- Konular
- 207
Tavsiyemdir, Güne bir müzik bırakGerçekten laftan anlamayan birisi yüz kere anlattım yine aynı soruyu soruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Tavsiyemdir, Güne bir müzik bırakGerçekten laftan anlamayan birisi yüz kere anlattım yine aynı soruyu soruyor.
Forumun Cihangir Kennedy'sidir kendisi.Gerçekten laftan anlamayan birisi yüz kere anlattım yine aynı soruyu soruyor.
Çok çok kısa bir sürede yayınlayacağız hocam.Arkadaşlar konunun dışına sapmadan devam edin lütfen.
Yeni bir uygulama var, onu konuşuyoruz, başka şey konuşulmamasını özellikle rica ediyorum.
Uygulamayı geliştiren arkadaşlarımıza sorularınız ya da söylemek istedikleriniz varsa bu konu altında, sadece bunları konuşalım.
Ben de yorum yapayım, bence artık tüm uygulamalarda Google Tv desteği mutlaka olmalıdır.
Film - dizi isteği alıyormusunuzÇok çok kısa bir sürede yayınlayacağız hocam.
Evet öneri yazarsanız ekleme yapılır.Film - dizi isteği alıyormusunuz
Biz ekleyeceğiz hocam uygulama içinden öneri atarsanız.Hocam her dizi altyazı dublaj varmı mesela sons of anarchy gibi dizileri artık güncel tutmuyolar