📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakan1983

Braveheart is back
Uzman
Puan 305
Çözümler 1
Web sitesi
atakan1983.dev.tc
@atakan1983
BIR KULLANICININ YAPTIĞI ŞIKAYET NEDENIYLE YAYINCI KURULUŞ TARAFINDAN GÖNDERILEN DMCA BILDIRIMINE ISTINADEN KONU KILITLENMIŞ, IÇERIKLER KALDIRILMIŞTIR.

📺 Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!​

Merhaba Dostlar,

Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.

✨ Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?​

• 🚀 Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
  • 🎮 Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
    • Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
    • Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
  • 📅 EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
  • 🔄 Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
  • 🛡️ Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.

🛠 Gelecek Planları​

Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.

Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Kısa indirme kodu

Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli

Kısa indirme Kodu :

Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

yeni güncellen uygulamadan görüntüler

Moderatör tarafında düzenlendi:
başarılar, emeğine sağlık

Eline sağlık reis
Teşekkürler reis beta aşamasında birkaç pürüz kaldı bitsin paylaşacağım bakalım beğenecekmisiniz sıfırdan Android Studio bilmeden acemice bişeyler çıktı şimdilik

Teşekkürler reis beta aşamasında birkaç pürüz kaldı bitsin paylaşacağım bakalım beğenecekmisiniz sıfırdan Android Studio bilmeden acemice bişeyler çıktı şimdilik
bana dm ile ulaşır mısın ?

tebrikler hoca bekliyoruz issalah iyi bir yazilim olur

Eyvallah abi bakalım siz beğenecekmisiniz acemi uygulamasını
@atakan1983 Kardeşim.Neden Beğenmeyelimki?
Sonucta Emek ve Zaman Harcıyorsun.Ucret Talep Etmiyorsun.
Burda Önemli Olan Bilginin Paylaşılması.
Elimizden Geldiğince Destek Olmaya Çalışırız. ;)

Ekli dosyayı görüntüle 23713

Dostlar merhaba üzerinde çalıştığım yeni bir uygulamayı sizlere sunacağım şu anda beta aşamasında denemeler yapıyorum henüz bitmedi bitince indirme linklerini paylaşacağım hem telefonda hemde tv lerde kullanılıcak şekilde
yakında çıkacak umarım beğenirsiniz ekran görüntülerini ekliyorum

Ekli dosyayı görüntüle 23714
Ekli dosyayı görüntüle 23715
Hayırlı uğurlu ömrü uzun olsun reis 👍

Ekli dosyayı görüntüle 23713

Dostlar merhaba üzerinde çalıştığım yeni bir uygulamayı sizlere sunacağım şu anda beta aşamasında denemeler yapıyorum henüz bitmedi bitince indirme linklerini paylaşacağım hem telefonda hemde tv lerde kullanılıcak şekilde
yakında çıkacak umarım beğenirsiniz ekran görüntülerini ekliyorum

Ekli dosyayı görüntüle 23714
Ekli dosyayı görüntüle 23715
Ellerine sağlık reis güzel gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri