APK-DiziVix & Diziportal - Ücretsiz Sınırsız İçerik, Sınırsız Eğlence.

Hocam, telefonun kendi ayarlarından uygulamalara girin Bu uygulamayı bulun ön belleği bir komple temizleyin tekrar açın.
uygulama içindeki herşey birebir şekilde diziverse ile aynı kimse bana bunun diziverse ile uzaktan yakından alakası olmadığına inandıramaz

uygulama içindeki herşey birebir şekilde diziverse ile aynı kimse bana bunun diziverse ile uzaktan yakından alakası olmadığına inandıramaz
Güzel kardeşim Türkçe konuşuyorum.
Bu uygulamanın asıl sahibi kodlayıcısı Faslı bir arkadaşımız, yani Türk değil .
Bu uygulamanın kodları yani kaynak kodları codecanyon da satılıyor.
Gidip alıp kendiniz de açabilirsiniz demek istediğim.

Aynı zamanda sadece diziverse değil , diziflix de bu tasarımı kullanıyor Google Play'de mevcut .

Zaten bu piyasada ilk olarak bu tasarımı kullanan Diziflix , sonra biz açtık , sonra da diziverse açtı .

Aynı yerde konu acmasaydin iyiydi dizivix

Unlinked uygulamasına ekledik. Tv'de indirmek isteyenler bakabilir. Ama TV desteği varmı emin değilim.

, uygulamanın kaynak kodları burada satılıyor herkes alıp istediği gibi açabilir birazcık kod bilgisi varsa özelleştirerek açabilir, yani kısacası bizim ne diziflix ile ne diziverse ile hiçbir alakamız yok .

, uygulamanın kaynak kodları burada satılıyor herkes alıp istediği gibi açabilir birazcık kod bilgisi varsa özelleştirerek açabilir, yani kısacası bizim ne diziflix ile ne diziverse ile hiçbir alakamız yok .
içindeki içeriklerde kaynak koduyla beraber mi geliyor yoksa sen kendin mi ekliyorsun?

içindeki içeriklerde kaynak koduyla beraber mi geliyor yoksa sen kendin mi ekliyorsun?
İçindeki içerikler kaynak kodları ile gelmez öncelikle uygulamayı kodlarsanız kendinize göre özelleştirirseniz sonra admin panelinden film ve dizileri yüklemeye başlarsınız.

İçindeki içerikler kaynak kodları ile gelmez öncelikle uygulamayı kodlarsanız kendinize göre özelleştirirseniz sonra admin panelinden film ve dizileri yüklemeye başlarsınız.
içindeki tüm içerikler sana ait yani kendin ekledin di mi?

keşke tema rengini değiştirebilsek uygulamadan
Maksimum 12-13 gün içerisinde o özelliği getireceğiz renkleri istediğiniz gibi değiştirebileceksiniz .

Çünkü önceliği uygulama içerisinden güncellemeye verdik onu bitirdik ve en önemlisi dediğim gibi apilerimize engelleme geldiği an , kullanıcılarımız herhangi bir kapanma veya güncelleme derdi olmadan içerikleri izlemeye devam edebilecek.

bide uygulama daha hızlı açılsa keşke girerken çok bekletiyor çubuk dönüyor
İşte onun sebebi hocam dediğim gibi eğer uygulama açılışı hızlı olursa tek api ile çalışır.

Bu da neye sebep olur?
Eğer ana apiye bir engelleme getirilirse Türkiye tarafından, kullanıcılar hiçbir şekilde uygulamayı kullanamaz ve en önemlisi yeni api için yeni uygulama güncellemesi çıkması gerekir, ve kullanıcılara da eski uygulama üstünden bildirim gönderilemez , biz de bunun önüne geçmek için ana apiyi maskeliyoruz, sistem önce apinin çalışıp çalışmadığını kontrol edip kullanıcıya sunuyor O yüzden küçük bir gecikme oluyor.

İşte onun sebebi hocam dediğim gibi eğer uygulama açılışı hızlı olursa tek api ile çalışır.

Bu da neye sebep olur?
Eğer ana apiye bir engelleme getirilirse Türkiye tarafından kullanıcılar hiçbir şekilde uygulamayı kullanamazsın ve en önemlisi yeni api için yeni uygulama güncellemesi çıkması gerekir, biz de bunun önüne geçmek için ana apiyi maskeliyoruz, sistem önce apinin çalışıp çalışmadığını kontrol edip kullanıcıya sunuyor O yüzden küçük bir gecikme oluyor.
uygulama logosunu ismini falan da değiştirebilsek keşke çok kötü duruyor benim yüklü uygulamaların yanına uyum sağlamadı

uygulama logosunu ismini falan da değiştirebilsek keşke çok kötü duruyor benim yüklü uygulamaların yanına uyum sağlamadı
Uygulama ismi ve logosu sabittir ne yazikki o değişmeyecek.

biz değiştirebilsek kendimiz isteğe bağlı
Hocam imkansız çünkü paket ismi ve logolar kaynak kodunda bulunur .
İsmi değil ama , ileride logosunun farklı renkleri olur bunun için uygulama içerisinden sadece uygulama ikonunu değiştirebilirsiniz ismini değil.

Hocam imkansız çünkü paket ismi ve logolar kaynak kodunda bulunur .
İsmi değil ama , ileride logosunun farklı renkleri olur bunun için uygulama içerisinden sadece uygulama ikonunu değiştirebilirsiniz ismini değil.
uygulama da ingilizce yazılar var türkçe neden yok

Geri