📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uugulamayı yükledim kanallar yüklenmiyor sebebi nedir acaba
internet sağlayıcınız güvenli internet kullanıyor ise cloudflare engelliyor olabilir uygulamayı kapatın ve önbelleği temizleyin tekrar açın

Ekli dosyayı görüntüle 24324

📺 Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!​

Merhaba Dostlar,

Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.

✨ Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?​

• 🚀 Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
  • 🎮 Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
    • Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
    • Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
  • 📅 EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
  • 🔄 Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
  • 🛡️ Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.

Ekli dosyayı görüntüle 24330

🛠 Gelecek Planları​

Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.

Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli

Kısa indirme Kodu : 7117309

Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327

Uygulama hakkındaki görüşlerinizi ve varsa önerilerinizi paylaşırsanız gelişim sürecine destek olmuş olursunuz. İyi seyirler!
yüklemek istiyorum zararlı uygulama olduğu anlatiliyor

Hocam selam tekrar boncuk olayını entegre edebilirsen iyi olur spor kategorisini ayrı yapabilirsin canlı tv'den ayırıp boncuk spor adı altında bütün ulusal, yabancı, spor kanalları için ayri uygulama arayanlarda cok fazla yabancı maç yayınlayan kanallarda oluyor onlarıda bu başlık altına ekleyebilirsin nba, wwe, motogp, f1 bunları yayınlayan kanallarıda ekleyebilirsin yine bu başlığa Azerbaycan spor kanalları eklenebilir, cl yayinlayan yabancı kanallarida zamanla ekleyebilirsin alternatif çok yani zamanla olabilir böyle birsey tek pakette spor kanalları

Son düzenleme:
Hocam selam tekrar boncuk olayını entegre edebilirsen iyi olur spor kategorisini ayrı yapabilirsin canlı tv'den ayırıp boncuk spor adı altında bütün ulusal, yabancı, mor paket, mavi paket, sarı paket gibi kanalları eklesen cok daha iyi olur çünkü spor kanalları için ayri uygulama arayanlarda cok fazla yabancı maç yayınlayan kanallarda oluyor onlarıda bu başlık altına ekleyebilirsin nba, wwe, motogp, f1 bunları yayınlayan kanallarıda ekleyebilirsin yine bu başlığa Azerbaycan spor kanalları eklenebilir, cl yayinlayan yabancı kanallarida zamanla ekleyebilirsin alternatif çok yani zamanla olabilir böyle birsey tek pakette spor kanalları
Bakalım ileride ne olur bilemeyiz ama yazdıklarınız mantıklı fakat spor işin içine girince telif vs işleri beni biraz düşündürüyor ama bir şekilde yapabilirsem güzel şeyler çıkar inşallah ama yinede teşekkürler güzel tavsiyeleriniz için

Bakalım ileride ne olur bilemeyiz ama yazdıklarınız mantıklı fakat spor işin içine girince telif vs işleri beni biraz düşündürüyor ama bir şekilde yapabilirsem güzel şeyler çıkar inşallah ama yinede teşekkürler güzel tavsiyeleriniz için
Hocam boncuk sporu kodla menüyü açabiliriz ana uygulamada gözükmesi önemli değil plus olayı gibi kodu gir menü açılsın belki telife takılmaz

Ekli dosyayı görüntüle 24324

📺 Hızlı, Ücretsiz ve Akıllı Canlı Yayın Uygulaması!​

Merhaba Dostlar,

Hız, sadelik ve kullanıcı dostu bir deneyim hedefleyerek geliştirdiğim canlı yayın uygulamamın ilk sürümünü (v1.0) sizlerle paylaşıyorum. Gereksiz detaylardan arındırılmış, tamamen performansa odaklı bu projede önceliğim akıcı bir izleme deneyimi sunmaktı.

✨ Neden Bu Uygulamayı Denemelisiniz?​

• 🚀 Işık Hızında Performans: Uygulama boyutu oldukça küçüktür; kanal geçişleri takılmadan, akıcı bir şekilde gerçekleşir.
  • 🎮 Gelişmiş Kumanda ve Dokunmatik Desteği: * Android TV:Kumanda orta tuşu ile menüye ulaşabilir, sağ-sol tuşlarıyla gezinebilir, üst tuşla kategori değiştirebilirsiniz. Kanal seçtiğinizde menü kendiliğinden kapanır.
    • Mobil: Dokunmatik ekranlarla tam uyumludur.
    • Hızlı Geçiş: Yayın izlerken aşağı/yukarı tuşlarıyla kanallar arasında seri geçiş yapabilirsiniz.
  • 📅 EPG ve Bilgi Paneli: Kanal değiştiğinde sağ tarafta kanal bilgisi ve EPG (Yayın Akışı) otomatik belirir ve kısa süre sonra kendiliğinden kaybolur.
  • 🔄 Otomatik Güncelleme Sistemi: Yeni bir sürüm çıktığında tekrar dosya aramanıza veya manuel kurulum yapmanıza gerek yok! Uygulama açılışta güncellemeyi fark eder, sizi uyarır ve otomatik olarak kendini günceller.
  • 🛡️ Güvenli ve Ücretsiz: Reklam veya zararlı yazılım içermez. Kanal listesi doğrudan kendi sunucum üzerinden güncellendiği için liste her zaman tazedir.

