AethelonTV - Nuvio ve Cloudstream Eklentisi (Güncel ve Aktif 57 Sağlayıcı)

Eline sağlık. Cloudstream kurdum 4k içerikler 4k yazan içerikler 4k açılmıyor en fazla 1080p açılıyor, nuvio da plugin kısmından ekledim linkleri hiçbir dizi film de kaynak kısmında gözükmüyor addon kısmından mı eklemek gerekiyordu acaba, ayrıca 4k içerik için hem cloudstream hem nuvio için tavsiyesi olan varmı

Eline sağlık. Ben dizi ve filmleri altyazılı izliyorum. Sadece dizilerde dublaj var gördüğüm kadarıyla ve onda da ses kayması yaşanıyor. Örnek Dexter dizisi.
Hocam selamlar.
Eğer nuvio ile izliyorsanız henüz güncellemedim eklentiyi. Cloud streamde herhangi bir eksiklik yok orayı deneyebilrisiniz Nuvio güncellemesini yayınlanana kadar.

Eline sağlık. Cloudstream kurdum 4k içerikler 4k yazan içerikler 4k açılmıyor en fazla 1080p açılıyor, nuvio da plugin kısmından ekledim linkleri hiçbir dizi film de kaynak kısmında gözükmüyor addon kısmından mı eklemek gerekiyordu acaba, ayrıca 4k içerik için hem cloudstream hem nuvio için tavsiyesi olan varmı
4k servis veren sağlayıcı sayısı epey az. Onlarda da sürekli kaynak urller değişiyor bu yüzden muhtemelen. Müsait olunca 4k içerikler için fazladan uğraşacağım.
Nuvio için ise henüz güncellemeyi yayınlamadım. Eklenti stabil hale gelince paylaşacağım.

çok güzel eline sağlık

Hocam ellerinize sağlık çok güzel bir paket olmuş. İnşallah bizden bıkıp bırakmazsınız.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Nuvio daha şık bir arayüze sahip olmasıyla muhtemelen daha cazip olan.
Fakat kodlama kısmında asıl problem TMDB ve IMDB üzerinden film/dizileri getirmesi. Kullanıcı için aşırı iyi olmasının yanında geliştiriciler için zulme dönüşüyor. Birden fazla sistemi aynı anda senkronize şekilde yürütmek gerekiyor ve çoğu zaman sistem patlıyor :)

Nuvio için henüz problemi çözebilmiiş değilim. Çözdükten sonra konu altına mesaj paylaşacağım aynı şekilde ilk sayfadaki konu içeriğinde Nuvio Kısmına "Güncellendi" şeklinde bir ek yapacağım.

İyi seyirler
Üstad bir ricam olacak, olursa tabi, olmazsa sorun yok. Cloudstreama ekledim çok sayıda eklenti şeklinde açıldı. Saydım 38 eklenti. Bunu gruplandırıp kendi içinde açılması mümkün değil mi. Kolay gelsin Allah kolaylık versin.

Teşekkürler kullanıyorum

ne 4k mış arkadaş köşesine bir 4k yazınca 4k mı oluyor ben 40 inç tv de 4k izlemek istiyorum 😂 😂 😂 paralı platformlara üye olurken arada 4k fiyat farkını 10 kişiden 7 si vermiyodur kesin hatta reklamlı filan alıyodure ucuz olsun diye:D

Buradaki Eklentiler ekledim ve başka ana konulardaki birçok eklenti ve pluginleri ekledim ancak videoları yüklerken video açılmıyor buffering bölümünde kalıyor, ne yapmam gerekiyor

Elinize sağlık hocam çok başarılı bir çalışma .

Eline emeğine sağlık üstat

Selamlar,

İlginiz için teşekkürler. Nuvio tarafındaki mimari kısıtlar (özellikle arama mekanizması ve çoklu eklenti çakışmaları) işi gereğinden fazla yokuşa sürüyor. Cloudstream rahatlığı yok, sistemi buraya yamamak yerine ya sıfırdan özel bir eklenti yazacağım ya da bir süre daha tırmalayacağım.

Ayrıca sunucu tarafında da problemler mevcut. Kullanıcı sayısı arttıkça darboğaz yaşanıyor

Güncelleme yapınca buradan paylaşacağım. Kafamda deli sorular :)

Selamlar,

İlginiz için teşekkürler. Nuvio tarafındaki mimari kısıtlar (özellikle arama mekanizması ve çoklu eklenti çakışmaları) işi gereğinden fazla yokuşa sürüyor. Cloudstream rahatlığı yok, sistemi buraya yamamak yerine ya sıfırdan özel bir eklenti yazacağım ya da bir süre daha tırmalayacağım.

Ayrıca sunucu tarafında da problemler mevcut. Kullanıcı sayısı arttıkça darboğaz yaşanıyor

Nuvioda ayruki ve maxsitus un depoları yeterli bence sen cs ye odaklan ve bolca türkçe dublajlı eklenti yap.çoğu kaynakların hep alt yazılı

Selamlar,

Bu darboğaz mesajının 1 tık ilerisi geliştiriciye kahve ısmarla 1 tık ilerisi telegrama gel mesajı olmasın😂😂😂

Bu darboğaz mesajının 1 tık ilerisi geliştiriciye kahve ısmarla 1 tık ilerisi telegrama gel mesajı olmasın😂😂😂
Bahsettiğim darboğaz sunucu maliyeti değil. API sınırları, scraper limitleri ve mimari bir optimizasyon meselesi. Konuyu hemen farklı bir yere çekmek yersiz.
Niyet okumak yerine sistemi stabil hale getirmeye odaklanıyorum

Bahsettiğim darboğaz sunucu maliyeti değil. API sınırları, scraper limitleri ve mimari bir optimizasyon meselesi. Konuyu hemen farklı bir yere çekmek yersiz.
Yok hocam ya zaten gülerek söyledim zaten bunlar da olabilir şeyler emek verilen işler de destek istenebilir arka planda sunucu şu bu herhangi bir aksaklık zaten olabiliyor gelip giden çok fazla depo uygulama oluyor umarım sorunsuz ilerlersin

Teşekkürler ...

Hocam cloudstream için yazılan kisa kodu denedim olmadi uzun linki girdim yine olmadi vpn ile denedim yine geçersiz veri diyor yardımcı olabilir misiniz

evet bended aynisi oldu.hic bir sekilde giremedim

Geri