Basic Player IPTV - 22.09.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şuana kadar 3 sürüm toplamda 200 üzeri indirme aldı ve herhangi bir çökme bug geri bildirimi gelmedi. Bu son sürümü nihai sürüm olarak belirlemek istiyorum. Google Play test ortamı başlatmam için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Katılmak isteyenler gmail adreslerini paylaşırsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler
[email protected] ve [email protected]

Android box ta cihazdan M3u Dosyasi sec giris yapilamiyor
tikladigimda
Dosya yöneticisi bulunamadi
diye yazi cikiyor
bunu düzeltebilirmisin

Android box ta cihazdan M3u Dosyasi sec giris yapilamiyor
tikladigimda
Dosya yöneticisi bulunamadi
diye yazi cikiyor
bunu düzeltebilirmisin
bu uygulamam ile ilgili değil. herhangi bir dosya yöneticisi yüklemeniz gerek. Cx dosya gezgini vs. gibi

Tesekkürler programa ileride favorite bölümü koyarsaniz iyi olur

Ekli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780Ekli dosyayı görüntüle 21781Ekli dosyayı görüntüle 21782

Ekli dosyayı görüntüle 21783

Herkese merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım IPTV projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projede mottomu Basit,Sade,Hızlı olarak belirledim. Şuanda test aşamasındayım ve ben ne kadar test etsemde illaki bir hata çıkacaktır. Gerek donanım farklılıkları gerekse yazılımdan kaynaklı. Şuanki sürümde Xtream Kod girişleri üzerine yoğunlaştım ve bitirdim sayılır. Sonraki sürümde M3u parseleme üzerine çalışmam devam ediyor. Uygumada bulacağınız hatalar olursa lütfen açıklayıcı şekilde bana bildirin ve sonraki sürümlerde fixleyelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Bu bir IPTV player. İçerisinde hazır liste bulundurmaz.

Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Ekran içi hızlı ses ve parlaklık ayarı
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Basit ve anlaşılır arayüz
Kategori kilitleme
gibi başlıca özellikleri şuan mevcut.

indirme linki
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

(26.03.26)

VirüsTotal
(18.03.26)
teskküllerkardes sen programi sunmussun da bir de nasil yapacagimizi tarif etse idin tv ye yükledim simdi o ana en ona akiyoruz liste falan yada tarif yok mu ?

Tesekkürler programa ileride favorite bölümü koyarsaniz iyi olur
Favori bölümü ve düzen Xtream girişte ileri seviye mevcut. M3u doğası gereği değişken link,token ve canlı akış üzerine kurulu. favori içerik için bölüm koysam bile zamanla aksama yapacaktır. burada bazı uygulamalarda evet favori bölümü oluyor ancak kendi gömülü listeleri ile geldikleri için bunu yönetmesi basit. önerim Xtream kod ile düzenli liste ve içerik bölümüne erişmeniz.

teskküllerkardes sen programi sunmussun da bir de nasil yapacagimizi tarif etse idin tv ye yükledim simdi o ana en ona akiyoruz liste falan yada tarif yok mu ?
liste vs yok içerisinde. bu tamamen kullanıcıya bağlı. forumda bir çok liste paylaşılıyor hpgdiscoo sanırım en çok kullanılan. onu arama bölümüne yazarak bakabilirsiniz. teşekkürler 🙏

Bu Player çok hoşuma gitti,ellerine emeğine sağlık.
Stbemu Mac ekleye bilirsen,yeme yanında yat olur😊

Eline sağlık hocam

Bu Player çok hoşuma gitti,ellerine emeğine sağlık.
Stbemu Mac ekleye bilirsen,yeme yanında yat olur😊
ilginiz için teşekkürler. zamanla değeri anlaşılacak bir elmas yatıyor forumun derinliklerinde diyelim :) Stbemu ekleyeceğim istek çok o konuda bir tasarım düşünüyorum ama asıl önemli olan vakit... Akşam işten gelince kolumu kaldıracak halim kalmıyor kimi zaman. yavaş yavaş halledeceğim onu da🙏

Ekli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780Ekli dosyayı görüntüle 21781Ekli dosyayı görüntüle 21782

Ekli dosyayı görüntüle 21783

Herkese merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım IPTV projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projede mottomu Basit,Sade,Hızlı olarak belirledim. Şuanda test aşamasındayım ve ben ne kadar test etsemde illaki bir hata çıkacaktır. Gerek donanım farklılıkları gerekse yazılımdan kaynaklı. Şuanki sürümde Xtream Kod girişleri üzerine yoğunlaştım ve bitirdim sayılır. Sonraki sürümde M3u parseleme üzerine çalışmam devam ediyor. Uygumada bulacağınız hatalar olursa lütfen açıklayıcı şekilde bana bildirin ve sonraki sürümlerde fixleyelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Bu bir IPTV player. İçerisinde hazır liste bulundurmaz.

Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Ekran içi hızlı ses ve parlaklık ayarı
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Basit ve anlaşılır arayüz
Kategori kilitleme
gibi başlıca özellikleri şuan mevcut.

indirme linki

(26.03.26)

VirüsTotal
(18.03.26)
Eline,Emeğine Sağlık. @druss Kardeşim.Uygulama Gayet Guzel.m3u Kısaltma Linklerinide Ekletiyor.Xtream Linkleride.İnsallah Uzun Ömürlü Bir Uygulama Olur.Saygılarımla.

ilginiz için teşekkürler. zamanla değeri anlaşılacak bir elmas yatıyor forumun derinliklerinde diyelim :) Stbemu ekleyeceğim istek çok o konuda bir tasarım düşünüyorum ama asıl önemli olan vakit... Akşam işten gelince kolumu kaldıracak halim kalmıyor kimi zaman. yavaş yavaş halledeceğim onu da🙏
Eyvallah Allah işlerinde sana kolaylıklar versin,Acelesi yok keyfine bak usta

Eline,Emeğine Sağlık. @druss Kardeşim.Uygulama Gayet Guzel.m3u Kısaltma Linklerinide Ekletiyor.Xtream Linkleride.İnsallah Uzun Ömürlü Bir Uygulama Olur.Saygılarımla.
teşekkürler onu özellikle yaptım, forumda çok kullanılıyor kısa link diye. uzun ömürlü olacak inşallah 🙏

Google Play test kullanıcılarına ihtiyacım var. Sayımız yeterli değil. Katılmak isteyenler gmail adresi gönderirse sevinirim.

Google Play test kullanıcılarına ihtiyacım var. Sayımız yeterli değil. Katılmak isteyenler gmail adresi gönderirse sevinirim.
4 kişiye ihtiyacım var desteğinizi bekliyorum 🙏

Emeğe saygı

Uygulamayı tablette denedim, hem Xtream hem de m3u dosyalarında bir sorun göremedim. Çokta güzel olmuş, eline sağlık. Akşam android boxta da deneyeceğim.

hocam reklam işini nasıl çözdünüz?

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri