Basic Player IPTV - 22.09.26 Yeni sürüm yayında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan druss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

druss

Paylaşımcı
Puan 87
Çözümler 0
@druss
Basic Player IPTV | Basit, Sade, Hızlı
Herkese iyi forumlar.
Nisan ayından bu yana üzerinde çalıştığım ve geliştirdiğim Basic Player IPTV yeni sürümü yayında. Piyasadaki karmaşık arayüzlerden uzak, "basit, sade ve hızlı" mottosuyla; en düşük donanımlı cihazlarda bile akıcı çalışacak, teknik detaylarda boğulmadan herkesin rahatça kullanabileceği bir altyapı hedefledim.
Şu an 4.000+ indirme ve günlük 200 aktif kullanıcıyla yoluna devam eden uygulama, gelen geri bildirimlerle her geçen gün daha stabil hale geliyor.
⚠️ Önemli Yasal Bilgilendirme
Basic Player IPTV yalnızca bir medya oynatıcısıdır. Uygulama içerisinde herhangi bir yayın, kanal, film, dizi veya telifli içerik barındırılmaz, satılmaz ya da sağlanmaz. Kullanıcıların kendi m3u dosyalarını, linklerini veya Xtream Codes aboneliklerini ekleyerek kendi yasal içeriklerini oynatmaları için geliştirilmiştir.
Öne Çıkan Özellikler
Akıllı Cihaz Tanıma: Tek bir uygulama altyapısı olmasına rağmen; akıllı cihaz tanıma sistemi sayesinde telefonda mobil arayüz, Android TV / TV Box cihazlarında ise tamamen kumandaya optimize edilmiş özel TV arayüzü devreye girer.
Google Drive Senkronizasyonu: Giriş ekranında Google ile oturum açarak, mobilde yüklediğiniz listeleri TV'de hiçbir link girmeden aynı Gmail hesabı ile tek tıkla senkronize edebilirsiniz. Favoriler, liste sıraları, gizli gruplar ve izleme geçmişiniz ve daha fazlası cihazlar arasında eşleşir.
Esnek Giriş Seçenekleri: Xtream Codes API girişi, M3U link girişi veya doğrudan cihaz hafızasından dosya (.m3u) ekleme imkanı. Ayrıca ana ekranda hızlı Google ile giriş desteği bulunur.
Kanal ve İçerik Sıralama: Canlı TV sekmesinde kanalları, ayrıca genel kategoriler içindeki klasörleri kumandada OK tuşuna basılı tutarak ya da mobilde parmağınızla basılı tutarak yukarı ve aşağı kolayca sıralayabilirsiniz.
Kumanda Optimizasyonu: Kumanda uyumluluğu için uzun test süreçleri yürütülmüştür. Emülatörlerden en düşük donanımlı TV box'lara kadar farklı cihazlarda test edilerek optimize edilmiştir.
Hızlı Geçişler ve Tarama: Player içerisindeyken sol tuş ile kanallar arası hızlı geçiş, dizilerde ise sezon ve bölüm geçişleri hızlıca yapılabilir.
Güçlü Oynatıcı Altyapısı: Dolby görüntü/ses destekleri ve HDR içerikler dahil yüksek codec gerektiren dosyalar cihaz desteğine göre hızlıca çözümlenir.
Kaldığın Yerden Devam Et: Yarım bıraktığınız içerikler kaldığınız dakikadan devam eder.

İndirme ve Geri Bildirim
Uygulamayı Google Play Store üzerinden inceleyebilir ve indirebilirsiniz:

👉
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Uygulamanın gelişimi açısından olumlu veya olumsuz tüm yapıcı geri bildirimlerinizi, hata bildirimlerinizi ve önerilerinizi saygı çerçevesinde bekliyorum. Play Store üzerinden yapacağınız puan ve yorumlar da bu süreçte oldukça destekleyicidir.
Herkese iyi forumlar, keyifli seyirler dilerim.

Son düzenleme:
emeğine sağlık bu windows için herhalde apksı varmı acaba

Ekli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780Ekli dosyayı görüntüle 21781Ekli dosyayı görüntüle 21782

Ekli dosyayı görüntüle 21783

Herkese merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım IPTV projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projede mottomu Basit,Sade,Hızlı olarak belirledim. Şuanda test aşamasındayım ve ben ne kadar test etsemde illaki bir hata çıkacaktır. Gerek donanım farklılıkları gerekse yazılımdan kaynaklı. Şuanki sürümde Xtream Kod girişleri üzerine yoğunlaştım ve bitirdim sayılır. Sonraki sürümde M3u parseleme üzerine çalışmam devam ediyor. Uygumada bulacağınız hatalar olursa lütfen açıklayıcı şekilde bana bildirin ve sonraki sürümlerde fixleyelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Bu bir IPTV player. İçerisinde hazır liste bulundurmaz.

Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Ekran içi hızlı ses ve parlaklık ayarı
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Basit ve anlaşılır arayüz
Kategori kilitleme
gibi başlıca özellikleri şuan mevcut.

indirme linki

VirüsTotal
emeğine sağlık

uygulamayı beğendim tasarımı çok güzel ama bağlantı kesildi diyor devamlı

Ekli dosyayı görüntüle 21779Ekli dosyayı görüntüle 21780Ekli dosyayı görüntüle 21781Ekli dosyayı görüntüle 21782

Herkese merhabalar. Bir süredir üzerinde çalıştığım IPTV projemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu projede mottomu Basit,Sade,Hızlı olarak belirledim. Şuanda test aşamasındayım ve ben ne kadar test etsemde illaki bir hata çıkacaktır. Gerek donanım farklılıkları gerekse yazılımdan kaynaklı. Şuanki sürümde Xtream Kod girişleri üzerine yoğunlaştım ve bitirdim sayılır. Sonraki sürümde M3u parseleme üzerine çalışmam devam ediyor. Uygumada bulacağınız hatalar olursa lütfen açıklayıcı şekilde bana bildirin ve sonraki sürümlerde fixleyelim. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Kategori kilitleme

indirme linki

VirüsTotal
Emeğine sağlık hocam

hepsinde aynı hatayı alıyorum. goldvod ile denedim.

Mobil/Tablet/TV destekli
Pip Modu
Dil ve altyazı seçimi
Uyku Modu
Çoklu Dil desteği
Kategori kilitleme

indirme linki

VirüsTotal
windows kullanıcıları üvey evlat mı android deneme şansımız yok

windows kullanıcıları üvey evlat mı android deneme şansımız yok
:) estağfurullah. en zor olanı bitirdikten sonra zamanla kısmetse windows ve ios için de devam etmeyi düşünüyorum. öncelik şuanda Android

@druss öncelikle emeğinize sağlık, yukarıda ki mesajda sürekli bağlantı kesildi hatası alındığı söylenmiş eğer sorun kullanıcı kaynaklı değilse uygulamanın retry mekanizmasında bir sorun olabileceğinden şüpheleniyorum playerda yayın kesilince tekrar bağlantı kurması için kod eklediyseniz kodu kontrol edin hocam eğer gözden kaçıp unuttuysanız bunu ekleyin iptv playerların en önemli işlerinden birisi bu geçen günlerde aynı sorunu yaşadım eklemiş olduğum tekrar bağlanma kollarında hata yapmışım düzeltince çözüldü sizde isterseniz bi gözden geçirin tekrardan emeğinize sağlık iyi forumlar. :)

@druss öncelikle emeğinize sağlık, yukarıda ki mesajda sürekli bağlantı kesildi hatası alındığı söylenmiş eğer sorun kullanıcı kaynaklı değilse uygulamanın retry mekanizmasında bir sorun olabileceğinden şüpheleniyorum playerda yayın kesilince tekrar bağlantı kurması için kod eklediyseniz kodu kontrol edin hocam eğer gözden kaçıp unuttuysanız bunu ekleyin iptv playerların en önemli işlerinden birisi bu geçen günlerde aynı sorunu yaşadım eklemiş olduğum tekrar bağlanma kollarında hata yapmışım düzeltince çözüldü sizde isterseniz bi gözden geçirin tekrardan emeğinize sağlık iyi forumlar. :)
teşekkürler ben de aynı şeyi düşünüyorum. Kendi sunucumda sorun yoktu ancak bir çok farklı sunucu ve her sunucunun http veri şartları farklı oluyor. böyle deneyerek bulucaz :) bilgisayar başına geçtiğimde arkadaşın verdiği kullanıcı ile giriş yaparak terminal takip edicem en kesin cevap orada görülecektir. iyi forumlar🙏

Sunucu kapalı değil televizoda açıyor ama uygulamanızda bağlantı kesildi uyarısı veriyor.

Sunucu kapalı değil televizoda açıyor ama uygulamanızda bağlantı kesildi uyarısı veriyor.
şuanda televizodan baktım ama orada da açmadı. acaba önbellekteki veriyi mi izliyorsunuz ? yenile dermisin bi. Ya da bana verdiğin giriş bilgileri hatalı.

Geri