APK-DiziVix & Diziportal - Ücretsiz Sınırsız İçerik, Sınırsız Eğlence.

Art Arda Mesaj Atmak Yasaktır!
Bu izin profil resmi yüklemeye ve ileride indirme butonlarını aktif edince işe yarar .
Yani izin vermediğiniz taktirde de hala uygulamayı sorunsuz kullanabiliyorsunuz .
kendi imalatın olan uygulamanın hangi izinleri istediğini bilmiyorsun biraz işkillendim ama hayırlısı diyelim. başka daha izinler çıkarsa şaşırmam

kendi imalatın olan uygulamanın hangi izinleri istediğini bilmiyorsun biraz işkillendim ama hayırlısı diyelim
Dostum sen kaç yaşındasın bilmiyorum veya beynini nasıl kullanıyorsun onu da bilmiyorum .

Sana hangi izinlerin nasıl istendiğine dair tek tek bilgi veriyorum hala anlamıyorsun bence sen neyse bir şey demiyorum.

Dostum sen kaç yaşındasın bilmiyorum veya beynini nasıl kullanıyorsun onu da bilmiyorum .

Sana hangi izinlerin nasıl istendiğine dair tek tek bilgi veriyorum hala anlamıyorsun bence sen neyse bir şey demiyorum.
bana öncesinde sadece bildirim izni istiyor dedin dosya izni istiyor demedin?

bana öncesinde sadece bildirim izni istiyor dedin dosya izni istiyor demedin?
Kral sen iyi misin zaten istemezsin sen girersen profil resmi yerinde mecbur senin resim yüklemek için ne iznine ihtiyaç var ?

Ya da ileride bir filmi dizi indirmek için neye ihtiyacın var ?

Kardeşim senden rica ediyorum konuya yorum yazma , yine diyorum kaç yaşındasın bilmiyorum birazcık kendini geliştirmeye zaman ayır.

arkadaşlar siz uygulamayı tam olarak ne amaçla kullanmayı hedefliyorsunuz? ben kurdum gayet güzel içerikleri var. ayrıca piyasada indirip kurduğunda izin istemeyn bir uygulama kaldı mı? e devlet uygulaması bile izin istiyor kurarken. devlete neden izin istiyorsun diyor musunuz? garip garip sorular dönüyor. uygulamanın amacı belli kullanacak kişi kurar beğenirse kullanmaya devam beğenmezse siler. ayrıca yakında zamadan uyarı alınmasına neden olan kanallar ve içerikler var mı diye hala sorular dönüyor. bu içerikler yasak ve paylaşılan uygulamalarda tespit edilmesi halinde yönneticiler taradından müdahale ediliyor.

Kral sen iyi misin zaten istemezsin sen girersen profil resmi yerinde mecbur senin resim yüklemek için ne iznine ihtiyaç var ?

Ya da ileride bir filmi dizi indirmek için neye ihtiyacın var ?

Kardeşim senden rica ediyorum konuya yorum yazma , yine diyorum kaç yaşındasın bilmiyorum birazcık kendini geliştirmeye zaman ayır.
kardeşim uygulama açılır açılmaz dil seçtim ana ekranda başlattı zaten sonra direkt dosya izni istedi ben biyere basmadım. Önceden Neden Söylemedin Bu Yazdıklarını?

önceden Neden söylemedin dosya izni istiyor diye? sadece bildirim izni istiyor dedin ama bana demedin ki ilerde dosya izni ister diye
Kardeşim işine bakar mısın rica ediyorum.
Sil babacığım kullanma Bu kadar basit sekreter gibi iki saattir yazıyorsun sana insan gibi cevap veriyorum ama sen insanlıktan anlamıyorsun işine bak kardeşim.
@Adnan K. Hocam ilgilenir misiniz rica etsem.

Kardeşim işine bakar mısın rica ediyorum.
Sil babacığım kullanma Bu kadar basit sekreter gibi iki saattir yazıyorsun sana insan gibi cevap veriyorum ama sen insanlıktan anlamıyorsun işine bak kardeşim.
Ya Ağa Adam Akıllı Cevap Vermezsen Kaçarsan Bıkarsın Benden Tabi Adam Gibi Cevap Ver Kurtul Sana Soruyorum Ki Neden Önceden Bana Söylemedin Bildirim İzni Ve Dosya Erişim İzni İstiyor Diye? Ben Sormasam Bildirim İzninden Bile Haberim Yok Zaten İznim Olmadan Açılmış Bildirim İzni. Bana Bunları Öncesinde Söyleseydin Bende Bunca Soruyu Sormazdım.

Ya Ağa Adam Akıllı Cevap Vermezsen Kaçarsan Bıkarsın Benden Tabi Adam Gibi Cevap Ver Kurtul Sana Soruyorum Ki Neden Önceden Bana Söylemedin Bildirim İzni Ve Dosya Erişim İzni İstiyor Diye? Ben Sormasam Bildirim İzninden Bile Haberim Yok Zaten İznim Olmadan Açılmış Bildirim İzni. Bana Bunları Öncesinde Söyleseydin Bende Bunca Soruyu Sormazdım.
Hocam rica ediyorum bu arkadaşla ilgilenebilir misiniz ? @Sinetech @Adnan K.

Hocam rica ediyorum bu beyni olmayan arkadaşla ilgilenebilir misiniz ? @Sinetech @Adnan K.
Bu şekilde bir dil kabul etmiyoruz öncelikle onun altını çizeyim, bu tip durumlarda karşılıklı tartışmaya girmeden raporlamanızı öneririm. Mesajlarınızı düzenleyiniz, argo, kabul ettiğimiz bir üslup değil.

İkinci konu da Bein Sports içerikleri forumumuzda yasaktır, uygulamanızla alakalı böyle raporlar geliyor, benim şu an kontrol etme şansım yok ama varsa konu kapatılacaktır.

Bu şekilde bir dil kabul etmiyoruz öncelikle onun altını çizeyim, bu tip durumlarda karşılıklı tartışmaya girmeden raporlamanızı öneririm. Mesajlarınızı düzenleyiniz, argo kabul ettiğimiz bir dil değil.

İkinci konu da Bein Sports içerikleri forumumuzda yasaktır, uygulamanızla alakalı böyle raporlar geliyor, benim şu an kontrol etme şansım yok ama varsa konu kapatılacaktır.
Mor kanallar tamamen kaldırıldı.

Geri