Basic Player IPTV - 22.09.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2 listeyi nasıl ekleyeceğiz? Birinci listeden sonra liste ekleme ekranı gelmiyor bir daha. Her açılışta ilk liste karşımıza çıkıyor.
bazı cihazlardaki bu sorunu gördüm ve düzelttim yeni güncelleme onaylanmasını bekliyorum şuan 🙏

Versiyon 1.0.23 yayında aktif güncellenebilir.

Bazı cihazlardaki kaldığın yerden devam et ve eklenen listenin kaybolması sorunu düzeltildi. Sınırsız liste ekleyerek listeler arasında hızlıca geçiş yapabilirsiniz.

usta maalesef değişen bir şey yok samsung a51 kaldırdım verıleri sildim yükedim sadece 1 listeye izin veriyor haberin olsun..

usta maalesef değişen bir şey yok samsung a51 kaldırdım verıleri sildim yükedim sadece 1 listeye izin veriyor haberin olsun..
hatayı tam olarak söyleyebilir misin ? 2 ve daha fazla liste eklerken 1 adet reklam izlemek gerekiyor cihazında reklam engelleyici kullanıyorsan ödül tetiklenmediği için liste ekle butonu pasif kalıyor olmalı

evet adsguard gizli dns onu kapattım uygulamayı kaldır tekrar yükledim ama 1 liste var ...

evet adsguard gizli dns onu kapattım uygulamayı kaldır tekrar yükledim ama 1 liste var ...
uygulamanın üzerine basıp kontrol eder misin bilgiden versiyon numarası 1.0.23 mü. 2. listeyi eklerken isim verirsen listeye reklam bitince otomatik kayıtlı oturumlar listesine ekleniyor.

basic player v1.0.23 oturum değiştir tıklıyorum , kayıtlı oturumlar sadece 1 liste var ustam telefonum samsung a51

basic player v1.0.23 oturum değiştir tıklıyorum , kayıtlı oturumlar sadece 1 liste var ustam telefonum samsung a51
farklı bir oturum eklemek için ana sayfadaki çıkış butonuna basarak girişe dönüp yeni liste eklemeniz gerek.

ustam toshiba android tv de deniyecem müsait olunca
uygulamayı beğendim gayet güzel emeğine sağlık
bu arada ben İŞİTME ENGELLİYİM.

ustam toshiba android tv de deniyecem müsait olunca
uygulamayı beğendim gayet güzel emeğine sağlık
bu arada ben İŞİTME ENGELLİYİM.
beğenmenize çok sevindim. android tv cihazında da güzel çalışacağına eminim. şimdiden keyifli seyirler🙏

evet ustam dediklerini yaptım reklam çıktı ve sınırsız liste ekleniyor sorun halloldu uygulamanızı beğendim herkese tavsiye ederim....

farklı bir oturum eklemek için ana sayfadaki çıkış butonuna basarak girişe dönüp yeni liste eklemeniz gerek.
Her seferinde tek liste eklemek sıkıntılı. Keşke limiti 3 tutsaydınız em azından.

Bu oturumdan çıkıp anlamına gelmiyor mu? Ben mi yanlış anladım? Siz güzel bir kullanıcı rehberi yapsanız çok iyi olacak aslında. Çünkü uygulama yerinde ve güzel. Ama kullanım detyı bilmeyen arkadaşları da düşünmek lazım. Bazen benim kafam bile karışıyor. Hani oturum açma, haklar, nasıl yapılır gibi bir görselleriyle ya da video ile anlatım çok yerinde olur kanaatindeyim.

selam uygulama güzel ama bazı eksiklikler var m3u linkimi yüklediğimde ana sayfada numaralar kanal ve gurup numaraları eksik dahada iyi hale gelebilir geriye dönük sarıp izleme sonra otomatik alt yazı özelliği gelse süper olur teşekkür ederim

Elinize emeğinize sağlık.Gayet güzel ve stabil çalışıyor.benimde bir önerim var.Canlı yayınlara girdiğimizde kanal değişimi istediğimizde geri tuşuna basarak değilde sol navigasyon tuşuna bastığımızda liste -ikinci defa bastığımızde kategori nin gelmesi + puan katacaktır. Live Bölümü için. bir diğer öneri canlı yayında seyrettiğimiz kanalı değiştirmekistediğimizde alt a inip yatay kanal listesine girebiliyoruz.ancak kanal onayladığımızda kanal çalışıyor.yatay liste devreden çıkmıyor.geri tuşuyla çıkmak gerekiyor. bunların bence düzelmesi lazım.fikirlerimi beyan ettim.teşekkürler.

Geri