Basic Player IPTV - 22.09.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Basic Player IPTV uzun süredir hatasız olarak devam etti. 30 günlük gözlem sürecinde hatasız olduğunu artık gözlemlemiş oldum.. Bu süreçten sonra uzun süre güncelleme yapmayı düşünmüyorum kritik bir sorun olmadığı sürece. Değeri bilindikçe zamanla yükselmeye devam edecek... Bu süreçte desteği olan herkese teşekkürler..

Bu projenin başlangıcı ile şuan arasında dağlar kadar fark var,aylar süren bir çalışma sonucu kusursuz bir player ortaya çıktı. Binlerce lira verip alacağınız uygulamalardan %20 verimini alamazsınız onu da belirteyim. Cihaz sınırı yok,liste sınırı yok, ücret yok, keyifle kullanın.

Yeni projede görüşmek üzere sevgiler,saygılar...
Eline Emeğine Sağlık

Eline sağlık

emeğinize sağlık ustam
Hafif ,hızlı cillop gibi iptv oynatıcısı çooook teşekkürler.

1.Mert Stream TV
2.Basic Player İptv
Yerli ve milli başka iptv oynatıcısına gerek yok herkese tavsiye ederim...

Yeni Güncelleme yayında.

Kullanıcıların hissetmeyeceği arka plan iyileştirmeleri sistem seviyesinde yapıldı.

Premium model eklendi. Forum üyeleri için ücretsiz olmaya devam edecek. Promosyon kodu için DM atabilirsiniz...

Her zaman en stabil,en hızlı,en iyi player olma yolunda emin adımlarla...

Keyifli seyirler.

Henüz yeni kurulum yaptım. Tivimate kullanıcısıyım, elimde bir kaç m3u dosyası var orada açılmayan dosyalarımda açıldı. Emeğinize sağlık hocam

Henüz yeni kurulum yaptım. Tivimate kullanıcısıyım, elimde bir kaç m3u dosyası var orada açılmayan dosyalarımda açıldı. Emeğinize sağlık hocam
Geri bildirim için teşekkürler, keyifli seyirler.

Geri