CİNE10TV Bilgisayar da Pc Kur Emilatör Yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle emeğinize sağlık, sizin gibi yapıcı eleştirilere açık arkadaşları görmek güzel.
Daha önce de kurup silmiştim, bu açıklamanıza istinaden tekrar kurdum ve gördüğüm tespitleri yazmak istiyorum cihaz Android telefon;
1. mor paket ilk açtığımda direk oynamaya başlıyor, diğer seçeneklerden birine tıkladığımda yeni bir sayfada 5 seçenekli benzer bir sayfa açılıyor. Sorun şu, bu esnada ilk açtığımda kendi kendine oynamaya başlayan kanalın sesi alttan gelmeye devam ediyor ve ikinci açılan sayfadakiyle karışıyor. sadece morda bu sıkıntı var.
2. seçenekler arasında dolastıgımda, örneğin sırasıyla 1,2,3,4,5. seçenekleri denedikten sonra geriye basınca menüye dönmek için 5 kez geri yapmak gerekiyor, 5,4,3,2,1 gibi. bir kez geriye basılınca menüye dönmesi mantıklı geliyor bana. Bu durum da görebildiğim kadarıyla sadece morda var.
3. 7/24 içinde sadece EDHO görünüyor.

Öneri olarak ise;
PIP (Picture in Picture) küçük ekranda izlemeye devam edebilmek tablet ve telefonlarda diğer işlere devam ederken yayını takip edebilmeyi sağlar.

Başarılar dilerim
İlk açılan kanal açık kalmış onu düzenledik tşkl. Sorun kalmadı.
Menu ekledik Anasayfa veya bir önceki safya geri gelmek için MENU ekledim ama alt kısma ekleim.
Menu Player altına almak lağzım o zaman.
7/24 Youtube canlı yayınları var Dikkakli bakarsanız sağ Üst kısımda secenek var. Resiim attım 51 tane kanal listesi var

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    437.9 KB · Görüntüleme: 26
yükledim 2 dk sonra geri sildim beğenmedim.başarılar.
2dk vardın yani kanıya bravo.. tabiki beğenmeye bilirsiniz.
2 dk ... uzan bir zaman değilmi. sizin gibi kullanıcılar zaten indirmesin izlemesin .
Biz aylarımız verdik .gelip buraya birde 2dk yazıyorsun

Arkadaşlar Buradan Tüm Soru ve Görüşlerinizi Paylaşabilirsiniz.
Her Gün Forum Sorularını Cevaplarız İyi Seyirler.
Ekli dosyayı görüntüle 361

selamlar emeğinize sağlık..
benim bir sorum var tabi sadece sizin uygulamanız özelinde değil. Genel olarak android için uygulama geliştirici ve apk sayısı oldukça fazla iken, neden bu tarz uygulamalar samsung- tizen , lg-webos işletim sistemleri içinde geliştirilmiyor? bu ürünlerin mağazalarındaki uygulamaların sayısı oldukça sınırlı sayıda olduğundan daha fazla sayıda kullanıcıya da ulaşılamaz mı?
mesela smartiptv ve ssiptv uygulamaları da mağazada yok iken kurulum dosyalarını usb belleğe yükledikten sonra tv ye kurulabiliyor. bu mümkün mü sizin uygulamanızda da?

Anladım ...
Söyle düşün hiç bir karı yok getirisi yok.
100 ürün var örnek.
1 tane için yaparmısın ? 100 cihaz içinmi yaparsın
aslında bu kadar basit.
yapılabilir ama o sıfırdan yapmak lağzım onuda kimse yapmaz boşu boşuna

indirdim fakat en tercih edilen belgesel ve sinema kanalları yok . eklerseniz çok güzel olur. emeginize saglık..
Merhaba ( Tabiki eklenicek )
Önceliğim Tema
Sonra Düzen
Sabit Yayınlar
Spor Kanalları ve Televizyon
Kumanda Desteği
ve Sonrası Ücretli içerikler olucak hespi

reis android tv de uygulamadan cikamiyorsun kac defa geri tusunu bassamda apk dan cikamadim bende tv yi kapatmak zorunda kaldim

reis android tv de uygulamadan cikamiyorsun kac defa geri tusunu bassamda apk dan cikamadim bende tv yi kapatmak zorunda kaldim
Telefonda da geri tuşu işlevsiz. Tabi orada çözümü var

Disney,prime tv,netflix gibi uygulamalar i izleyebilecegim bir yol var mi
cloudestream var usta o platformaldaki yayinlari izlersin bunu tavsiye ederim ve dizi filim konusunda tek gecerim ustune baska uygulamam tanimam

Hangi bölümde o hata var ?
Tüm Kanallar Yukarı player çıkar.
Çıkmayan Varsa düzelteleim tabiki.
Favori listesi bunda olmaz ( Üyelik v.s v.s gerekir gerek yok öyle şeylere
Merhaba üyelik olmadan favori listesine gerek yok diyorsunuz. Üyelik olmadan favori listesi sunan 10 lerce uygulama var insanlar genelde devamlı 10 veya 15 kanal seyrediyor. Bu kanalları özelleştirme var iken neden 100 lerce kanal içinde açacağı kanalı arasın ki. Ama uygulama sizin genede en doğrusunu siz bilirsiniz.

2dk vardın yani kanıya bravo.. tabiki beğenmeye bilirsiniz.
2 dk ... uzan bir zaman değilmi. sizin gibi kullanıcılar zaten indirmesin izlemesin .
Biz aylarımız verdik .gelip buraya birde 2dk yazıyorsun
Ustam herşeyden önce emeğe saygı lazım ki uygulama tamamen ücretsiz tşk ederim cine 10 yöneticim güzel olmuş ha eleştiri olabilir görüş ayrılığıda olabilir başta saygıyı kaybetmemek lazım ve tabiki gösterilen caba,uğraş ve çok büyük sabır ve emek.

SINETECH TAKİP KALIN YAKIN ZAMANDA PAYLAŞIM YAPILIR VİDEO

😁 HAZIRMIYIZ BEYLER...
ŞİMDİ SİZE ÖZEL İPTV PLAYER İLE İZLEME İMKANI.

📺 - VLC İLE İZLEME İMKANI.
📲 - ANDROİD TV İZLEME İMKANI.
📺 - SMART TV DE İZLEME İMKANI.
📲 - MOBİL VE TABLET İZLEME İMANI.
🖥 - BİLGİSAYARDA İZLEME İMKANI.

👀 HER YERDE VE GÜNCELLENEN BİR M3U DOSYAMIZI SİZİN İÇİN SUNUYORUZ.

DEDİĞİMİZ GİBİ PARA KAZANMIYORUZ.
PARA İÇİN YAPMIYORUZ.
BU YÜZDEN PROGRAM V.S UĞRAŞMIYALIM LİNKLERİ GÜNCELLEİYELİM KAYNAKLARI TOPLİYALIM SİZE SUNALIM İSTEDİK.

* SÖYLE DÜŞÜNÜN PARALI İPTV NASIL İSE BİZİM SAĞLADIĞIMIZ SİZE TAM OLARAK BU.AMA ÜÇRETSİZ.

TEST ETTİĞİMİZ BİR ANDROİD İPTV PLAYER VAR ONUDA SİZE VERİCEĞİZ
GOOGLE PLAY DE VAR BİZİM YAYINLARI RAHAT RAHAT AÇIYOR.
BİLGİSAYARDA VLC AÇIYOR
İPHONE DENEMELER YAPILABİLİR UYGUN BULURUZ İPTV PLAYER

TELEGRAM BİLGİ ALABİLİRSİNİZ
t.me/Cine10tv

Ekli dosyalar

• cine10tv.mp4
    19.2 MB

😁 HAZIRMIYIZ BEYLER...
ŞİMDİ SİZE ÖZEL İPTV PLAYER İLE İZLEME İMKANI.

📺 - VLC İLE İZLEME İMKANI.
📲 - ANDROİD TV İZLEME İMKANI.
📺 - SMART TV DE İZLEME İMKANI.
📲 - MOBİL VE TABLET İZLEME İMANI.
🖥 - BİLGİSAYARDA İZLEME İMKANI.

👀 HER YERDE VE GÜNCELLENEN BİR M3U DOSYAMIZI SİZİN İÇİN SUNUYORUZ.

DEDİĞİMİZ GİBİ PARA KAZANMIYORUZ.
PARA İÇİN YAPMIYORUZ.
BU YÜZDEN PROGRAM V.S UĞRAŞMIYALIM LİNKLERİ GÜNCELLEİYELİM KAYNAKLARI TOPLİYALIM SİZE SUNALIM İSTEDİK.

* SÖYLE DÜŞÜNÜN PARALI İPTV NASIL İSE BİZİM SAĞLADIĞIMIZ SİZE TAM OLARAK BU.AMA ÜÇRETSİZ.

TEST ETTİĞİMİZ BİR ANDROİD İPTV PLAYER VAR ONUDA SİZE VERİCEĞİZ
GOOGLE PLAY DE VAR BİZİM YAYINLARI RAHAT RAHAT AÇIYOR.
BİLGİSAYARDA VLC AÇIYOR
İPHONE DENEMELER YAPILABİLİR UYGUN BULURUZ İPTV PLAYER

TELEGRAM BİLGİ ALABİLİRSİNİZ
t.me/Cine10tv
👏👏👏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyenler

Geri