Basic Player IPTV - 22.09.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780Ekli dosyayı görüntüle 21781Ekli dosyayı görüntüle 21782

Ekli dosyayı görüntüle 21783

Herkese merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım IPTV projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projede mottomu Basit,Sade,Hızlı olarak belirledim. Şuanda test aşamasındayım ve ben ne kadar test etsemde illaki bir hata çıkacaktır. Gerek donanım farklılıkları gerekse yazılımdan kaynaklı. Şuanki sürümde Xtream Kod girişleri üzerine yoğunlaştım ve bitirdim sayılır. Sonraki sürümde M3u parseleme üzerine çalışmam devam ediyor. Uygumada bulacağınız hatalar olursa lütfen açıklayıcı şekilde bana bildirin ve sonraki sürümlerde fixleyelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Bu bir IPTV player. İçerisinde hazır liste bulundurmaz.

Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Ekran içi hızlı ses ve parlaklık ayarı
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Basit ve anlaşılır arayüz
Kategori kilitleme
gibi başlıca özellikleri şuan mevcut.

indirme linki
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
(18.03.26)

VirüsTotal
(18.03.26)
18.03.26 BasicPlayerIPTV v2 güncellemesi;
Tüm hatalar fixlendi
Sorunsuz deneyim
9mb ile tüm cihazlara uygun ve optimize
Oturum sayısı yükseltildi.
Herhangi bir hata görmeniz durumunda geri dönüş yaparsanız sevinirim. İyi forumlar

test için gmail adreslerine ihtiyacım var. kullanıp beğenen, destek olmayan isteyen olursa mesaj yoluyla mail adreslerini iletebilirler. çok teşekkür ederim şimdiden

Altta kanal sıralama menüsü çıktığında çift basınca ekranın kararması gidip kanal açılırsa iyi olur. Ayrıca tek tuşla kanal listesi çıksa iyi olur. Kanal değiştirme de televizo gibi sol ve sağ yön tuşlarıyla olsa iyi olur.

Altta kanal sıralama menüsü çıktığında çift basınca ekranın kararması gidip kanal açılırsa iyi olur. Ayrıca tek tuşla kanal listesi çıksa iyi olur. Kanal değiştirme de televizo gibi sol ve sağ yön tuşlarıyla olsa iyi olur.
ilk dediğiniz tv için geçerli olmuyor maalesef. sağ sol yön tuşları içeriği ileri geri sarmak için. kumandanızdaki ch+ ch- tuşları ile hareket edebilirsiniz

Uygulama indirme linki çalışmıyor tekrar paylaşır mısınız

Uygulama indirme linki çalışmıyor tekrar paylaşır mısınız
yeni güncelleme yapıyorum sonra yenileyeceğim. kimse geri bildirim bulunmadığı için süreç yavaş işliyor. teşekkürler

yeni güncelleme yapıyorum sonra yenileyeceğim. kimse geri bildirim bulunmadığı için süreç yavaş işliyor. teşekkürler
Siz paylaşın ben dener geri bildirim yaparım teşekkürler

Ekli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780Ekli dosyayı görüntüle 21781Ekli dosyayı görüntüle 21782

Herkese merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım IPTV projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projede mottomu Basit,Sade,Hızlı olarak belirledim. Şuanda test aşamasındayım ve ben ne kadar test etsemde illaki bir hata çıkacaktır. Gerek donanım farklılıkları gerekse yazılımdan kaynaklı. Şuanki sürümde Xtream Kod girişleri üzerine yoğunlaştım ve bitirdim sayılır. Sonraki sürümde M3u parseleme üzerine çalışmam devam ediyor. Uygumada bulacağınız hatalar olursa lütfen açıklayıcı şekilde bana bildirin ve sonraki sürümlerde fixleyelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Kategori kilitleme

indirme linki

(26.03.26)

VirüsTotal
(18.03.26)
Uygulama ve indirme linki güncellendi.
Dilediğinizce kullanın sevgiler,saygılar🙏

Tesekkürler uygulama güzel
icine MAC ID Stalker Portal
koyma imkaniniz varmi
koysaydiniz süper olurdu
istenmeyen kanallarda silinse veya sifre konsa
iyi olur
mahlum bu olmayinca aile kullanamaz

Son düzenleme:
Tesekkürler uygulama güzel
icine MAC ID Stalker Portal
koyma imkaniniz varmi
koysaydiniz süper olurdu
istenmeyen kanallarda silinse veya sifre konsa
iyi olur
mahlum bu olmayinca aile kullanamaz
geri bildirim için teşekkürler. klasör kilitleme ve şifreleme bulunuyor.
Mac ID portal eklemeyi düşünüyorum ve daha geniş çaplı bir protokol üzerine çalışıyorum. daha sonraki güncellemelerde ekleyeceğim

geri bildirim için teşekkürler. klasör kilitleme ve şifreleme bulunuyor.
Mac ID portal eklemeyi düşünüyorum ve daha geniş çaplı bir protokol üzerine çalışıyorum. daha sonraki güncellemelerde ekleyeceğim
Evet daha önce girgigimde bostu gözükmüyordu
simdi klasör kilitleme ve şifreleme gözüküyor

webos tabanli bi televizyon aldim apk indiremiyorum bunun webos tabanli olanı varmidir acaba

18.03.26 BasicPlayerIPTV v2 güncellemesi;
Tüm hatalar fixlendi
Sorunsuz deneyim
9mb ile tüm cihazlara uygun ve optimize
Oturum sayısı yükseltildi.
Herhangi bir hata görmeniz durumunda geri dönüş yaparsanız sevinirim. İyi forumlar
Teşekkürler.

Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Kategori kilitleme

indirme linki

(26.03.26)

VirüsTotal
(18.03.26)
emeğine sağlık

Şuana kadar 3 sürüm toplamda 200 üzeri indirme aldı ve herhangi bir çökme bug geri bildirimi gelmedi. Bu son sürümü nihai sürüm olarak belirlemek istiyorum. Google Play test ortamı başlatmam için sizlerin desteğine ihtiyacım var. Katılmak isteyenler gmail adreslerini paylaşırsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri