mavininesaret
Paylaşımcı
Elinize sağlık herşey mükemmel, telegram kanalı vs var mıdır. Birde youtube dizi içeriklerini biraz daha arttırma gibi
Teşekkür ederim telegram kanalım yok tüm paylaşımlar sadece bu forumdan yapıyorum istediğiniz youtube canlı yayınları var ise isimlerini yazarsanız yakın zamanda eklerimElinize sağlık herşey mükemmel, telegram kanalı vs var mıdır. Birde youtube dizi içeriklerini biraz daha arttırma gibi
Sen zaten telegram Grubu oluşturup forumu kullanıp gizliden satış yapmadığın için seviliyor takdir ediliyorsun. İsteyen alınsın. Emeğine yüreğine sağlık seviliyorsun.Teşekkür ederim telegram kanalım yok tüm paylaşımlar sadece bu forumdan yapıyorum istediğiniz youtube canlı yayınları var ise isimlerini yazarsanız yakın zamanda eklerim
Teşekkür ederim beni onöre ettin sevgiler bizdenSen zaten telegram Grubu oluşturup forumu kullanıp gizliden satış yapmaldığın için seviliyor takdir ediliyorsun. İsteyen alınsın. Emeğine yüreğine sağlık seviliyorsun.
Teşekkürler.Teşekkür ederim telegram kanalım yok tüm paylaşımlar sadece bu forumdan yapıyorum istediğiniz youtube canlı yayınları var ise isimlerini yazarsanız yakın zamanda eklerim
Seksenler dizisi zaten ekliTeşekkürler.
Leyla ile Mecnun
Cennet Mahallesi
Emret Komutanım
Çiçek Taksi
Çocuklar Duymasın
Seksenler.
Eklenenler bende gözükmüyor youtube kategorisinde güncelleme ile mi gelecek acaba yada yapmam gereken birşey var mıSeksenler dizisi zaten ekli
Cennet Mahallesi 7/24 canlı yayın yok diğerleri eklendi iyi seyirler dilerim
Youtube kategorisine bakarsanız yayınlar var veya uygulamayı kapatın uygulama ayarlarından önbelleği temizle yapın tekrar açın yayınlar yenilenirEklenenler bende gözükmüyor youtube kategorisinde güncelleme ile mi gelecek acaba yada yapmam gereken birşey var mı
@atakan1983 Kardeşim.Youtube İcerikleri Eklemen Harika Olmuş.Youtube kategorisine bakarsanız yayınlar var veya uygulamayı kapatın uygulama ayarlarından önbelleği temizle yapın tekrar açın yayınlar yenilenir
Rica ederim abi iyi seyirler dilerim eklenmesini istediğiniz olursa isimlerini veya direkt youtube linkini yazarsanız müsait zamanda eklerim
En Guzeli Sana Dm"den Yollayım.Rica ederim abi iyi seyirler dilerim eklenmesini istediğiniz olursa isimlerini veya direkt youtube linkini yazarsanız müsait zamanda eklerim
uygulama stabil güzel çalışıyor.Vavo kısmı sadece spor içerikleri olabilirmi.Oynaticida önceki mesajdaki özelikleri birde İnternet hızına göre 720-1080 vs seçme özelliği olacakmi.şimdilik canlı yayınlarda video kontrol tuşlarını iptal ettim ileride yeni sürümlerde film ve dizi kısmında video kontrol tuşları aktif olacak
Öncelikle teşekkürler tam ekran oturmama sebebi her cihaza göre değişiyor örnek ben zaten yayını tam ekrana zorlamak için öze bir ayar yaptım fakat bazı cihazlarda yanlarda siyah bant kalıyor mesela ben mobil denemeleri samsung s8 eski bir cihazda deniyorum tv denemelerini ise nitro tvplus stick ve nvidia shield tv de deniyorum ikisinde de yayınlar ekrana tam oturuyor gelelim yayınların geç gelme sebebine ilk sürümde uygulamaya koruma vb şeyler eklememiştim ve kendi yaptığım boncuktv altyapısını kullanıyordum fakat bazı çakallar ve hırsızlar yüzünden worker 1 günü doldurmadan 250000 istek olunca showtv gibi kanalların orjinal linklerini worker ile çekiyorum o yüzden biraz gecikmeler olabiliyor kolay değil siz kanalı izlemek için istek atıyorsunuz worker showtv sistemine bağlanıyor yayının .m3u8 linkini yakalıyor ve worker üzerinden size sunuyor haliyle 1-2 saniye gecikmeler oluyor şimdilik exoplayer kontrollerini bilerek iptal ettim kumanda karışıklığı çok oluyor ileride inşallah daha güzel şeyler olacak temenni o yönde iyi seyirler dilerimDm gönderecektim ama gönderilmiyor size
Hocam merhaba uygulamanızı severek kullanıyorum son 1 haftadır keşfettim. Fakat kullandığım diğer uygulamalarda ekran görüntü ölçeği kanal listesinde tam olarak sığıyor ekrana. Ama ataktvde kanal listesinin ufak bir kısmı ekrana sığmıyor. Ayrıca başka uygulamada ses seviyesi 2 deyken bile sesi duyuluyor ama ataktvde ses biraz kısık kalıyor tamamen açmam gerekiyor. Ulusal kanallarda ise mesela Show tv çok geç açılıyor diğerlerine nazaran. Kanallarda zaplama olayı ise yukarı tuşuna basarken bi arkadaki kanala atıyor onuda ayarlama şansınız var mıdır. Şuanlık gördüğüm hatalar bunlar. Elinize sağlık
Hoşgeldin sefa getirdingeçerken bir uğradım virüs var yazısı epeydir yok niye yok ya son mesajlarda onu merak ettiğim için yazıyım dedim ben o atraksiyonlu yazmışları okumayı seviyorum@atakan1983 kolay gelsin versiyon 2.5 gibi tekrar uğrarım eline sağlık uygulaman da güncel temiz sürümlere iyi pazarlar
Ağzına sağlık@atakan1983 söylemeden araya bir bilgi geçeyim. Çoğu kişi uygulama içinde 1080p 720p gibi ayar yapmayı istiyor ama arka planda teknik olarak bir sorun var dostlar. Atak tv ve türevi uygulamarda geliştiriciler linkleri başka sunuculardan topluyor ve onları derleyip size düzenli bir liste sağlıyorlar. Bu sunuculardaki yayın neyse onu otomatik açar. Peki Rec,İnat nasıl bu seçeneği sunuyorlar; Sunucuları kendilerinin olduğu için örneğin Show Tv 480p Show Tv 720p Show Tv 1080p olarak 3 linkleri var. sizler hangisini seçerseniz otomatik o linke gidiyorlar. Peki bunu cihazda yapamaz mıyız ? teknik olarak 1080p gelen yayını cihazda komutla 720p gibi çeşitli seviyelere düşürebiliriz ama bu cihaz içinde render etmek demektir. Tv boxlar bu yükü kaldıramaz, telefonlarda ise cihazınız elinizde pubg oynar gibi ısınır ve batarya su gibi içer.
dezenfektan klasörü varsa 2.5 sürümü gibi yine gelicem tartışma çıkarsa beni etiketleyin virüs konusu filan okumaya gelirim hadi see you şimdilikHoşgeldin sefa getirdino virus tamamen ptikolocik yani ama ilacı var gelsinler benim eczaneye bi ilac vereyim hicbişeyleri kalmaz
Versiyon yükseldikçe yine beklerim buyur gel![]()