cine10tv
Paylaşımcı
- Konular
- 12
İlk açılan kanal açık kalmış onu düzenledik tşkl. Sorun kalmadı.Öncelikle emeğinize sağlık, sizin gibi yapıcı eleştirilere açık arkadaşları görmek güzel.
Daha önce de kurup silmiştim, bu açıklamanıza istinaden tekrar kurdum ve gördüğüm tespitleri yazmak istiyorum cihaz Android telefon;
1. mor paket ilk açtığımda direk oynamaya başlıyor, diğer seçeneklerden birine tıkladığımda yeni bir sayfada 5 seçenekli benzer bir sayfa açılıyor. Sorun şu, bu esnada ilk açtığımda kendi kendine oynamaya başlayan kanalın sesi alttan gelmeye devam ediyor ve ikinci açılan sayfadakiyle karışıyor. sadece morda bu sıkıntı var.
2. seçenekler arasında dolastıgımda, örneğin sırasıyla 1,2,3,4,5. seçenekleri denedikten sonra geriye basınca menüye dönmek için 5 kez geri yapmak gerekiyor, 5,4,3,2,1 gibi. bir kez geriye basılınca menüye dönmesi mantıklı geliyor bana. Bu durum da görebildiğim kadarıyla sadece morda var.
3. 7/24 içinde sadece EDHO görünüyor.
Öneri olarak ise;
PIP (Picture in Picture) küçük ekranda izlemeye devam edebilmek tablet ve telefonlarda diğer işlere devam ederken yayını takip edebilmeyi sağlar.
Başarılar dilerim
Menu ekledik Anasayfa veya bir önceki safya geri gelmek için MENU ekledim ama alt kısma ekleim.
Menu Player altına almak lağzım o zaman.
7/24 Youtube canlı yayınları var Dikkakli bakarsanız sağ Üst kısımda secenek var. Resiim attım 51 tane kanal listesi var