Basic Player IPTV - 22.09.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uygulamayı tablette denedim, hem Xtream hem de m3u dosyalarında bir sorun göremedim. Çokta güzel olmuş, eline sağlık. Akşam android boxta da deneyeceğim.
desteğiniz için teşekkürler, Tv deneyiminiz için de dönüş bekliyorum :)

2 kişi tester ihtiyacım var. Katılmak isteyenler gmail iletirse çok sevinirim🙏

Basic Player IPTV uygulamam Google Play'de yayında! Bu süreçte emeği geçen ve testlere katılarak büyük katkı sağlayan forum üyelerine ve gerek mesaj gerekse konu altında fikirlerini belirten kişilere çok teşekkür ederim. Bu uygulama bir kazanç kapısı ya da başka bir şey değildi. Kendime koyduğum bir hedefti ve hedefimi gerçekleştirmiş olmanın hazzı gerçekten güzel hissettiriyor. 🙏💫

Link ilk gönderiye eklenmiştir.

Ekli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780Ekli dosyayı görüntüle 21781Ekli dosyayı görüntüle 21782

Herkese merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım IPTV projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projede mottomu Basit,Sade,Hızlı olarak belirledim. Şuanda test aşamasındayım ve ben ne kadar test etsemde illaki bir hata çıkacaktır. Gerek donanım farklılıkları gerekse yazılımdan kaynaklı. Şuanki sürümde Xtream Kod girişleri üzerine yoğunlaştım ve bitirdim sayılır. Sonraki sürümde M3u parseleme üzerine çalışmam devam ediyor. Uygumada bulacağınız hatalar olursa lütfen açıklayıcı şekilde bana bildirin ve sonraki sürümlerde fixleyelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Bu bir IPTV player. İçerisinde hazır liste bulundurmaz.

Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Ekran içi hızlı ses ve parlaklık ayarı
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Basit ve anlaşılır arayüz
Kategori kilitleme
Kaldığın yerden devam et
M3u girişi ile hızlı klasör parseleme,cihaz belleğinden hazır m3u dosyası yükleme
Xtream girişi ile CanlıTV,Film,Dizi düzenli liste
gibi başlıca özellikleri şuan mevcut.

Google Play Store indirme linki ===>>>
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
kardeş eline koluna saglık katagori sıralaması olsa super olur canlı filim dizi diye hepsi karışıyor
bununla ilgilenirseniz super olur bide uzaktan yuklemede yaparsanız muhteşem

kardeş eline koluna saglık katagori sıralaması olsa super olur canlı filim dizi diye hepsi karışıyor
bununla ilgilenirseniz super olur bide uzaktan yuklemede yaparsanız muhteşem
teşekkürler. M3u girişinde doğası gereği kategoriye ayırmak çok zor yapsamsa stabil çalışmayacak(en iyi uygulamalar bile yapamaz) çünkü bir standartı yok. xtream kod ile girerseniz tüm kategoriler ve ayrıntılara ulaşabilirsiniz. Uzaktan yükleme sonraki versiyonlarda gelecek üzerine çalışıyorum. 🙏w

uygulamanın açılışında sorun yaşayan var mı ? bu konuda geri dönüşe ihtiyacım var 🙏

Emeğinize sağlık usta gayet güzel çalışıyor Bi sorun yok ama eksikler var uygulamayı iptv adresini aynı anda kaç kişi izlediğini (Xtreme.Play+)olduğu gibi görebilirsek güzel olur....

Emeğinize sağlık usta gayet güzel çalışıyor Bi sorun yok ama eksikler var uygulamayı iptv adresini aynı anda kaç kişi izlediğini (Xtreme.Play+)olduğu gibi görebilirsek güzel olur...
geri dönüş için teşekkürler. bahsettiğiniz konunun nasıl işlediğini araştırmam gerek oluru varsa eklemeye çalışırım

Şu an aktif kaç liste eklenebiliyor? Xstream,m3u falan hepsi dahil olarak? Oturum açma yada hesap oluşturma avantajı nedir? Açınca kaç liste açmadan kaç liste ekleniyor? Çoğu uygulama gibi fx file explorer gibi dosya yöneticisi engetre olmuyor.

Şu an aktif kaç liste eklenebiliyor? Xstream,m3u falan hepsi dahil olarak? Oturum açma yada hesap oluşturma avantajı nedir? Açınca kaç liste açmadan kaç liste ekleniyor? Çoğu uygulama gibi fx file explorer gibi dosya yöneticisi engetre olmuyor.
sınırsız oturum ekleme mevcut. 2 ve üzeri oturumlarda 1 reklam izlenerek ekleme yapılıyor. dosya yöneticileri ile m3u entegre çalışıyor. 5 farklı cihazda denedim şuan herhangi bir sorun görmedim. CX dosya gezgini ve mi dosya gezgini denedim şuan. telefonlarda zaten android dosya dizini otomatik açılır tvlerde ek dosya yöneticisi gerekli

sınırsız oturum ekleme mevcut. 2 ve üzeri oturumlarda 1 reklam izlenerek ekleme yapılıyor. dosya yöneticileri ile m3u entegre çalışıyor. 5 farklı cihazda denedim şuan herhangi bir sorun görmedim. CX dosya gezgini ve mi dosya gezgini denedim şuan. telefonlarda zaten android dosya dizini otomatik açılır tvlerde ek dosya yöneticisi gerekli
TV de fx file çalışmıyor.

deneyeceğim onu kullandığım bir uygulama değil. sorun o uygulama kaynaklı da olabilir.
Çoğu uygulama ilgili kodu yazmıyor ama en az yer kaplayan dosya doneticisi o. Televizo kabul ediyor mesela.

2 listeyi nasıl ekleyeceğiz? Birinci listeden sonra liste ekleme ekranı gelmiyor bir daha. Her açılışta ilk liste karşımıza çıkıyor.

Geri