📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çalışmalarım devam edecek bayramdan sonra şunu bilin ki acemi olarak yapıyorum bu işi yeni yeni öğreniyorum ama güzel şeyler çıkacak inşallah
Hayırlısı olsun hocam zamanla daha iyisi olur görünüş ve dizayn önemli

Kanal listesi yüklenemedi uyarısı alıyorum bende çalışmadı

Kanal listesi yüklenemedi uyarısı alıyorum bende çalışmadı
Uygulama ayarlarından önbelleği ve verileri temizleyin uygulamayı arka plandan kapatıp yeniden açın büyük ihtimal gelir veya kullandığınız internette güvenli internet ayarları açıksa Cloudflare engelliyor olabilir

Ekli dosyayı görüntüle 24324

📺 Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!​

Merhaba Dostlar,

Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.

✨ Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?​

• 🚀 Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
  • 🎮 Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
    • Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
    • Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
  • 📅 EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
  • 🔄 Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
  • 🛡️ Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.

Ekli dosyayı görüntüle 24330

🛠 Gelecek Planları​

Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.

Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli

Kısa indirme Kodu : 7117309

Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327

Uygulama hakkındaki görüşlerinizi ve varsa önerilerinizi paylaşırsanız gelişim sürecine destek olmuş olursunuz. İyi seyirler!
Kardeşim eline sağlık güzel olmuş lakin mobilde Tv'de donma var iyileştirme yaparsan iyi olur birde şuan android TV de varmı uygulama ve nasıl yuklicez
Hayırlı olsun bekliyoruz usta

Kardeşim eline sağlık güzel olmuş lakin mobilde Tv'de donma var iyileştirme yaparsan iyi olur birde şuan android TV de varmı uygulama ve nasıl yuklicez

Merhaba Dostlar,

Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.

• 🚀 Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
  • 🎮 Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
    • Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
  • 📅 EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
  • 🔄 Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
  • 🛡️ Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.

🛠 Gelecek Planları​

Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.

Uygulama hakkındaki görüşlerinizi ve varsa önerilerinizi paylaşırsanız gelişim sürecine destek olmuş olursunuz. İyi seyirler!
kanal listeniz güzelmiş. sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz m3u olarak. ben de uygulama geliştiriyorum izin verirseniz kanal listenizi kullanabilir miyim.

kanal listeniz güzelmiş. sakıncası yoksa paylaşabilir misiniz m3u olarak. ben de uygulama geliştiriyorum izin verirseniz kanal listenizi kullanabilir miyim.
Teşekkürler kusura bakmayın kanal listesini paylaşamam daha önce açık olarak paylaşmıştım ama pişman oldum şahsi algılamayın

Çok iyi emeğinize sağlık başarılar

Dostlar Yeni Kategori Eklenmiştir

CatCast Yayınları eklenmiştir bazı yayınlar çevrimdışı olabilir ama geneli çalışmaktadır iyi seyirler dilerim

Tasarım olarak gayet şık ama kumanda kullanımı biraz zor ve kanallar arası geçiş süreleri çok uzun gibi geldi.. Geliştirilebilir.. Emeğiniz için teşekkürler..

Merhaba Dostlar,

🛠 Gelecek Planları​

Google anroid tv medya tuşları ile ileri sarma özelliği ile telefonlarda oynatıcı hızlandırma gelecek mi.
1x-2x-3x-4x gibi geriden yayınları süresi azaltmak için.

Ustam ellerine emeğine klavyene sağlık döktürmüşsun valla hiç bişey birakmamişsin valla içine girdim zor çıktım onnumara olmuş 🙏🙏🙏

Google anroid tv medya tuşları ile ileri sarma özelliği ile telefonlarda oynatıcı hızlandırma gelecek mi.
1x-2x-3x-4x gibi geriden yayınları süresi azaltmak için.
şimdilik canlı yayınlarda video kontrol tuşlarını iptal ettim ileride yeni sürümlerde film ve dizi kısmında video kontrol tuşları aktif olacak

Ustam ellerine emeğine klavyene sağlık döktürmüşsun valla hiç bişey birakmamişsin valla içine girdim zor çıktım onnumara olmuş 🙏🙏🙏
Teşekkürler beğendiğinize sevindim acemi işi bu şekilde oluyor ileride daha güzel şeyler olur inşallah

Hayır bu işler acemi işi değil ustalık ister sende fazlasını yapmışsın emeğe saygı🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri