek geldi bana çünkü cloudstream'in kendi içindeki proxy adreslerini denedim tek tek google adguard vs. Değiştirdikçe değişik tepkiler verdi uygulama.

Bilgisayarda cloudstream ile shadow tv açılmıyor.

Mesajından sonra baktım bende de öyle yapıyor. Yine ISS ve ülke kaynaklı olma ihtimali yüksek geldi bana çünkü cloudstream'in kendi içindeki proxy adreslerini denedim tek tek google adguard vs. Değiştirdikçe değişik tepkiler verdi uygulama.
Shadow en son denediğimde Windows üzerinde çalışıyordu bir sorun yoktu belki geliştiricisi çözmeye çalışıyordur.

CloudStream wsa ile kullanıyordum bende bir sorun yoktu ama bilgisayarı açınca yine dener haber veririm abi.

@Latte @Memetcandal shadebox bende açılıyor sizde ne gibi sorun var anlamadım. Eğer açılmıyorsa vpn ile deneyin. :d
1741805735122

abi benim attığım ss shadebox inat şu an bende de açılmıyor telefonda sorun yok ama wsada cloudstream inat çalışmadı
Bende onlar çalışıyor.

Windows Subsystem for Android with Amazon Appstore olan yüklü bende.

Bende onlar çalışıyor.

Windows Subsystem for Android with Amazon Appstore olan yüklü bende.
Bende de rootlu wsa var inat açılmadı warp ile denedim açılacak gibi oldu ama açılmadı

Bende de rootlu wsa var inat açılmadı warp ile denedim açılacak gibi oldu ama açılmadı
Inat, Rec, Kekik hepsi takır takır açılıyor.

Şimdi baktım da benim telefonda da açılmıyor He-Man ;))

Inat, Rec, Kekik hepsi takır takır açılıyor.

Şimdi baktım da benim telefonda da açılmıyor He-Man ;))
abi o şu an galiba çalışmıyor en son bende de çalışmıyordu.

inat telde çalışıyor pcde çalışmıyor

abi o şu an galiba çalışmıyor en son bende de çalışmıyordu.

inat telde çalışıyor pcde çalışmıyor

Tüm kanallar doğru açılmasa da inat da sorun yok pc'de bende. Bir tek açılmayan o inatçı atılganın kankası.

1741806882781

Geri