Ekli dosyayı görüntüle 24330

🛠 Gelecek Planları​

Bu sürüm (v1.0) projenin temelini oluşturuyor. Şimdilik bu sade ve stabil halini beğenilerinize sunuyorum; ilerleyen zamanlarda sizden gelecek geri bildirimlerle yeni özellikler eklemeye devam edeceğim.

Uygulamayı burdan indirebilirsiniz

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Downloader Uygulaması ile Android Tv de kodu girmeniz yeterli

Kısa indirme Kodu : 7117309

Ekli dosyayı görüntüle 24325
Ekli dosyayı görüntüle 24326
Ekli dosyayı görüntüle 24327

Uygulama hakkındaki görüşlerinizi ve varsa önerilerinizi paylaşırsanız gelişim sürecine destek olmuş olursunuz. İyi seyirler!
Teşekkürler elinize sağlık

Ellerinize sağlık çok teşekkür ederiz bunlara ek olarak birkaç öneride bulunmak isterim uygulamayı zirveye taşıyacak öneriler ;
1. Favori kısmına eklediğimiz kanalları izleyip uygulamayı kapatıp açtığımızda aynı favori kısmından devam etmiyor
2. kanal sıralaması yapılabilmesi çok iyi olur favorilere ekleyip kalan sıralaması yaptigimda hiçbir canlı tv kanalı oynatıcısı na ihtiyacımız kalmayacaktır
3. Tam bir kumanda desteği istiyor gibi özellikle ayarlar kısmının olmayışı özelleştirmenin açık olmayışı kişiselleştirmenin açık olmayışı birkaç eksik gibi görünse de kullanıcı deneyimini zirveye taşıyabilir sizin için örnek olması adına tivimate uygulamasının arayüzü veya tam kumanda desteği için oraya bakabilirsiniz

Kanallar kategoriler harika ancak dediğim gibi sıralama gizleme ayarlar kısmı özelleştirmeler yani onları da aktif ederseniz uygulama çok daha iyi olacaktır

Not : bu gönderiye yanıt vermek için lütfen iletiyi cevapladan cevap veriniz aksi halde bildirim gelmiyor ve yazdıklarınızı göremiyorum , eğer gerçekten tavsiye isterseniz özelden de iletebilirim beraber de ilerleyebiliriz.

İyi günler iyi çalışmalar.

@MBA Öncelikle teşekkürler normalde izlerken hangi kanalda uygulamayı kapattıysanız açtığınız zaman o kanaldan başlayacak şekilde ayarlamıştım şimdi tekrar kontrol ettim aynı şekilde devam ediyor

2. dediğinize gelirsek kanalları kullanıcının kendisi gizleme ve yer değiştirme özelliği için biraz çalışmam gerekli ilerideki güncellemelerde Ayarlar menüsü eklemeyi düşünüyorum notlarımın arasında yani biraz üzerinde çalışmam ve kafa yormam lazım ama bu işi hobi olarak ve daha 1 Aydır Android Studio kullanmaya başladım zamanla tecrübe kazandıkça herşey daha da güzelleşecek inşallah iyi seyirler dilerim

Hem telefona hemde Android TV ye (onvo) yükledim fakat kanallar yüklenmiyor

Telefona mobil veri ile yüklendi TV'ye yükleyemedim kanalları telefondan internet paylaşıp deneyeceğim birde

Telefona mobil veri ile yüklendi TV'ye yükleyemedim kanalları telefondan internet paylaşıp deneyeceğim birde
kullandığınız internet sağlayıcısında güvenli internet var ise kanal listesini yüklemeyebilir cloudflare engelliyor

hirencoxpro tv bax uygulama iniyor kanal liste yok

forum'da yenisiniz, hoşgeldiniz ve bu ilk mesajınız - anladığım kadarıyla yanlışlıka yazılan bir mesaj, veya konuyu karıştırmış olabiliriniz? bu konu Atak TV uygulamasına dair.

biride galiba Hiremco cihazını kullanıyor olup, muhtemelen onunla gelen X Pro uygulmasına dair bir soru sormak istemişsiniz - genel olarak yüklenen birçok IPTV uygulamasında kanal listesi olmaz, kendiniz yüklemeniz gerekir.

Merhaba eğer benim uygulamamı indirip kurduysanız ve uygulama açılıyor ve kanal listesi gelmiyorsa internet sağlayıcınızın güvenli interneti açık olabilir onu kapatırsanız kanalların sorunsuzca geleceğini görürsünüz

Himmet ağabey, ekoturk olacaag mi? 😁

Şaka bir yana yayınlarda dondurma, geriye sarma olacak mı? @atakan1983

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri