DiziVix
Üye
- Konular
- 1
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
ana dil türkçe neden değil? yabancılara satış mı yapıyorsunuzUygulamayı Türkçe olarak kullanabiliyorsunuz uygulama ayarlarından bakarsanız .
Kardeşim uygulama ilk açıldığı zaman sana orada bir seçenek sorar hangi dille devam etmek istediğini Türkçe seçmediysen İngilizce olarak devam ettiysen İngilizce görürsün Bu çok normal bir şey .ana dil türkçe neden değil? yabancılara satış mı yapıyorsunuz
Teşekkürler hocam, daha güzel olacak muhteşem içerikler geliyor .Eline sağlık kardesim super olmus
Şimdi önce uygulamayı telefonun kendi ayarlarından önbelleğini temizleyip tekrardan başlatır mısınız o dil seçme özelliğini sadece uygulamayı telefonunuza ilk kurduğunuz zaman sorar yani çıkış yapıp girdiğinizde değil.skip tuşuna bastım dil seçme seçeneği falan gelmedi öncesinde de yoktu zaten?
Ekli dosyayı görüntüle 14150
Eyvallah kardesim başarılar dilerimTeşekkürler hocam, daha güzel olacak muhteşem içerikler geliyor .
Tvbox desteği gelir yakındaTablette açtım apk yintv box yukledim surekli kırmızı donuyor açılmıyor neden olabilir
Çok yakında desteği gelecekTablette açtım apk yintv box yukledim surekli kırmızı donuyor açılmıyor neden olabilir
Tsk ederimÇok yakında desteği gelecek![]()
Kardeşim sen karalamaya mı geldin çözemedim seni bir diyorsun uygulamanın ana dili Türkçe değil bir diyorsun bildirim izni vermedim Sen rica ediyorum uygulamayı önce kullanmayı öğren hatta bırak uygulamayı kullanmayı telefonunu ve teknolojiyi kullanmayı öğren.bildirim izni vermediğim halde bildirim gönderdi allahtan dosyalara erişim izni vermedim kim bilir verseydim neler olacaktı
Ekli dosyayı görüntüle 14152
fotoğraflarımı medyalarımı bildirim yollamak için mi kullanacaksınız? bildirim izni vermedim ben zaten izin de istemedi ayarlara girdim uygulamanın verilerini temizlemek için sonra izinlere girdim bildirim izni açıkmış ben izin vermediğim haldeKardeşim sen karalamaya mı geldin çözemedim seni bir diyorsun uygulamanın ana dili Türkçe değil bir diyorsun bildirim izni vermedim Sen rica ediyorum uygulamayı önce kullanmayı öğren hatta bırak uygulamayı kullanmayı telefonunu ve teknolojiyi kullanmayı öğren.
Hiçbir uygulama Sen bildirim izni vermediğin takdirde sana bildirim atamaz.
Ve uygulama ilk açılır açılmaz sana sorar hangi dil ile devam edelim peşine sorar bildirimlere izin veriyor musun vermem diye bir şey yok vermişsindir.
Ayrıca uygulama bildirim izni dışında herhangi bir izin istemez bile.
Yani uygulama senden dosyalarına veya başka bir yere hiçbir şekilde izin istemiyor.
Profil resmi yükleme yerine girersen tabiki ister , profil resmi yüklemezsen bu önüne çıkmaz bile .fotoğraflarımı medyalarımı bildirim yollamak için mi kullanacaksınız?
Ekli dosyayı görüntüle 14154
uygulamayı sıfırdan tekrar yükledim yeni açtım dil seçtim bu çıktı ben profil seçme yerine girmedim daha sıfır kurdum uygulamayı verilerini temizledim sadeceProfil resmi yükleme yerine girersen tabiki ister , profil resmi yüklemezsen bu önüne çıkmaz bile .
Bu izin profil resmi yüklemeye ve ileride indirme butonlarını aktif edince işe yarar .uygulamayı sıfırdan tekrar yükledim yeni açtım dil seçtim bu çıktı ben profil seçme yerine girmedim daha sıfır kurdum uygulamayı verilerini temizledim sadece