volkan
Paylaşımcı
SolundakiKısa kodtaki 6 rakamının yanındaki büyük ı olacak....
SolundakiKısa kodtaki 6 rakamının yanındaki büyük ı olacak....
Hocam uzun linki kopyalayip yapıştırdım yine geçersiz veri hatası aldım vpn ile de denedim kısa kodu da aynen yaptım fakat olmadıKısa kodtaki 6 rakamının yanındaki büyük ı olacak....
İlginç,harika bir uygulama.Hocam uzun linki kopyalayip yapıştırdım yine geçersiz veri hatası aldım vpn ile de denedim kısa kodu da aynen yaptım fakat olmadı
Şu anlık bir hata olabilir diye düşünüyorum bir süre sonra tekrar deneyeceğimİlginç,harika bir uygulama.
nuviodakida calısmıyor hem cloudstream pre sürümünde ve mavi vi logolu normal sürümünde hemde nuvio ya kurulmuyor nedeni acıklayabilirmisiniz ?Nuvio deposunun şu an için çalışmadığını ve güncelleme yayınlayacağımı söylemiştim. Ama normalde cloudstream düzgün çalışıyordu. Müsaitliğim olduğunda bakıcam hocam geri bildirim için teşekkürlerBu arada cloudstream ma AethelonTV deposu kurulmuyor her türlü kurulmuyor VPN de denedim ünlemsiz ünlemlide denedim kurulmuyor 1.1.1.1 warp ta denedim olmadı Windscribe anında VPN de denedim olmadı doğrudan linke tıklayarakta olmadı doğeudan linki yapistırdım olmadı Ekli dosyayı görüntüle 33099nuviodakida calısmıyor hem cloudstream pre sürümünde ve mavi vi logolu normal sürümünde hemde nuvio ya kurulmuyor nedeni acıklayabilirmisiniz ?
Nuvio deposunun şu an için çalışmadığını ve güncelleme yayınlayacağımı söylemiştim. Ama normalde cloudstream düzgün çalışıyordu. Müsaitliğim olduğunda bakıcam hocam geri bildirim için teşekkürler
şu an baktım cloudta 1016 hatası g9zükmüyor boş ekran cıkt8 fakat hala maalesef ki cloudstream daki AethelonTV de hala çalışmıyor nuviodak AethelonTVi ise V5 güncellemesi için pasif durumda oda calışmıyor özetleSağolasın.beklemedeyiz.Kolay gelsin....Selamlar herkese,
Nuvio ve CloudStream tarafı için kapsamlı bir güncelleme hazırlıyorum. Konuyu açtıktan sonra gelen geri bildirimlerin hepsini dikkate aldım.
Yeni sürümle birlikte kaynak çeşitliliğini ciddi şekilde artırıyorum. Çözünürlük tarafında daha fazla seçenek, dublaj ve altyazı tarafında da çok daha geniş bir havuz olacak. Bir de gelen canlı yayın talepleri vardı, o kısmı da aradan çıkarmak için çalışıyorum.
Her şey hazır olup stabilite testlerini geçtikten sonra Nuvio ve CloudStream için güncellemeyi vereceğim. Hemen peşine Stremio entegrasyonunu da eklemiş olacağım.
Tüm geliştirmeler tamamlanıp paketler yayına çıktığında başlık altından haber ederim.
İyi forumlar.