Mavropi
Üye
- Konular
- 18
morları bilmem de yetkililer birazdan aktif olur tahminimce o zaman mor kanal diye bişey kalmaz uygulamadaMo-r kanllar maç saatinde mi aktif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
morları bilmem de yetkililer birazdan aktif olur tahminimce o zaman mor kanal diye bişey kalmaz uygulamadaMo-r kanllar maç saatinde mi aktif
kendi imalatın olan uygulamanın hangi izinleri istediğini bilmiyorsun biraz işkillendim ama hayırlısı diyelim. başka daha izinler çıkarsa şaşırmamBu izin profil resmi yüklemeye ve ileride indirme butonlarını aktif edince işe yarar .
Yani izin vermediğiniz taktirde de hala uygulamayı sorunsuz kullanabiliyorsunuz .
Dostum sen kaç yaşındasın bilmiyorum veya beynini nasıl kullanıyorsun onu da bilmiyorum .kendi imalatın olan uygulamanın hangi izinleri istediğini bilmiyorsun biraz işkillendim ama hayırlısı diyelim
bana öncesinde sadece bildirim izni istiyor dedin dosya izni istiyor demedin?Dostum sen kaç yaşındasın bilmiyorum veya beynini nasıl kullanıyorsun onu da bilmiyorum .
Sana hangi izinlerin nasıl istendiğine dair tek tek bilgi veriyorum hala anlamıyorsun bence sen neyse bir şey demiyorum.
Kral sen iyi misin zaten istemezsin sen girersen profil resmi yerinde mecbur senin resim yüklemek için ne iznine ihtiyaç var ?bana öncesinde sadece bildirim izni istiyor dedin dosya izni istiyor demedin?
Ne uzattın kardesim kullanma o zaman neden burdasın o zaman teline kurma ozaman gereksiz yere yoruyorsun adamı bizde neden çıkmadı sendekilerbana öncesinde sadece bildirim izni istiyor dedin dosya izni istiyor demedin?
Bilemicemmorları bilmem de yetkililer birazdan aktif olur tahminimce o zaman mor kanal diye bişey kalmaz uygulamada
kardeşim uygulama açılır açılmaz dil seçtim ana ekranda başlattı zaten sonra direkt dosya izni istedi ben biyere basmadım. Önceden Neden Söylemedin Bu Yazdıklarını?Kral sen iyi misin zaten istemezsin sen girersen profil resmi yerinde mecbur senin resim yüklemek için ne iznine ihtiyaç var ?
Ya da ileride bir filmi dizi indirmek için neye ihtiyacın var ?
Kardeşim senden rica ediyorum konuya yorum yazma , yine diyorum kaç yaşındasın bilmiyorum birazcık kendini geliştirmeye zaman ayır.
Tamam sensin .kardeşim uygulama açılır açılmaz dil seçtim ana ekranda başlattı zaten sonra direkt dosya izni istedi ben biyere basmadım
önceden Neden söylemedin dosya izni istiyor diye? sadece bildirim izni istiyor dedin ama bana demedin ki ilerde dosya izni ister diyeTamam sensin .
Kardeşim işine bakar mısın rica ediyorum.önceden Neden söylemedin dosya izni istiyor diye? sadece bildirim izni istiyor dedin ama bana demedin ki ilerde dosya izni ister diye
Ya Ağa Adam Akıllı Cevap Vermezsen Kaçarsan Bıkarsın Benden Tabi Adam Gibi Cevap Ver Kurtul Sana Soruyorum Ki Neden Önceden Bana Söylemedin Bildirim İzni Ve Dosya Erişim İzni İstiyor Diye? Ben Sormasam Bildirim İzninden Bile Haberim Yok Zaten İznim Olmadan Açılmış Bildirim İzni. Bana Bunları Öncesinde Söyleseydin Bende Bunca Soruyu Sormazdım.Kardeşim işine bakar mısın rica ediyorum.
Sil babacığım kullanma Bu kadar basit sekreter gibi iki saattir yazıyorsun sana insan gibi cevap veriyorum ama sen insanlıktan anlamıyorsun işine bak kardeşim.
Hocam rica ediyorum bu arkadaşla ilgilenebilir misiniz ? @Sinetech @Adnan K.Ya Ağa Adam Akıllı Cevap Vermezsen Kaçarsan Bıkarsın Benden Tabi Adam Gibi Cevap Ver Kurtul Sana Soruyorum Ki Neden Önceden Bana Söylemedin Bildirim İzni Ve Dosya Erişim İzni İstiyor Diye? Ben Sormasam Bildirim İzninden Bile Haberim Yok Zaten İznim Olmadan Açılmış Bildirim İzni. Bana Bunları Öncesinde Söyleseydin Bende Bunca Soruyu Sormazdım.
Bu şekilde bir dil kabul etmiyoruz öncelikle onun altını çizeyim, bu tip durumlarda karşılıklı tartışmaya girmeden raporlamanızı öneririm. Mesajlarınızı düzenleyiniz, argo, kabul ettiğimiz bir üslup değil.
Mor kanallar tamamen kaldırıldı.Bu şekilde bir dil kabul etmiyoruz öncelikle onun altını çizeyim, bu tip durumlarda karşılıklı tartışmaya girmeden raporlamanızı öneririm. Mesajlarınızı düzenleyiniz, argo kabul ettiğimiz bir dil değil.
İkinci konu da Bein Sports içerikleri forumumuzda yasaktır, uygulamanızla alakalı böyle raporlar geliyor, benim şu an kontrol etme şansım yok ama varsa konu kapatılacaktır.
Teşekkürler, mesajdaki ifadeleri de düzeltmenızi rica ediyorum .Mor kanallar tamamen kaldırıldı.
Düzenledim hocam.Teşekkürler, mesajdaki ifadeleri de düzeltmenızi rica ediyorum .
Bakalım yeni açacağı bilmem kaçıncı hesabına nasıl bir nick ve avatar seçecek?
Gerçekten laftan anlamayan birisi yüz kere anlattım yine aynı soruyu soruyor.Bakalım yeni açacağı bilmem kaçıncı hesabına nasıl bir nick ve avatar seçecek?![]()