Memetcandal
Paylaşımcı
- Konular
- 17
Sakın kapatmasın iyi böyleGölgenin yapımcısı buna dayanamaz. Yakında kapatıyorum derkekik e de helal olsun diyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sakın kapatmasın iyi böyleGölgenin yapımcısı buna dayanamaz. Yakında kapatıyorum derkekik e de helal olsun diyorum
Gölge yeni eklenmiş böyle hatalar olabilir. Site yapısı değişmiştir, kod iyi test edilmemiştir... Zamanla rayına oturur. Kekik iyi yazılımcı sağolsun.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.GölgeTV?
Adam güzel yazıyor çiziyor ve kodluyorGölge yeni eklenmiş böyle hatalar olabilir. Site yapısı değişmiştir, kod iyi test edilmemiştir... Zamanla rayına oturur. Kekik iyi yazılımcı sağolsun.
Benim bu konulara merakım var ama yok çok karmaşık geliyor belli bir yere kadar bilgim var o da zaten M3u yapmaya yetiyorAdam güzel yazıyor çiziyor ve kodluyor
Yaptim ama hala Bilgisayarimda calismiyor maalesef ne yapabilirim?KekikAkademi Harici bir Repo yüklediysen kaldır, çakışma yapıyorlar. Eğer yüklemediysen; KekikAkademi Reposu'nu silip geri yükle.
Gölge'nin yapımcısı"Temsili"
Aynı yönergeler Android'de işe yarıyorsa; Sanırım sen PC'de BlueStack kullanıyorsun, o zaman BlueStack'e yoğunlaşman lazım, düz-mantık.Yaptim ama hala Bilgisayarimda calismiyor maalesef ne yapabilirim?
Sorun tam olarak ne kardeşim ?Yaptim ama hala Bilgisayarimda calismiyor maalesef ne yapabilirim?
Bilgisayarda cloudstream ile shadow tv açılmıyor.Sorun tam olarak ne kardeşim ?
Shadow en son denediğimde Windows üzerinde çalışıyordu bir sorun yoktu belki geliştiricisi çözmeye çalışıyordur.Bilgisayarda cloudstream ile shadow tv açılmıyor.
Mesajından sonra baktım bende de öyle yapıyor. Yine ISS ve ülke kaynaklı olma ihtimali yüksek geldi bana çünkü cloudstream'in kendi içindeki proxy adreslerini denedim tek tek google adguard vs. Değiştirdikçe değişik tepkiler verdi uygulama.
Böyle görünüyor bende.@Latte @Memetcandal shadebox bende açılıyor sizde ne gibi sorun var anlamadım. Eğer açılmıyorsa vpn ile deneyin. :d
Ekli dosyayı görüntüle 5515
abi benim attığım ss shadebox inat şu an bende de açılmıyor telefonda sorun yok ama wsada cloudstream inat çalışmadı
Bende onlar çalışıyor.abi benim attığım ss shadebox inat şu an bende de açılmıyor telefonda sorun yok ama wsada cloudstream inat çalışmadı
Bende de aynı
Bende de rootlu wsa var inat açılmadı warp ile denedim açılacak gibi oldu ama açılmadıBende onlar çalışıyor.
Windows Subsystem for Android with Amazon Appstore olan yüklü bende.
Inat, Rec, Kekik hepsi takır takır açılıyor.Bende de rootlu wsa var inat açılmadı warp ile denedim açılacak gibi oldu ama açılmadı
abi o şu an galiba çalışmıyor en son bende de çalışmıyordu.Inat, Rec, Kekik hepsi takır takır açılıyor.
Şimdi baktım da benim telefonda da açılmıyor He-Man)
Aynen gölge hariç hepsi ful açılıyorInat, Rec, Kekik hepsi takır takır açılıyor.
Şimdi baktım da benim telefonda da açılmıyor He-Man)